POČINJE ISPLATA PENZIONERIMA I KORISNICIMA SOCIJALNE POMOĆI! Aleksandar Vučić o merama pomoći države
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je gost na televiziji "Hepi" gde govori o svim aktuelnim temama. " Sutra kreće isplata penzionerima 20.000 dinara, prekosutra korisnicima socijalne pomoći i negovateljicama. Uskoro i starateljima za srednjoškolsku decu.
Mondo - upravo objavljeno
45 vesti
Generalna skupština UN usvojila rezoluciju: Izrael da se povuče sa Golanske visoravni, BiH suzdržana
Generalna skupština UN-a usvojila je rezoluciju kojom se Izrael poziva na povlačenje sa okupirane Golanske visoravni, objavio je TASS. Za dokument je glasala ukupno 91 država, uključujući Rusiju, Brazil, Indiju, Kinu i Saudijsku Arabiju.
N1 - upravo objavljeno
226 vesti
Japan: Srušio se avion vojske SAD sa osam ljudi, pronađena jedna osoba i krhotine
Japanska obalska straža pronašla je jednu osobu i krhotine u okeanu, za koje se veruje da pripadaju američkom vojnom avionu "Osprej", koji se srušio u vodama kod južnog japanskog ostrva Jakušima dok se u njemu nalazilo osam ljudi, saopštili su zvaničnici.
Euronews - pre: 21 min
27 vesti
STIŽE NAGLI OBRT, BIĆE ČAK 22 STEPENA! Novo upozorenje RHMZ, topi se sneg na planinama
Republički hidrometeorološki zavod (RHMZ) je najavio naglu promenu vremena za četvrtak 30. novembar. " Već sutra (30.11.) nakon jutarnjeg mraza, -5 do 0 °S, tokom dana toplije, od 4 °S na istoku do 15 °S na zapadu Srbije. Počeće ponovo da duva jak južni i jugozapadni vetar.
Mondo - pre: 33 min
78 vesti
VUČIĆ: Tajkuni su uložili stotine miliona evra u moje rušenje!
Predsednik govori o svim aktuelnim temama i najvažnijim pitanjima za Srbiju. O napadu opozicionih medija - su stotine miliona evra u moje rušenje - rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić, komentarišući prljavu kampanju na tajkunskim medijima i dodao: - Svaki dan je od jutra ...
Pink - upravo objavljeno
4 vesti