Region: Novih sedam zaraženih u Crnoj Gori, u BiH 13 novoobolelih
U Crnoj Gori je, prema jutrošnjim informacijama, potvrđeno još sedam slučajeva zaraze korona virusom, i sada je ukupno 248 obolelih osoba. Od juče popodne analizirano je 175 uzoraka, saopštio je Institut za javno zdravlje.
RTV - upravo objavljeno
721 vesti
U karantinima na graničnim prelazima 45 osoba
U karantinima na graničnim prelazima 45 osoba U karantinima pri graničnim prelazima u Repubici Srpskoj smešteno je ukupno 45 osoba, rekao je danas ministar zdravlja Alen Šeranić. BANJALUKA - U karantinima pri graničnim prelazima u Repubici Srpskoj smešteno je ukupno 45 osoba, ...
Tanjug - upravo objavljeno
113 vesti
Boban: Bit će rigoroznih sankcija utvrde li se nepravilnosti u domu u Splitu
Župan Splitsko-dalmatinske županje, Blaženko Boban, gostovao je u programu N1 i komentirao slučaj s evakuacijom štićenika splitskog Doma za starije, jer je desetak ljudi bilo zaraženo koronavirusom. Boban je objasnio što se dogodilo u domu.
N1 - pre: 24 min
37 vesti
Koja bi mjera, nakon tržnica, mogla biti ublažena?
Ravnatelj Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo i član Nacionalnog stožera Krunoslav Capak bio je gost Novog dana gdje je govorio o aktualnoj situaciji s epidemijom u Hrvatskoj te odgovarao na pitanja naših gledatelja i čitatelja.
N1 - pre: 24 min
13 vesti
U Srbiji zaraženo 260 medicinara
Direktorka Instituta za javno zdravlje "Dr Milan Jovanović Batut" Verica Jovanović izjavila je danas da su do sada testirana 2.323 zdravstvena radnika, da je 260 zaposlenih u zdravstvenom sistemu pozitivno na korona virus, a da se za određeni broj čekaju nalazi.
RTV - pre: 18 min
46 vesti
U Federaciji BiH potvrđen korona virus kod još 13 osoba
Tokom noći potvrđen je korona virus kod još 13 osoba, javljaju s Kliničkog centra Univerziteta u Sarajevu ...
Blic - pre: 51 min
16 vesti
Aladrović: Mislim da smo uspjeli izbjeći najcrnji scenarij
Ministar rada i mirovinskog sustava Josip Aladrović izjavio je u srijedu da su do utorka u ponoć za mjeru pomoći za očuvanje radnih mjesta zaprimljene prijave 94.000 poslodavaca za oko 550.000 zaposlenika, a novac će biti isplaćeni do 15.
N1 - upravo objavljeno
2 vesti
SEDAM NOVIH SLUČAJEVA KORONE U CRNOJ GORI: Broj zaraženih se popeo na 248
Od juče popodne analizirano je 175 uzoraka, saopštio je Institut za javno zdravlje. Novozaraženi su iz Podgorice (5) i Nikšića i Tuzi po jedan. Najviše zaraženih je i dalje u Podgorici 123, Tuzima 36, Nikšiću 31, Baru 21.
Kurir - pre: 31 min
1 vesti