Ako dođe do sukoba moćnih saveznika, ceo svet će OSETITI POSLEDICE, a jedna od njih je da bi nafta mogla da poskupi ČETIRI PUTA
Predsednik Donald Tramp pretio je svom najvažnijem arapskom savezniku "teškom kaznom" ako se dokaže da je saudijski režim ubio novinara Džamala Kašogija. Saudijska Arabija je na to uzvratila pretnjom da bi kao oružje mogla da iskoristi svoj ogromni izvoz nafte.
Blic - pre: 27 min
96 vesti
Dačić: Lepe vesti iz Lesota, a biće ih još u narednim danima
Ministar spoljnih poslova Ivica Dačić izjavio je danas da Kraljevina Lesoto povlači sva prethodna saopštenja ili odluke koje se mogu interpretirati tako da oni priznaju Kosovo i istakao da je to još jedna zemlja koje je povukla ranije priznanje Kosova.
Blic - pre: 27 min
26 vesti
Naslovne strane dnevnih listova: Prelistavanje štampe za 17. oktobar 2018. godine
BKTVNews pripremio je za vas pregled naslovnih strana za 17. oktobar. Dnevna štampa u izdanjima za sredu donosi ekskluzivne i aktuelne priče iz zemlje i sveta. Dnevni listovi u Srbiji u sutrašnjim izdanjima pišu o aktuelnim društveno-političkim događajima iz zemlje i sveta.
BKTV - pre: 17 min
4 vesti
Han o članicama Evropske unije koje nisu priznale Kosovo
PRIŠTINA - Evropski komesar Johanes Han izjavio je za španski „El pais” da se nada da će postizanje pravno obavezujući sporazum između Beograda i Prištine, dovesti do toga da pet država članica Evropske unije, koje nisu priznale Kosovo, razmotre svoju odluku.
Politika - pre: 38 min
5 vesti
UŽAS NA VOŽDOVCU: Podmetnuta bomba pod automobil Marijane Mićić, povređen njen otac (FOTO / VIDEO)
Paklena naprava aktivirana daljinski dok se vozilo kretalo. Otac novinarke N. M. ima povrede ruke i bubne opne U EKSPLOZIJI bombe, koja se dogodila u utorak oko 13.30 u Ulici V ojvode Stepe na beogradskom Voždovcu lakše je povređen N. M.
Novosti - pre: 1 sat
52 vesti