Dodik pred Savetom bezbednosti UN: Incko monstrum, mrzi Srbe, želimo da ode
Predsedavajući Predsedništva BiH Milorad Dodik oštro je večeras, na onlajn okruglom stolu Saveta bezbednosti UN, kritikovao visokog predstavnika u BiH Valentina Incka, nazivajući ga monstrumom i strancem koji sarađuje s Bošnjacima iz Sarajeva i govori samo u njihovo ime.
RTV - pre: 4 sata
33 vesti
Krivokapić: Državni organi hitno da zaštite Abazovića
Pretnje Dritanu Abazoviću su pretnje svemu normalnom i progresivnom u našoj zemlji, saopštio je večeras mandatar za sastav crnogorske vlade Zdravko Krivokapić. On je poručio da državni organi hitno treba da preduzmu sve mere da zaštite Abazovića, ali i ostalih gradana Crne Gore.
Blic - pre: 6 sati
61 vesti
VOJNI ŠATORI U VARAŽDINU Prvi put pacijenti u Hrvatskoj smešteni su u improvizovane bolnice
Prvo troje pacijenata obolelih od Kovida-19 smešteno je u večeras u vojne šatore postavljene u krugu Opšte bolnice Varaždin, što je prvi takav slučaj u Hrvatskoj, prenela je Hina. Direktor bolnice Nenad Kudelić kaže da šatori služe za smeštaj pacijenata u tranzitu, koji se ...
Blic - pre: 3 sata
73 vesti
Stanivuković: Mojom pobedom u Banjaluci završava era korumpiranih političara
Novi gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković izjavio je, gostujući u emisiji Pressing u Zagrebu, da njegovom pobedom "završava era korumpiranih političara" u tom gradu. Komentarišući sud u Hagu, kaže da ne priznaje "ništa od tog suda".
N1 - pre: 5 sati
17 vesti
Šta da rade građani Kraljeva sa okasnelim informacijama o kvalitetu vazduha?
„Preporučuje se izbegavanje fizičke aktivnosti u spoljašnjoj sredini, skraćivanje boravka na otvorenom i preusmeravanje obavljanja uobičajenih aktivnosti u zatvoreni prostor dok se ne poboljša kvalitet vazduha.
Danas - pre: 3 sata
16 vesti
PUKLA BRUKA PRED CELIM SVETOM: Izetbegović napravio incident pred Savetom bezbednosti UN
PREDSEDNIK SDA Bakir Izetbegović odbio je učešće u sastanku o 25 godina Dejtonskog mirovnog sporazuma, na kojem su se obratili predsedavajući Predsedništva BiH Milorad Dodik i Dragan Čović predsednik HDZ-a BiH.
Novosti - pre: 3 sata
3 vesti
Premijer Češke želi besplatne antigenske testove za sve građane prije Božića
Češki premijer Andrej Babiš rekao je u utorak da mu je cilj provesti besplatne antigenske testove na covid-19 do Božića za sve građane koji to žele. Češka je jedna od najpogođenijih zemalja u Europi u drugom valu pandemije koronavirusa ali broj zaraženih pada nakon više tjedana ...
N1 - pre: 9 sati
55 vesti
"TAJ APARAT BI DOSLOVNO UBIO ČOVEKA" Mostarska bolnica ODBILA UVEZENE RESPIRATORE koje im je ponudila Civilna zaštita
Univerzitetska klinička bolnica Mostar odbila je respiratore koje im je kao donaciju ponudila Federalna uprava civilne zaštite (FCUZ), a koje je iz Kine uvezlo preduzeće "Srebrena malina". - Ponudu smo odbili jer po proceni naših anesteziologa takvi uređaji ne mogu biti od ...
Blic - pre: 6 sati
51 vesti