UBICA I RATNI ZLOČINAC UZ OPOZICIONE HULIGANE: Naser Orić podržava Jeremića, Đilasa i Obradovića i njihovo divljanje u Beogradu!
Naser Orić, ratni zločinac, za koga postoje svedoci da je lično klao i ubijao Srbe za vreme rata u BiH, stao je na stranu srpske opozicije koja je tokom vikenda divljala u Beogradu. U prvi mah je izgledalo kao slučajnost, međutim sve je izvesnije da je reč o okestriranoj ...
Pink - pre: 46 min
16 vesti
Dodik: Protesti u Beogradu nisu dobri za Srbiju
Predsedavajući Predsedništva BiH, Milorad Dodik izjavio je danas da poslednji događaji u Beogradu nisu dobri za Srbiju i da je pogrešno vreme izabrano za slanje takve poruke u trenutku kada je Srbiji potrebna snaga za pregovaračke procese sa Prištinom.
Pink - pre: 2 sata
8 vesti
Kitarović: Ne želim destabilizaciju Srbije
Predsednica Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović nije u ponedeljak želela da komentariše stanje u Srbiji, koju potresaju protesti građana, ali je kazala da ne želi destabilizaciju te zemlje jer bi to moglo uticati na destabilizaciju celog regiona.
Vesti Online - pre: 56 min
7 vesti
Dodik: Tužilaštvo mora da završi svoj posao o Davidovoj smrti
Srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik rekao je danas da su zvaničnici Republike Srpske i čelnici političkih partija koje čine vladajuću većinu jedinstveni u stavu da tužilaštvo konačno mora da završi svoj posao u vezi sa istragom o stradanju Davida Dragičevića iz Banjaluke ...
RTV - pre: 2 sata
9 vesti
POČELO PRESELJENJE Bolnica "Srbija" primila prve pacijente, u narednih mesec dana sva odeljenja u novom objektu (FOTO)
Prvi pacijenti Bolnice "Srbija" u Istočnom Sarajevu danas su iz starog objekta preselili u novioizgrađeni u kojem je instalirana i u funkciju stavljena sva medicinska i nemedicinska oprema, a plan rukovodstva je da u narednih 30 do 40 dana sve aktivnosti presele u novu zgradu.
Blic - pre: 1 sat
4 vesti
Išaran spomenik Tuđmanu u Splitu
Nepoznata osoba išarala je spomenik bivšem hrvatskom predsedniku Franji Tuđmanu u Splitu, javlja ...
RTS - pre: 4 sata
4 vesti
NA KORAK OD SPASONOSNOG LEKA Naša kćerka ga možda NEĆE DOČEKATI, ali borimo se za svu Lafora DECU SVETA
Na korak smo do spasonosnog leka, poručuju Snježana i Vitomir Gajić iz Banjaluke, roditelji teško bolesne Milane Gajić, i pozivaju sve ljude dobre volje da pozivom na humanitarni broj 1412 pomognu da taj korak bude savladan.
Blic - pre: 35 min
1 vesti
Svedočenje NAJBOLJEG SPORTISTE: Nikada ne bih nigde odvezao Marka Čolića da sam znao za taj napad
Najbolji sportista Republike Srpske za prošlu godinu Darko Savić ispričao je da je, dan posle napada na novinara BN televizije Vladimira Kovačevića, optuženog Marka Čolića dovezao do zgrade gde se dogodio pokušaj ubistva.
Blic - pre: 25 min
1 vesti