Ako dođe do sukoba moćnih saveznika, ceo svet će OSETITI POSLEDICE, a jedna od njih je da bi nafta mogla da poskupi ČETIRI PUTA
Predsednik Donald Tramp pretio je svom najvažnijem arapskom savezniku "teškom kaznom" ako se dokaže da je saudijski režim ubio novinara Džamala Kašogija. Saudijska Arabija je na to uzvratila pretnjom da bi kao oružje mogla da iskoristi svoj ogromni izvoz nafte.
Blic - upravo objavljeno
93 vesti
Han o članicama Evropske unije koje nisu priznale Kosovo
PRIŠTINA - Evropski komesar Johanes Han izjavio je za španski „El pais” da se nada da će postizanje pravno obavezujući sporazum između Beograda i Prištine, dovesti do toga da pet država članica Evropske unije, koje nisu priznale Kosovo, razmotre svoju odluku.
Politika - pre: 22 min
5 vesti
Dačić: Lepe vesti iz Lesota, a biće ih još u narednim danima
Ministar spoljnih poslova Ivica Dačić izjavio je danas da Kraljevina Lesoto povlači sva prethodna saopštenja ili odluke koje se mogu interpretirati tako da oni priznaju Kosovo i istakao da je to još jedna zemlja koje je povukla ranije priznanje Kosova.
Blic - upravo objavljeno
25 vesti
UŽAS NA VOŽDOVCU: Podmetnuta bomba pod automobil Marijane Mićić, povređen njen otac (FOTO / VIDEO)
Paklena naprava aktivirana daljinski dok se vozilo kretalo. Otac novinarke N. M. ima povrede ruke i bubne opne U EKSPLOZIJI bombe, koja se dogodila u utorak oko 13.30 u Ulici V ojvode Stepe na beogradskom Voždovcu lakše je povređen N. M.
Novosti - pre: 52 min
51 vesti
ISTINA O VIRALNOJ FOTOGRAFIJI UVCA To nije Uvac, ali ono što se iza nje krije svakako je ZASTRAŠUJUĆE
Viralna slika Uvca širi se ovih dana društvenim mrežama uz zgražavanje javanosti na katastrofalno loš izgled jezera, koje se nalazi u jednom od najlepših predela Srbije i predstavlja čuvenu turističku atrakciju.
Blic - pre: 21 min
5 vesti