TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

2007-03-12 - 2007-03-18

Osiguranje transporta i kredita

Blic - 12.03.2007

Vlasnici roba, špediteri, prevoznici u drumskom, železničkom, vazdušnom, pomorskom, rečnom, kombinovanom, cevnom i poštanskom sabraćaju imaju potrebu za sigurnim partnerima, a to su osiguravajuća društva. Ona su im na svim putevima garant sigurnosti robe, vrednosti i putnika koje prevoze.

Pamet na reveru

Blic - 12.03.2007

Na zasedanje parlamenta u Wiesbadenu, članovi stranaka MRC, PRC, KRC, TRC i SRC, došli su umiveni i izbrijani, a nadsve vedri. S obzirom da se svi i dalje bore za simpatije naroda, članovi svih stranaka potrudili su se da se i nekom originalnošću izdvoje od ostalih i tako, bar za nijansu budu bolji.

Odgajili 'moravu', originalnu sortu

Blic - 12.03.2007

VALJEVO - 'I Valjevci vino za trku imaju.' Kažu da je valjevski kraj tradicionalno 'rakijaški' i delimično 'pivarski', te da u Kolubari i brdima nema kulture vinarstva, ali porodica Jelić iz Bujačića kod Valjeva sa svojim vinima to demantuje na najbolji način.

Đukić: Za titulu se sada i mi pitamo

Blic - 12.03.2007

U Humskoj se sve glasnije priča o šansama Partizana da prestigne Crvenu zvezdu i dođe do 20. jubilarne titule. Pred početak prolećnog dela prvenstva u Meridijan Superligi, trener Miroslav Đukić je izjavio da je nerealno pričati o tituli kada večiti rival ima 14 bodova prednosti, ali posle samo ...

Inter je gazda!

Blic - 12.03.2007

Posle vatrometa golova jesenas (4:3), tim Roberta Manćinija je i juče pokazao da ima više nerava i bolju završnicu, a kreatori pobede su bili Hulio Kruz i Zlatan Ibrahimović. Milan može za poraz da zahvali odbrani koja je tokom većeg dela meča igrala nepovezano i konfuzno.

Svaki treći vukovac

Blic - 12.03.2007

Dragana Đaković, prvotimka je OK Šumadija Akva viva, član Prve B lige i sportista je grada. Ivan Lazarević državni je reprezentativac u karateu, Katarina Beloševac igra rukomet za klub Knjaz Miloš, a Petar Manojlović fudbal za Šumadiju.

Nameračio se i na Zobnaticu

Blic - 12.03.2007

Zobnatica, čuveno poljoprivredno i turističko preduzeće koje se prostire na 2.800 hektara, sledeće je za koje je zainteresovan ovaj biznismen. - Može da se prijavi ko god želi, ja sam spreman da kupim Zobnaticu. Ali, samo pod jednim uslovom. Da mi se prizna vlasništvo nad 'Poljoprivredom' iz Sente.

Streljan bez presude

Blic - 12.03.2007

VRANJE - Okružni sud u Vranju usvojio je zahtev rodbine za rehabilitaciju Stanka Jovanovića (47) iz Oslara kod Bujanovca, koga je grupa komunista 19. avgusta 1944. godine blizu sela streljala bez odluke suda i sprovedenog postupka.

Biznis plan malo košta a puno vredi

Blic - 12.03.2007

U okviru programa za podsticaj preduzetništva, dvadeset pet preduzetnika iz 17 beogradskih opština imalo je priliku da učestvuje u besplatnom petodnevnom treningu na kraju kojeg su dodeljivane novčane nagrade za tri najbolja biznis plana.

Tvrđave neiskorišćeni turistički potencijal

Blic - 12.03.2007

Tim povodom, Predsedništvo Stalne konferencije gradova i opština odlučilo je da formira sekciju za tvrđave i ostatke utvrđenih gradova Srbije koja bi se bavila zaštitom ovog kulturno-turističkog blaga. U ovom trenutku jedino je Beogradska tvrđava javno preduzeće, dok ostale tvrđave u Srbiji imaju ...