KOVID BOLNICA U BATAJNICI STIGLI PRVI PACIJENTI: Na lečenje već primljeno 20 obolelih, GRAĐANI SE MOLE DA NE DOLAZE SAMOSTALNO
- Na poluintenzivnu negu primljeni su prvi pacijenti, a iz Infektivne klinike koja je ujedno trijažni centar u sklopu Kliničkog centra Srbiji stiglo je večeras još 20 pacijenata u batajničku kovid bolnicu, saopštila je direktorka ustanove doktorka Tatjana Adžić Vukičević za RTS.
Kurir - upravo objavljeno
274 vesti
Palmer: Američki pristup prema Zapadnom Balkanu se neće promeniti
"SAD posvećene su partnerstvu sa zemljama Zapadnog Balkana i njihovoj evropskoj perspektivi", izjavio je Metju Palmer, zamenik pomoćnika američkog državnog sekretara i specijalni predstavnik američke administracije za to područje.
N1 - upravo objavljeno
4 vesti
Iz Patrijaršije za Nova.rs: Mitropolit boravio na Kosovu
"Mitropolit je prethodnih dana boravio na Kosovu u poseti Pećkoj Patrijaršiji. Kad se vratio, zbog pojave simptoma koji liče na koronavirus, odlučeno je da se podvrgne testiranju", rečeno je iz Patrijaršije u Beogradu za Nova.rs, nakon vesti da je mitropolit Hrizostom pozitivan ...
Nova - pre: 2 sata
41 vesti
U Crnoj Gori slavlje
PODGORICA - U nekoliko crnogorskih gradova se proslavlja izbor nove Vlade, a portal „In4s” prenosi da slavlje protiče uz zastave, baklje i vatromet. Crnogorska skupština izglasala je danas većinom glasova 42. Vladu Crne Gore, na čelu sa premijerom Zdravkom Krivokapićem.
Politika - upravo objavljeno
135 vesti
UMESTO HPV, VAKCINA ZA GRIP: U Crnoj Gori usmeravaju novac zbog nestašice medicinske opreme
IZ Fonda za zdravstveno osiguranje je saopšteno da su nakon upućenog zahteva "Montefarma", koji ih je obavestio da im preti nestašica zaštitne medicinske opreme za lekare i medicinske sestre, odlučili da preusmere 700.000 evra namenjenih za nabavku vakcina protiv HPV virusa.
Novosti - upravo objavljeno
545 vesti