TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

2006-06-19 - 2006-06-25

Vlado: Muški sam odradio

Blic - 22.06.2006

Smederevo je u utorak uveče bilo teritorijalno i polno podeljen grad. Muškarci su u kafićima pratili odlučujuće utakmice Svetskog prvenstva u fudbalu pred drugi krug takmičenja. Devojke i žene preselile su se na stadion sportskog centra da slušaju, a bogami i gledaju Vladu Georgieva.

'Blic' vas vodi na koncert Georgieva u Smederevu

Blic
2 povezane vesti »

Fijasko ili uspeh

Blic - 22.06.2006

Drugi festival srpskog filma u Parizu, koji je počeo 16. juna a završio se 20. juna, gromoglasno je najavljen i marketinški ispraćen ali kada je reč o njegovoj uspešnosti (medijske) informacije su prilično različite, pa i kontradiktorne.

Fijasko Festivala srpskog filma u Parizu

Blic
2 povezane vesti »

Runi ruši švedski sto!

Blic - 20.06.2006

- Očajnički želim da pobedimo Švedsku pre nego što se oprostim od reprezentacije! Neka to bude makar jednom. Pa, prošlo je 38 godina od poslednjeg trijumfa i vreme je da Engleska prekine lošu tradiciju - kaže Erikson. Njegov najveći saveznik na proteklim mečevima bio je kapiten Dejvid Bekam.

Eriksonu milion funti za trofej

Blic
2 povezane vesti »

Netrpeljivost Vuka i socijalista vodi do izbora

Blic - 24.06.2006

Ako Vuk Drašković ne ostane šef diplomatije, ministri iz SPO će napustiti Vladu Srbije, poručili su juče iz te stranke. Istovremeno, iz oba tabora SPS tvrde da ni po koju cenu neće podržati Draškovića, a demokrate se neće vratiti u parlament da bi umesto socijalista podržale izbor lidera SPO.

Povlačenje Draškovića ili izbori

Blic
2 povezane vesti »

Avganistan: Ubijeno 20 talibana

B92 - 21.06.2006

Musa Kale -- Najmanje 20 pobunjenika poginulo u sukobu avganistanskih i koalicionih snaga i pristalica talibana na jugu zemlje. Kako je saopštio komandant u avganistanskoj vojsci Rahmatula Rufi, koalicione i avganistanske trupe juče su dobile informaciju da se talibanski pobunjenici sastaju blizu ...

Najmanje 30 ubijenih u Avganistanu

B92
2 povezane vesti »

F16 u Srbiji

B92 - 22.06.2006

Beograd -- Dva borbena aviona SAD sletela su danas na aerodrom u Batajnici. Dva aviona F16 vazduhoplovstva SAD sletela su na aerodrom Batajnica u okviru, kako je saopštilo Ministarstvo odbrane, istorijske posete jer su to prvi borbeni avioni SAD koji su sleteli na jedan od aerodroma vazduhoplovnih ...

F16 u Batajnici

B92
2 povezane vesti »

Military pilots on training in America

Blic - 24.06.2006

USA Air Force Command in Europe shall sponsor training and education of Serbian pilots at Air Force Academy in USA. This was announced yesterday by American Ambassador in Belgrade Michael Polt after his visit to the 172nd Air Base of Serbia Army at Batajnica and on the occasion of landing of two ...

F-16 jets in Serbia

Blic
2 povezane vesti »

U Sloveniji o Kosovu

B92 - 20.06.2006

Ljubljana -- U Ljubljani se nastavlja konferencija o socijalnom i ekonomskom razvoju Kosova. Janjić: pregovori u krizi, strategija - optuživanje Beograda Konferenciju su organizovali austrijsko-francuski Institut za približavanje Evropi, francuski Institut za međunarodne odnose i slovenački Centar ...

Ljubljana: Konferencija o Kosovu

B92
2 povezane vesti »

Posle ubistva u Klini o iseljenju

B92 - 21.06.2006

Gračanica -- Srbi u mesto Klina na Kosovu zatražili su od opštinskih i međunarodnih vlasti da im pruže maksimalnu bezbednost i zaštitu. Oni su upozorili da će ponovo napustiti svoje domove ukoliko se dogodi još jedno ubistvo.

Dragan Popović ubijen u Klini

B92
2 povezane vesti »

Slučaj Martić: Tužilaštvo završilo

B92 - 20.06.2006

Hag -- Tužilaštvo je završilo izvođenje dokaza na suđenju Milanu Martiću, bivšem ministru policije, a kasnije i predsedniku RSK. Poslednji svedoci Tužilaštva, ove i prethodne nedelje, bile su žrtve ranjene tokom granatiranja centra Zagreba, koje je, prema optužnici, Martić naredio.

Tužilaštvo završava, sledi Odbrana

B92
2 povezane vesti »