TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

2006-06-19 - 2006-06-25

Strani agenti čekaju poziv Koštunice

Blic - 24.06.2006

Ukoliko bi, pak, Draškovićeva inicijativa prerasla u zvaničan zahtev, strane službe bi prihvatile ponudu, kao što je to 2003. godine učinila američka CIA, čiji su agenti nekoliko meseci zajedno sa srpskim kolegama bezuspešno tragali za Mladićem.

Nemci će juriti Mladića?

B92
2 povezane vesti »

Koštunicu čuva samo jedan glas

Blic - 22.06.2006

Da bi se izglasala mini rekonstrukcija Vlade, po prvi put je u ovakvim situacijama, od kada je predsednik parlamenta, glasao i Predrag Marković. Na izboru za prvu potpredsednicu Vlade Srbije u istoriji, Ivana Dulić-Marković morala bi da zahvali predsedniku parlamenta Predragu Markoviću.

Najava dva nova ministarstva

B92
2 povezane vesti »

Za braću iz Srbije porez po starom

Blic - 19.06.2006

Vlada Srbije utvrdiće naredne nedelje spisak nerešenih pitanja oko kojih je nužan dogovor s predstavnicima Crne Gore, saznaje 'Blic'. Građane obe države svakako najviše zanima kako će biti regulisana svakodnevna životna pitanja - isplata penzija i štednih uloga, raspolaganje imovinom i poreske ...

Isti porez za obveznike iz Srbije

B92
2 povezane vesti »

"Pronevera novca za izbeglice"

B92 - 21.06.2006

Novi Sad, Beograd -- Odbor Vojvodine za pomoć izbeglicama optužio Komesarijat za izbeglice Srbije za proneveru sredstava. Odbor Vojvodine je u otvorenom pismu premijeru Srbije Vojislavu Koštunici tražilo formiranje komisije koja bi istražila okolnosti pod kojima je oko 10 miliona dinara namenjenih ...

107.000 izbeglica u Srbiji

B92
2 povezane vesti »

190 mrtvih u Indoneziji

B92 - 22.06.2006

Džakarta -- Najmanje 190 osoba poginulo je u poplavama i klizištima koji su proteklih dana pogodili indonežansko ostrvo Sulavesi. Još 140 osoba vodi se kao nestalo u južnim delovima ostrva i strahuje su da su mnogi završili u moru. Lokalno stanovništvo i spasilački timovi tragaju za preživelima.

Indonezija: 94 žrtve poplava

B92
2 povezane vesti »

Tito, Staljin i istorija

B92 - 24.06.2006

Moskva -- U Državnom arhivu Rusije u Moskvi otvorena je izložba "Tito i Staljin" – prva izložba o odnosima dvojice komunistička lidera. Organizatori izložbe su Državni arhiv Rusije, Federalna agencija za arhive Rusije i Arhiv Srbije i Crne Gore.

Izložba o odnosima Tito-Staljin

B92
2 povezane vesti »

IDEMO, PLAVI

Blic - 21.06.2006

Izabranici Ilije Petkovića pokušaće u trećem susretu C grupe da i dobrom igrom i rezultatom bar donekle poprave utisak posle katastrofalnih izdanja iz prva dva duela sa Holandijom i (pogotovo) Argentinom, što im, međutim, neće biti nimalo lako, kako zbog kvaliteta, po mnogima najbolje afričke ...

Bruka! Petković ostao sa 12 igrača!

Blic
2 povezane vesti »

Increasingly better for Kosovo, increasingly difficult for the Serbs

Blic - 21.06.2006

The outgoing UNMIK's Chief Soren Jesen Petersen said at yesterday's session of UN Security Council that a 'substantial progress' had been made in Kosovo, 'but the fact is that for the majority of Serbs the situation in the province is still difficult'.

Kosovo on agenda

Blic
2 povezane vesti »

'Bože pravde' za Evro 2008

Blic - 23.06.2006

Defanzivni tandem Vidić - Stepanov svojevremeno je odlično funkcionisao u mladoj reprezentaciji Srbije i Crne Gore, a od štopera Mančester junajteda i mogućeg pojačanja Čelsija se očekuje da iznesu teret selekcije Srbije u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo.

Žao mi je što neću slušati 'Bože pravde'

Blic
2 povezane vesti »

Užice: Struja na po četiri sata

B92 - 20.06.2006

Užice -- U Užicu se polako stabilizuje sutuacija sa strujom. Posle havarije u glavnoj trafo-stanici u Užicu, u kojoj je juče došlo do eksplozije, snabdevanje strujom u tom gradu počelo je da se stabilizuje tokom noći. Centar Užica i neka sela, posle osmočasovnog prekida, sinoć su dobili struju, ali ...

Otežano snabdevanje Užica strujom

B92
2 povezane vesti »