TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Intima / Sex

KAKO DA ZNATE DA ŽENA DUGO NIJE IMALA SEKS? Ovih 8 znakova je odaju!

Espreso - pre: 26 min

Negativni efekti su izraženi Bolje je da češće imate seks foto: Shutterstock Negativni efekti nemanja seksa mogu da budu gori nego što mislite. Nedostatak seksa nikako nije dobar, kako za žene , tako za muškarce , i odražava se na mnoge stvari.

Tokom ovog meseca u godini kosa će vam biti najduža i najlepša

ALO - pre: 15 sati

Prema novom istraživanju objavljenom u dermatološkom časopisu "British Journal of Dermatology", kosa na proleće dostiže vrhunac svoje faze rasta, odnosno raste brže nego u ostatku godine. Kako biste tu prednost iskoristili na najbolji mogući način, uoči proleća skratite ispucale ...

Sedam vrelih trikova koji će upotpuniti vaš seksualni život!

ALO - pre: 18 sati

Ako želite da zadržite strast i čaroliju u krevetu, i vaš partner i vi trebali bi da se potrudite i stalno ulažete u vaš seksualni život. Neobični trikovi zapaliće strast među čaršavima i priuštiti vam nezaboravne orgazme: Ljubite mu bradavice Iako će retko ko priznati, muškarci ...

Ako vaš dečko ide na ova četiri mesta, sigurno vas vara!

ALO - pre: 18 sati

Istraživanje sprovedeno u Velikoj Britaniji pokazalo je da je 45 odsto muškaraca barem jednom prevarilo partnerku, dok je kod žena situacija više nego dvostruko manja - 21 odsto njih priznalo je neveru. Internet Osim što postoji niz stranica koje vam olakšavaju stupanje u ...

5 grešaka kojima od njega pravite maminog sina

Lepota i Zdravlje - pre: 22 sati

Kuvate, perete, peglate, raspremate stan, bez pomisli da zatražite pomoć od svog partnera. Na taj način on će za tili čas ponovo postati klinac koji sedi pred televizorom i čeka da mu mama donese sendvič, samo što ste u ovom slučaju mama vi.

IZMIŠLJENA NOVA POZA ZA EKSPLOZIVAN VRHUNAC: Da li ćete je probati?

Pink - pre: 23 sati

Iako je dosta opasna, ova poza pruža pravu zabavu i orgazam koji ćete dugo pamtiti... Ako ste primetili da je strast između vas i partnera malo utahnila, ili samo želite da dodatno da je začinite, savetujemo da se okrenete eksperimentisanju novih poza.

Od čega zavisi da li će muškarac koristiti kondom

ALO - pre: 24 sati

Obavezno pročitajte. Odluka o korišćenju prezervativa najčešće zavisi od seksualnih navika pojedinaca, svesti o riziku od dobijanja seksualno prenosivih bolesti, ali i od mnogih drugih situacionih faktora. Naučnike koji se bave istraživanjem seksualnog ponašanja ljudi je u više ...

ISPOVEST PROSTITUTKE OD KOJE ZASTAJE DAH: Zaljubila sam se u klijenta, u vezi smo 9 godina i podržava me u ovom poslu!

Kurir - 16.03.2018

Prostitutka Babls (53) koja u seks-industriji radi već 20 godine, kaže da je ponosna na posao koji radi, koji joj je omogućio da plaća račune i upozna današnjeg dečka koji ima 60 godina. "Zapravo mi je jako teško objasniti kako smo postali par, to se jednostavno dogodilo.

ISPOVEST PROSTITUTKE OD KOJE ZASTAJE DAH: Zaljubila sam se u klijenta, u vezi smo 9 godina!

Srbija24
2 povezane vesti »

Ove 4 seksualno prenosive bolesti IMAJU POTPUNO NEPRIMETNE SIMPTOME: Evo kako ih jedino možete otkriti!

Espreso - 16.03.2018

Ovo su ujedno i najčešće seksualno prenosive bolesti Seksualno prenosive bolesti su sve češća pojava foto: Pixabay Ako ste seksualno aktivni, seksualno prenosiva bolest je potpuno realna pretnja, ne nešto što se dešava samo drugima.

Žene se gnušaju same ideje da ovo rade u seksu!

ALO - 16.03.2018

Veliki broj muškaraca "otkida" na ovu "stvar" tokom seksa, ali mali je broj žena spreman da ih time i obraduje, posebno ako nisu u ozbiljnoj vezi! Reč je o ejakulaciji u usta, što je za muškarce vrhunac seksa, dok žene uglavnom sa gnušanjem gledaju na to.