TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

2006-07-24 - 2006-07-30

Filmsko blago na sigurnom

B92 - 26.07.2006

Beograd -- Filmsko blago Jugoslovenske kinoteke, neprocenjive arhivske vrednosti, krajem avgusta seli se u novu zgradu. Jedan od najznačajnijih filmskih arhiva u svetu prvi put će biri adekvatno smešten, u zgradu na Košutnjaku od 700 kvadratnih metara.

Filmsko blago na sigurnom

Blic
2 povezane vesti »

Uskoro dogovor Juščenko - Janukovič

Blic - 27.07.2006

Juščenkova partija je posle izbora u martu bila u prozapadnoj koaliciji sa Julijom Timoščenkom, bivšom premijerkom, i Socijalističkom partijom. Međutim, kada se očekivalo da će ove tri partije formirati koalicionu vladu, došlo je do razlaza.

Juščenko između Julije Timošenko i Janukoviča

Blic
2 povezane vesti »

Šumiju milijardu evra

Blic - 29.07.2006

- Koliko znam, nije bilo zvanične ponude da promenim ekipu. Mediji su me već ranije selili u Tojotu i Meklaren, a ja sam, evo, još u Ferariju. Mislim da je rano za takve komentare. Sve što želim do kraja godine je da pobeđujem i da osvojim novu titulu prvaka Formule 1 - rekao je 37-godišnji Šumaher.

Osvetiću se Mihaelu u Nemačkoj

Blic
2 povezane vesti »

Sindikat štiti i radnike na crno

Blic - 27.07.2006

- Situacija je katastrofalna, posebno u manjim preduzećima sa dvoje ili troje zaposlenih. Kod njih je radna nedelja 56 sati ili, u prevodu, ti ljudi nemaju nijedan slobodan dan. Ne postoje odmori, praznici ili pravo na bolovanje, trudnice dobijaju otkaze.

Sindikat tužbom odlaže dugovanja

Blic
2 povezane vesti »

Kosovo - the last act

Blic - 25.07.2006

The highest officials of Serbia and Kosovo were sitting at the same negotiating table for the first time yesterday and presenting their plans to those who shall in the end suggest the future destiny of Kosovo. 'The sides are still confronted.

Beginning of outcome

Blic
2 povezane vesti »

'Stonsi' zakazali još 17 koncerata u Americi

Blic - 27.07.2006

'Rolingstonsi' su juče objavili da se nakon završetka evropske turneje vraćaju u Ameriku i Kanadu gde će održati još 17 koncerata! Prema očekivanjima, 'Stonsi' će se posle evropske turneje, koja se 3. septembra završava koncertom u Danskoj, preseliti u Severnu Ameriku i nastaviti da mlate milione ...

'Stonsi' zaradili 147 miliona dolara

Blic
2 povezane vesti »

Pad radikala, demokratske snage jačaju

Blic - 29.07.2006

Direktor agencije 'Medium Gallup' Srbobran Branković izjavio je za 'Blic' da je u odnosu na rezultate iz juna došlo do prilično krupnih promena, a da je najznačajnija veliki pad SRS sa 36 odsto na 30,7 odsto, kao i pad rejtinga SPS sa 6,3 na 4,6 odsto podrške.

SRS gubi rejting, DS i DSS raste

B92
2 povezane vesti »

Od oktobra vantelesna oplodnja o trošku države

Blic - 26.07.2006

- Ovo je tek početak akcije. Plan je da se godišnje finansira 1.000 bračnih parova, sa tendencijom da se iz godine u godinu kapacitet i broj intervencija povećava - objašnjava dr Vasilije Antić, pomoćnik ministra zdravlja. Republička stručna komisija utvrdila je kriterijume na osnovu kojih će biti ...

Besplatna vantelesna oplodnja

B92
2 povezane vesti »

Roj Kin ikona Korka

Blic - 27.07.2006

Ako ste ikada poželeli da živite u gradu gde u 365 dana nema visokih temperatura ni snega, onda bez razmišljanja izaberite Kork. Vreme u Korku tokom čitave godine podseća na proleće i zato ne čudi da fudbalerima Crvene zvezde nije prijala promena kada su sa beogradskih 36 stepeni Celzijusa stigli ...

Žigić - Zvezdin svetionik na Ostrvu

Blic
2 povezane vesti »

Prekinut postupak za suspenziju tužioca

Blic - 27.07.2006

BEOGRAD - Visoki savet pravosuđa prekinuo je juče postupak odlučivanja o suspenziji Gordane Čolić, trećeg opštinskog tužioca, dok se ne utvrdi da li je republički tužilac Slobodan Janković, koji je podneo zahtev za suspenziju Čolićeve, ispunio uslove za penziju.

Odloženo odlučivanje o Čolićevoj

B92
2 povezane vesti »