TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

2005-07-25 - 2005-07-31

Ljubavni triler u Podgorici

Blic - 26.07.2005

Marijana je mlada, bogata dvadesetpetogodišnja devojka koju u filmu Nikole Vukčevića 'Pogled sa Ajfelovog tornja' igra Marija Vicković. Ova devojka od šesnaeste godine živi sa svojom traumom koja je nastupila nakon kratke ljubavne afere sa šefom svoga oca.

Samo monstrum je mogao da ubije devojčicu

Blic - 26.07.2005

Svakoj majci je teško da prizna da je njeno dete uradilo nešto loše, a kada se desi nešto ovako monstruozno, onda je suočavanje sa istinom još bolnije. I onda je sasvim ljudski od majke čuti da 'možda ipak nije on'. - Pre mesec dana K. je bio rođendan.

Mladenovic: Procedure not respected

Blic - 26.07.2005

Democratic Party of Serbia /DSS/ is of the opinion 'that it was necessary that Agreement with NATO should have been studied by the Governments of the Republics of Serbia and Montenegro first'. 'The procedure has not been respected in full.

Mačor duh

Blic - 26.07.2005

Nestali mačor Timi, iz Bjuda u Kornvolu, pojavio se na sopstvenoj sahrani. Njegov vlasnik Vil Mesingejl zapanjio se kada je Timi ušetao u baštu usred pogrebne ceremonije, ali je onda shvatio da je 'duh' u stvari komšijina mačka. 'Mislio sam da haluciniram', rekao je Vil.

Rumuni ne mogu da nas ugroze

Blic - 26.07.2005

Kineski navijači koji su došli da gledaju prijateljski meč između domaćeg Peking Guana i Reala osećaju se prevareno jer u sastavu kraljevskog kluba nije bilo povređenog Dejvida Bekama. - Većina gledalaca su bile devojke koje su želele da uživo vide svog idola Dejvida Bekama.

Nejasnoće oko aerodromske takse

Blic - 26.07.2005

Ukoliko na Aerodromu 'Beograd' aerodromsku taksu koja iznosi 1.200 dinara za međunarodne i 600 dinara za domaće letove morate da platite više od toga, nemojte odmah misliti da je u pitanju prevara. Konačnu visinu takse koju određuje avio-prevoznik dobićete ako saberete taj iznos sa troškovima ...

Jedan od dečaka razmišljao da se ubije

Blic - 26.07.2005

NIŠ - Na sutrašnjem nastavku suđenja Tomislavu Gačiću (53), vladici Pahomiju, koji je optužen da je zloupotrebom položaja episkopa Eparhije vranjske počinio bludne radnje nad četvoricom maloletnika, u Opštinskom sudu u Nišu pojaviće se svi oštećeni mladići osim najmlađeg.

Dogodine DS vodi vladu

Blic - 26.07.2005

- Ipak, očekujem da će neka od stranaka vladajuće koalicije u jednom trenutku iskočiti, tražeći sebi mogućnost da i nakon nekih novih izbora bude na vlasti tako što će ponuditi saradnju strankama koje sigurno ulaze u parlament nakon narednih izbora - SPO se već podelio na dve stranke, a tu je i G17 ...

Liverpul gost u Kaunasu

Blic - 26.07.2005

Liverpul se lagano prošetao do obližnjeg Velsa u prvom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona, ali sada ga čeka nešto teži zadatak. Vlasnik pehara osvojenog u maju u Istanbulu, gost je litvanskog šampiona, ekipe Kaunasa, koji je u prvom kolu pobedio Toršavn sa Farskih Ostrva ukupnim rezultatom 8:2.

Nestankom struje prekinut Balaševićev koncert

Blic - 26.07.2005

Đorđe Balašević je u petak na teniskom stadionu u Umagu održao sjajan koncert, navodi zagrebački 'Večernji list'. Više od četiri i po hiljade fanova ga je Balaševića dočekalo skandiranjem: 'Đole, Đole'. Panonski mornar je nastup započeo pesmom 'Noć kada sam preplivao Dunav', nakon koga su se ređali ...