TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

2006-01-09 - 2006-01-15

Izolacija!

Blic - 13.01.2006

Odluka je doneta - baza fudbalske reprezentacije Srbije i Crne Gore za vreme Mondijala u Nemačkoj biće Hotel 'Vajsenburg' u mestu Bilerbek, koje je udaljeno 60 kilometara od Gelzenkirhena. U ovom objektu plavi će boraviti od 6. do 20. juna, jer se poslednji meč u takmičenju po grupama igra 21.

Plavima dva aviona za Mondijal

Blic

Tunis prvi test za Mondijal

Blic
3 povezane vesti »

Policija sumnja i na zaposlene u muzeju

Blic - 10.01.2006

Pljačka Muzeja grada Novog Sada u kojoj su odneta četiri vredna dela, među kojima su, kako se smatra, i slike_arhiva Rembranta i Rubensa, izvedena je profesionalno, a pljačkaši su tačno znali šta im je meta, tvrde u Muzeju. Direktor Drago Njegovan i viši kustos Ljubomir Vujaklija juče su rekli da ...

Ukradene slike_arhiva Rembranta i Rubensa

Blic

Ukradene slike vredne više miliona?

B92
3 povezane vesti »

Bez straha za Anu

Blic - 12.01.2006

Svetlana Kuznjecova je postala 'nova Ameli Morezmo' za Anu Ivanović koja je poražena od ruske teniserke 7:6 (7:3), 6:3 u četvrtfinalu WTA turnira u Sidneju. Ivanovićeva je tako drugi put za samo nedelju dana izgubila od iskusnije Kuznjecove u meču koji je nekoliko puta prekidan zbog jake kiše.

Ameli mala za Anu

Blic

Ana na Morezmo

Blic
3 povezane vesti »

Pregovori o udruživanju

Blic - 13.01.2006

Tri najveće trgovačke kompanije na Balkanu, slovenački 'Merkator', srpska 'Delta' i hrvatski 'Agrokor', pre nekoliko dana počele su pregovore o udruživanju, piše ljubljanski dnevnik 'Finance'. Kompanije će najverovatnije biti uključene u novi krovni holding, a upućeni najviše teškoća očekuju sa ...

Brak Merkator-Delta, bez Agrokora

B92

"Najveća balkanska svadba"

B92
3 povezane vesti »

Platforma: Predlog decentralizacije

B92 - 10.01.2006

Beograd, Kosovska Mitrovica -- Platforma tima SCG za pregovore o Kosovu predviđa formiranje srpskih opština u tri dela Kosova i Metohije. U Platformi, čiji su delovi objavljeni sinoć, navodi se da srpske opštine treba formirati u severnom delu Kosovske Mitrovice, odnosno na severu Kosova, na ...

Srpska zajednica na Kosovu i Metohiji

B92

Platforma Srbije: Srpske opštine

B92
3 povezane vesti »

Bulatovića u februaru pozivaju u zatvor

Blic - 12.01.2006

Bivši košarkaški reprezentativac Nikola Bulatović (34), koji je pravosnažno osuđen na pet godina zatvora zbog silovanja maloletne beogradske gimnazijalke, biće pozvan na izdržavanje kazne u roku od 15 do 30 dana, pošto presuda stigne u Treći beogradski opštinski sud.

Bulatoviću potvrđen zatvor

B92

Košarkašu Bulatoviću pet godina zatvora

Blic
3 povezane vesti »

Sud čeka garancije Rusije

B92 - 11.01.2006

Hag -- Sudsko veće Haškog tribunala do 18. januara će čekati garancije Rusije za privremeno puštanje Miloševića na slobodu. Od Rusije se očekuje da se obaveže da prati kretanje i osigura povratak Miloševića u Hag, ukoliko Veće uvaži njegov zahtev da privremeno bude pušten na slobodu i da putuje u ...

Milošević bi da vidi suprugu?

B92

Ma kakvo lečenje, hoće da vidi Miru

Blic
3 povezane vesti »

Ali Agdža i dalje krije naručioca papinog ubistva

Blic - 13.01.2006

Turčin Mehmed Ali Agdža, koji je pre skoro 25 godina pokušao da ubije papu Jovana Pavla Drugog, pušten je juče iz zatvora u Istanbulu iako čitav slučaj još nije u potpunosti rasvetljen. Agdžino puštanje na slobodu ponovo je pokrenulo lavinu pitanja o događaju koji je potresao svet u maju 1981.

Ali Agdža pušten iz zatvora

B92

Čovek koji je pucao u papu u četvrtak na slobodi

Blic
3 povezane vesti »

Policajac pištoljem ubio kolegu

Blic - 14.01.2006

BEOGRAD - Dušana Todorovića (35), policajca OUP Stari grad, prošle noći hicem iz službenog pištolja ubio je kolega i najbolji prijatelj Dragan Vulović (29). Vulović je potom pokušao samoubistvo, ali ga je u tome sprečio treći kolega koji je s njima bio u 'Strip kafeu' u Ulici majke Jevrosime.

Policajac ubio kolegu

B92
2 povezane vesti »

"Krv i čast" u Kragujevcu

B92 - 13.01.2006

Kragujevac -- Neonacistička organizacija "Krv i čast" organizuje večeras koncert u Kragujevcu. Organizacija je na svom sajtu objavila da će na velikom koncertu svirati više grupa iz Srbije i da će se okupiti do sada najveći broj pripadnika "Krvi i časti" iz zemlje i inostranstva.

Neonacisti sviraju u Kragujevcu

B92
2 povezane vesti »