KiM: Izbori za gradonačelnike u četiri opštine
KiM: Izbori za gradonačelnike u četiri opštine U četiri srpske opštine na severu Kosova danas se održavaju izbori za gradonačelnike. KOSOVSKA MITROVICA - U četiri srpske opštine na severu Kosova danas se održavaju izbori za gradonačelnike.
Tanjug - pre: 29 min
19 vesti
Vučić: Prestići ćemo mnoge koji su bili ispred nas
Kod Vrle se okupio državni vrh Srbije, diplomatski kor, ali i mnogobrojni građani. Među zvanicama bili su i predsedavajući Predsedništva BiH Milorad Dodik i makedonski premijer Zoran Zaev. Oni su prisustvovali svečanom otvaranju deonice Koridora 10 kroz Grdelicu.
Vesti Online - pre: 7 sati
115 vesti
Pokret SPD - pokušaj ujedinjenja ili raskola ljevice
Osnivanje Pokreta socijalne pravde i demokratije ponovo je izazvao javne sukobe i podjelu na ljevici. Pokret su nakon sastanka incijativnog odbora vrlo brzo napustili i Osman Topčagić i Lamija Tanović Patria Još jedan pokušaj objedinjavanja ljevice u Bosni i Hercegovini ili ...
Al Jazeera - upravo objavljeno
5 vesti
Iran je počeo da PLAŠI I SVOJE PRIJATELJE
Ove sedmice, iranski predsednika Hasan Rohani odgovorio je na pojačavanje vojnog i ekonomskog pritiska na njegovu zemlju od strane Trampove administracije, najavivši da će obnoviti delove svog nuklearnog programa. Ovo delimično odbacivanje nuklearnog sporazuma iz 2015.
Blic - pre: 48 min
27 vesti