TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

2008-02-18 - 2008-02-24

Tirk: Tražimo izvinjenje i odštetu

B92 - 22.02.2008

Ljubljana -- Slovenački predsednik potvrdio da je pisao predsedniku Tadiću i tražio odštetu za demoliranu ambasadu u Beogradu. Slovenački predsednik Danilo Tirk je potvrdio da je na pismo koje je dobio od predsednika Srbije Borisa Tadića odgovorio pismom u kome je "rečeno sve što treba reći".

Tirk traži od Srbije izvinjenje i naknadu štete na ambasadi

Blic
2 povezane vesti »

Trijumf grupe „Take That“

Blic - 22.02.2008

Zvezde večeri na preksinoćnoj dodeli britanskih muzičkih nagrada „Brit“ u Londonu bili su povratnici na muzičkoj sceni, grupa „Take That“, koja je dobila nagrade za najbolji singl i za najbolji živi nastup. Nastup Ejmi Vajnhaus privukao je najviše pažnje i to ne samo zato što je kasnila 45 minuta ...

Dodeljene Brit nagrade

Blic
2 povezane vesti »

Roba ne ide na Kosovo

B92 - 20.02.2008

Beograd, Zvečan -- Iako ekonomska saradnja sa Kosovom formalno nije prekinuta, situacija na terenu je drugačija, a Srbija i dalje otplaćuje kosovske dugove. Naime, posle jednostranog proglašenja nezavisnosti, većina proizvođača iz Srbije obustavila je isporuke jer, kako kažu, čekaju dalji razvoj ...

Cvetković: Srbija će nastaviti da otplaćuje kosovski dug

Blic
2 povezane vesti »

Mladić do smrti krvario na snegu

Blic - 19.02.2008

KRALJEVO - Marko Milović (24) iz Nikšića, koji je umro nakon tuče u noći između subote i nedelje ispred diskoteke „Rojal“ na Kopaoniku, ugušio se zbog povreda koje je zadobio u fizičkom obračunu. Miloviću je u tuči polomljena nosna kost, a smrti je doprinelo i obilno krvarenje koje je potom ...

Mladić umro posle tuče u diskoteci na Kopaoniku

Blic
2 povezane vesti »

Vanredni izbori sve izvesniji

Blic - 23.02.2008

Vladajuća koalicija trenutno samo odlaže ono što je neizbežno, a to je raspisivanje vanrednih parlamentarnih izbora. Da saradnje nema videlo se kada je, između dva izborna kruga, premijer prvi put zvanično preglasan na sednici Vlade.

"Vanredni izbori sve izvesniji"

B92
2 povezane vesti »

"Istražiti pretnje Nataši Kandić"

B92 - 24.02.2008

Dablin -- Međunarodna organizacija za zaštitu branilaca ljudskih prava Front lajn zabrinuta zbog pretnji Nataši Kandić. U saopštenju te organizacije se podseća da je direktorku beogradskog Fonda za humanitarno pravo, posle njenog prisustva na sednici Skupštine Kosova kada je usvojena Deklaracija o ...

NVO: Kandićeva doprinela istini

B92
2 povezane vesti »

Nastavljena istraga za "Bukovicu"

B92 - 20.02.2008

Bijelo Polje -- Pred Višim sudom u Bijelom Polju danas je, u okviru istrage, saslušan jedan od oštećenih u slučaju Bukovica. Istražni sudija tog suda Milorad Smolović ranije je saslušao sedam osumnjičenih, rezervista bivše Vojske Jugoslavije i lokalnih policajaca, koji se sumnjiče da su 1992.

Neuspeo pokušaj krađe fontane u Bukovičkoj banji

Blic
2 povezane vesti »

Šatl "Atlantis" uspešno izveo kosmičku misiju

Blic - 21.02.2008

Američki kosmički brod "Atlantis", koji se prema planu vratio iz 11-dnevne misije s Međunarodne kosmičke stanice, završio je svoj zadatak izvodeći jednu od najuspešnijih misija od početka gradnje stanice, saopštile su danas nadležne službe.

Šatl "Atlantis" krenuo ka zemlji

Blic
2 povezane vesti »

Pretres prostorija bivših Karadžićevih telohranitelja

Blic - 19.02.2008

Pripadnici MUP-a Republike Srpske (RS) pretresli su jutros stambene prostorije Save Regoje u Doboju i Predraga Blagojevića u Bijeljini zbog sumnje da su deo mreže za podršku Radovana Karadžića, potvrdila je Srni portparol MUP-a RS Tamara Marić.

Pretres stanova pratilaca Karadžića

B92
2 povezane vesti »

Bubreg od davaoca druge krvne grupe

Blic - 21.02.2008

Nova originalna metoda transplantacije bubrega kod srodnika različite krvne grupe, koja se primenjuje na Vojnomedicinskoj akademiji, još jedna je nada za stotine pacijenata na dijalizi koji su godinama čekali odgovarajućeg donatora.

Nova metoda na VMA

B92
2 povezane vesti »