TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

2009-06-08 - 2009-06-14

Ubice Pantića i dalje nepoznate

B92 - 11.06.2009

Beograd -- Policija ima indicije koje upućuju na moguće izvršioce ubistva novinara "Večernjih novosti" Milana Pantića, pre tačno osam godina u Jagodini. Predmet je i dalje u jagodinskoj policiji, u kojoj je za B92 rečeno da im je taj slučaj prioritet od prvog dana.

Osam godina od ubistva novinara Milana Pantića

Blic

NUNS: Rasvetliti ubistvo Pantića

B92
3 povezane vesti »

Obnavljaju porušeno groblje

Blic - 13.06.2009

Meštani Stapara organizovali su juče akciju podizanja nadgrobnih spomenika koji su na Pravoslavnom groblju u tom mestu nedavno porušeni. Materijal je obezbedila mesna zajednica. Iako je najavljeno da će šteta nastala rušenjem 713 spomenika biti nadoknađena, u Staparu nemaju nikakve konkretnije ...

Stapar: Čekaju se rezultati istrage

B92

Osumnjičeni na odeljenju psihijatrije

Blic
3 povezane vesti »

Neonacisti napali antifašiste u centru Beograda

Blic - 10.06.2009

Beogradska antifašistička inicijativa saopštila je da je petnaestak neonacista sinoć napalo troje antifašista u centru Beograda, ispred bioskopa Odeon. "Ovaj napad je samo jedna u nizu neonacističkih akcija koje se dešavaju poslednjih dana u Beogradu.

Beograd: Napad na antifašiste

B92

Češka: Protesti neonacista

B92
3 povezane vesti »

Mržnja o trošku građana EU

Blic - 10.06.2009

Rekordno slab odziv birača na izborima za Evropski parlament išao je naruku ekstremno desno orijentisanim partijama, koje po pravilu imaju disciplinovano biračko telo. Te do sad marginalne partije, mnoge prvi put zastupljene u ovom važnom evropskom telu, dobile su krila sa ekonomskom krizom koja je ...

Auto lidera britanske desnice naleteo na demonstrante

Blic

Zabrinutost zbog pobede desnice

B92
3 povezane vesti »

Pohvale kriterijumima za izbor sudija i tužilaca

Blic - 14.06.2009

Venecijanska komisija je ocenila da je radna verzija kriterijuma i merila za izbor sudija i tužilaca u skladu s preporukama Sveta Evrope i primerima dobre prakse članica EU – rekla je za „Blic nedelje“ Snežana Malović, ministarka pravde.

Nećemo poslušne tužioce

Blic

U skladu sa evropskim preporukama

B92
3 povezane vesti »

Najuređenije školsko dvorište u Rakovici

Blic - 13.06.2009

Ministar životne sredine i prostornog planiranja Oliver Dulić posetio je juče OŠ „Đura Jakšić“ na Kanarevom Brdu koja je pobedila na takmičenju osnovnih škola opštine Rakovica u uređenju školskih dvorišta i učenicima podelio poklone.

Deca pronašla bombu u školskom dvorištu

Blic

Pronađena bomba u školskom dvorištu

B92
3 povezane vesti »

Ronioci izvukli telo mladića

Blic - 09.06.2009

Ronioci Žandarmerije su juče oko 12 sati iz Borskog jezera izvukli telo devetnaestogodišnjeg Roberta D. iz Bora, koji se u nedelju utopio nakon pada sa pedaline. Telo mladića koji je bio neplivač pronađeno je pedesetak metara od obale, nedaleko od mesta na kojem se dogodila tragedija.

Pronađeno telo utopljenika

B92

Mladić se udavio u jezeru

Blic
3 povezane vesti »

Radnici niškog Građevinara prete samopovređivanjem

Blic - 14.06.2009

Grupa od deset radnika niškog Građevinara nastavila je štrajk glađu u upravnoj zgradi tog preduzeća nad kojom su preuzeli kontrolu, a neki od njih danas su zapretili i samopovređivanjem. Štrajkači glađu zahtevaju isplatu dela zarada i doprinosa koji kasne 13 meseci, kao i poništenje privatizacije ...

Četvoro radnika štrajkuje glađu

Blic

"Panonija": 15 otkaza, kraj štrajka

B92
3 povezane vesti »

Greškom bacila milion dolara

B92 - 12.06.2009

Beograd, Tel Aviv -- Jedna Izraelka iz Tel Aviva greškom je bacila dušek u kome je njena majka sakrila milion dolara. Grozničava potraga po gomili đubreta na nekoliko izraelskih deponija se nastavlja, jer skupoceni dušek još nije pronađen.

Bacila milion dolara u dušeku

B92

Bacila dušek sa milion dolara

Blic
3 povezane vesti »

Gasifikacija pre "Južnog toka"

B92 - 11.06.2009

Beograd -- Ministar energetike Petar Škundrić izjavio je da će u naredne tri ili četiri godine biti izvršena gasifikacija Srbije, pre realizacije projekta Južni tok. Škundrić je to izjavio pri potpisivanju Ugovora o gasifikaciji opštine Lučanu sa preduzećem "Jugorosgas".

Miler: Mesto ulaska Južnog toka u Srbiju do kraja godine

Blic

Miler: Gasovod do 2015.

B92
3 povezane vesti »