Naslovne strane novina: "Tajni dil Đukanovića, Krivokapića i Bečića"; "Zapadni Balkan u evropskoj čekaonici"
Dnevne novine na sutrašnjim naslovnim stranama donose priče o odlasku u druge zemlje u doba koronavirusa, dešavanjima u Crnoj Gori i o Nikoli Jokiću. "Politika" piše o "čekaonici" za ulazak u EU zemalja Zapadnog Bakana, ali i o epidemiji koronavirusa.
B92 - pre: 4 sata
93 vesti
Vakcinisana četvrtina odraslog stanovništva Hrvatske
Hrvatski zavod za javno zdravstvo (HZJZ) izvestio je danas da je četvrtina odraslog stanovništva vakcinisana. „Ukupno 875.503 osoba je primilo obe doze vakcine, dok je još 18.769 osoba primilo jedinu potrebnu dozu vakcine ‘Jansenš „, izvestio je HZJZ.
Nova - pre: 2 sata
11 vesti
Stanivuković odgovorio djeci Milorada Dodika: Možete još samo godinu dana
Gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković odgovorio je danas djeci predsjedavajućeg Predsjedništva Bosne i Hercegovine Milorada Dodika - Igoru i Gorici - koji su danas naveli broj kompanija čiji su vlasnici te im je poručio da "tako mogu još samo godinu dana".
N1 - pre: 5 sati
9 vesti
KORONA PRESEK U EVROPI Blagi porast smrtnih slučajeva u Britaniji, bez žrtava u Crnoj Gori
Britanska vlada prijavila je 14 novih smrtnih slučajeva među kovid pacijentima u roku od 28 dana nakon pozitivnog testiranja, što je blagi porast u poređenju sa 11 koliko ih je evidentirano juče. U poslednja 24 sata potvrđeno je još 10.321 slučaj zaražavanja, navodi se u ...
Blic - pre: 7 sati
25 vesti
POVREĐEN DRŽAVLJANIN BiH: Akcija spasavanja na Durmitoru
- Prema prvim informacijama državljanin BiH zadobio je povrede obe noge, saopšteno je iz GSS Crne ...
Novosti - pre: 5 sati
4 vesti
VRAĆANJE U NORMALU U splitskoj luci i na aerodromu ovog vikenda očekuju oko 45.000 putnika
Tokom ovog vikenda u splitskoj luci i na aerodromu očekuje se promet oko 45.000 putnika, najviše u ovoj godini. - Kroz splitsku gradsku luku ovog vikenda očekujemo promet oko 30.000 putnika u oba smera sa srednjodalmatinskim ostrvima, te više od 10.500 vozila u trajektima - ...
Blic - pre: 8 sati
6 vesti
U ZAGREBU IDENTIFIKOVANI OSTACI DVE USTAŠKE ŽRTVE: Do sada eshumirano više od 1.600 posmrtnih ostatak Srba u Hrvatskoj
To su, kako se navodi, Guša Dmitra Božo (83) iz Zemunika Gornjeg, opština Zadar, i Vidaković Đure Miroslav (1959) iz Slovinaca, opština Sisak. Oni su identifikovani u Zavodu za sudsku medicinu i kriminalistiku Medicinskog fakulteta u Zagrebu, u prisustvu članova porodica.
Novosti - pre: 4 sata
5 vesti
Bečić: Prijatelj građana Srbije, sluga naroda Crne Gore
Predsednik crnogorske skupštine Aleksa Bečić poručio je danas da nikada neće biti, kako je naveo, "podanik i najamnik centara moći u Srbiji i u Crnoj Gori", a da će uvek biti prijatelj građana Srbije i sluga naroda Crne Gore.
RTV - pre: 6 sati
8 vesti