ULAZIMO U POSLEDNJE DVE NEDELJE POSTA: Ovi praznici nas očekuju pre Uskrsa, a jedan običaj je posebno važan
U toku je četvrta nedelja, ili Gluva nedelja posta , koja se provodi u strogoj tišini i pokajanju. Naredne nedelje nas očekuje šesta nedelja posta, koja se naziva Cvetna nedelja , a nakon nje dolazi poslednja nedelja posta - Stasna nedelja.
Kurir - pre: 9 sati
2 vesti
OTAC MU JE BIO NAJLUĐU TURSKI SULTAN, A MAJKA SRPKINJA: 46 godina je proveo u kavezu, a imao je samo jedan cilj
Rođen 1642. godine od oca Ibrahima Ludog i majke Srpkinje Katarine, kasnije Salihe Dilašub sultanije, princ Sulejman nije imao srećnu mladost i odrastanje . Njegov stariji brat Mehmed IV je došao na vlast dok su obojica bili deca, a nakon što je njihov otac utamničen i pogubljen.
Kurir - pre: 10 sati
GLUMCI U FILMOVIMA ZA ODRASLE OTKRILI ŠTA IM JE NAJGORE NA SNIMANJU: Od jednog im se povraća, a od drugog STRADA GU*ICA
Glumci u filmovima za odrasle otkrili su šta im je najgore kad snimaju. Od svega što biste pomislili, dve stvari na koje ne biste posumnjali ih najviše užasavaju! U kategoriji "AskReddit" su muškarci koji aktivno rade ili su ranije bili "zaposleni" u po*no industriji, naveli ...
Mondo - pre: 10 sati
KAKO IZGLEDAJU KUĆE NAJBOGATIJIH SRPKINJA U INOSTRANSTVU? Domovi od kojih zastaje dah, a LUKSUZ pršti na sve strane
Mnogi smatraju da su najbogatije Srpkinje udale isključivo zbog interesa i novca, međutim neke su i te kako uspešne u svojim profesijama bile i pre venčanja sa bogatašem! Kako su neke od najbogatijih žena sa naših prostora uredile svoj domove pogledajte u nastavku teksta.
Kurir - pre: 11 sati
Preumorni ste, predosadno vam je ili ste prezaposleni za seks? Vratite strast uz ove savjete
Povećajte ulog slanjem seksi fotografije. Zaustavite se na ulici i uputite mu brz, seksi poljubac. Gledajte pornografiju zajedno. Stenjite. Birajte položaje u kojima vas može gledati... Britanska stručnjakinja za seks i odnose Tracey Cox otkriva nekoliko zanimljivih načina kako ...
24sata.hr - pre: 10 sati
Seksualne fantazije muškaraca: Evo o čemu potajno maštaju i koje erotske igre ih najviše pale
Priroda seksualnih maštanja je takva da se njima pomeraju granice, dopuštajući vam da zamislite situacije koje se retko dešavaju ili se uopšte ne dešavaju u vašoj spavaćoj sobi, i da kroz fantazije zapravo istražujete dubine vaših želja.
Pink - pre: 12 sati
2 vesti
"RODITELJI LEČE NEOSTVARENE AMBICIJE PREKO SVOJE DECE" Vladeta Jerotić je objasnio šta je PATOLOŠKA porodična zajednica
Čuveni akademik i psihijatar Vladeta Jerotić uvek je imao mnogo toga pametnog da kaže. Njegove reči neprestano se citiraju. U poslednje vreme društvenim mrežama kruže mudre misli o obrazovanju , kao i životu današnjeg čoveka.
Kurir - pre: 13 sati
2 vesti
Sedam trikova iskusnih domaćica zbog kojih im piletina uvek ispadne savršeno
Kako da piletina bude sočna i ukusna? Savremeni trendovi doveli su do toga da mnogo više razmišljamo o tome šta jedemo. U šarenolikoj ponudi izdvaja se pileće meso jer je ukusno, jednostavno za pripremu raznih jela, a uz to je prirodni izvor vitamina, proteina i zdravih masti, ...
Nova - pre: 19 sati
2 vesti