Intervju Milorad Pupovac: Manjine su most kada njima ne gaze vojničke čizme
Paradoksalno, kao što je nekad Hrvatsku i Srbiju vezivalo prijateljstvo, sad ih vezuje neprijateljstvo. S prvim su napredovali, sa drugim nazaduju. Zbog toga svakog dana postaju sve neslobodniji – kako jedni u odnosu prema drugima tako, posebno, i jedni i drugi prema trećima.
Novi Magazin - pre: 3 sata
8 vesti
Linta: U Hrvatskoj se sve masovnije negira genocidni karakter NDH
Predsednik Odbora za dijasporu i Srbe u regionu u Skupštini Srbije Miodrag Linta ocenio je danas da nedavna promocija u Zagrebu knjige "Razotkrivena jasenovačka laž", autora Josipa Pečarića i Stjepana Razuma, predstavlja jedan u nizu dokaza da se u Hrvatskoj sve masovnije negira ...
RTV - pre: 2 sata
8 vesti
DODIK PRED ODLAZAK U BRISEL: Razgovori o evropskom, a ne o NATO putu! Tamo idem da gradim partnerstvo!
"Videćemo kakvi su planovi EU, koja jeste važan faktor, ali mislim da sve više treba da bude izmaknuta iz političkih odlučivanja u BiH", rekao je Dodik novinarima u Banjaluci. "Mislim da poseta može biti dobro iskorišćena, kako bi se razgovaralo o evropskom putu, a ne ...
Kurir - pre: 4 sata
16 vesti
VODA “OBOGAĆENA” FEKALIJAMA Dragan je uhvatio časni krst, a možda i EŠERIHIJU KOLI (VIDEO)
Više stotina mladića širom Makedonije skakali su juče u hladne vode reka i jezera ne bi li uhvatili bogojavljenski krst. Tako je bilo i u Novom Selu kod Štipa u Makedoniji. Sreću da prvi dopliva i uhvati časni krst imao je Dragan Džonov.
Blic - pre: 5 sati
106 vesti
VEŽBAJ PI.DA TI MATERINA! Njegov odgovor o gripu postao je HIT, a sad je objavljena duža verzija snimka! Evo ko je najpoznatiji penzioner na BALKANU! (VIDEO)
"Ne postoji gripa, zlato moje, 82 godine, nikad bolestan, nikad kod doktora. To zapamtite svi. Sramota, penzioneri su uništili zdravstvo. Boli me ruka, boli me noga, sve me boli... Vježbaj, pi.da ti materina", poručio je vitalni 82-godišnjak.
Kurir - pre: 3 sata
6 vesti
"Ne treba Dodikova saglasnost za NATO"
Član Predsedništva BiH Željko Komšić izjavio je da se predsedavajući Predsedništva Milorad Dodik u ovom trenutku ne može nagovoriti da prihvati put ka NATO. Komšić tvrdi i da su odluke već donete i da "praktično ne treba Dodikova saglasnost za NATO", prenosi klix.ba.
B92 - pre: 2 sata
4 vesti
DRAGA VLADO, STIDIM VAS SE: Pismo nezaposlene Hrvatice diglo zemlju na noge, posle godina čuškanja PRVI PUT SELA NA PRAG I ZAPLAKALA!
“Draga Vlado! Rekla sam da vam neću pisati jer znam da pišem studentima koji vam održavaju stranice, nisam pisala kad sam kao sveže diplomirana osoba dobila porodiljsku naknadu od 200 evra da moja beba i ja živimo od toga.
Kurir - pre: 2 sata
1 vesti
Korupciju na fakultetima (ni)je teško prijaviti
U ovosedmičnoj emisiji "Glasom mladih" pitali smo omladinu iz Crne Gore, Srbije i Bosne i Hercegovine - zašto studenti ne prijavljuju korupciju na fakultetima? Prema istraživanju Transparency Internationala, svaki četvrti student u BiH tvrdi da se susreo sa korupcijom, a pola ...
R.S.Evropa - upravo objavljeno
5 vesti