TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

2005-03-14 - 2005-03-20

Mladić glasa na Čukarici

Blic - 19.03.2005

Imovina haškog optuženika Ratka Mladića mora biti zamrznuta što pre, najkasnije do kraja marta, zbog zahteva Evropske unije, izjavio je juče za 'Blic' Rasim Ljajić, predsednik Nacionalnog saveta za saradnju s Haškim tribunalom.

SCG-Hag: I "zamrzavanje" opcija

B92

Država će blokirati Mladićevu imovinu

Blic

Stojković: Zamrznućemo im račune

B92
4 povezane vesti »

Bogdanović: Vukčević će izbaciti CSKA

Blic - 17.03.2005

Partizan će pokušati u Krasnodaru da izvadi vizu za četvrtfinale Kupa UEFA, a fudbalski stručnjaci ističu da crno-beli imaju velike šanse i pored beogradskih 1:1 da preskoče CSKA i nađu se među osam najboljih u najmasovnijem klupskom takmičenju.

Preko Kavkaza do četvrtfinala!

Blic

Vermezović: Odmah postići gol!

Blic

Abramovič uzalud dolazi!

Blic
4 povezane vesti »

Preko Grčke ne leti "Makedonija"

B92 - 19.03.2005

Atina, Skoplje -- Grčka od 1992. nije izdala dozvolu za prelet avionima i kompanijama koje nose oznaku "Makedonija". Imajući to u vidu, u tome što grčke vlasti odbijanju da izdaju dozvole avionu premijera Makedonije Vlade Bučkovskog nema ničeg novog, saopštilo je Ministarstvo inostranih poslova ...

Zabranili let zbog imena

B92

Nova rasprava o imenu Makedonije

B92

Makedonija: Odziv 57 odsto

B92
4 povezane vesti »

Skupština SCG o smeni Marovića

B92 - 20.03.2005

Beograd -- Skupština SCG u ponedeljak će raspravljati o smeni predsednika državne zajednice Svetozara Marovića. O inicijativu za smenu Marovića, koju su podneli poslanici Demokratske srpske stranke iz Crne Gore, raspravljaće se na prvoj od dve zakazane sednice parlamenta državne zajednice.

Šami: Rešenje izmena Povelje

B92

Ispunite preuzete obaveze do 3. aprila

Blic

Potrebna veća saradnja SCG sa Hagom

B92
4 povezane vesti »

Peticija za Haradinaja

B92 - 19.03.2005

Priština -- Više od 130.000 građana Kosova potpisalo je peticiju za puštanje Ramuša Haradinaja na slobodu do početkla suđenja. Petijom se od Haškog tribunala traži da do nastavka suđenja bivši premijer Kosova bude privremeno oslobođen, a akcija se vodi u skoro svim gradovima Pokrajine.

"Primeran zatvorenik"

B92

Haradinaj i dalje na plati

B92

Haradinaj: Nisam kriv

B92
4 povezane vesti »

Štrajk u "Jatu": Štap i kanap

B92 - 20.03.2005

Beograd -- "Jat" je angažovao avione drugih prevoznika kako bi ublažio posledice štrajka svojih avio-mehaničara. Direktor Medija-centra "Jata" Vesna Prlja kaže da telefoni neprekidno zvone, a nezadovoljni putnici se interesuju postoji li mogućnost da se prebace na letove drugih kompanija.

Lete samo iznajmljeni avioni

B92

Jat iznajmio avione?

B92

Opet štrajk aviomehaničara Jata

B92
4 povezane vesti »

Prodaja 'C marketa' do maja

Blic - 18.03.2005

Prodaja akcija 'C marketa', prema proceni Branka Pavlovića, zastupnika malih akcionara ovog preduzeća, mogla bi biti završena pre održavanja godišnje skupštine akcionara koja prema sadašnjim planovima treba da se održi najkasnije do sredine maja.

Uskoro prodaja akcija 'C marketa'

Blic

Uskoro prodaja akcija "C marketa"

B92
3 povezane vesti »

Meron doneo štap i šargarepu

Blic - 16.03.2005

Predsednik Haškog tribunala Teodor Meron došao je da toplo pozdravi dobrovoljne predaje, ali i da upozori da to nije dovoljno i da nećemo ući u Evropu dok se svi optuženici ne nađu u Hagu, kaže za 'Blic' savetnik predsednika Srbije Jovan Simić i dodaje da neće biti novih haških optužnica.

Predsednik Haškog suda u Beogradu

B92

Meron u utorak u Beogradu

B92
3 povezane vesti »

Mesto sramote za sve Nemce

B92 - 16.03.2005

Jerusalim -- Joška Fišer je izjavio da je novi memorijalni muzej holokausta u Jerusalimu mesto velike sramote za sve Nemce. "Šoa... će zauvek ostati neizbrisiv deo nemačke istorije", rekao je Fišer, upotrebivši hebrejski naziv za holokaust.

Novi muzej holokausta u Jerusalimu

B92

Novi muzej holokausta Jad vašem

B92
3 povezane vesti »

Rekonstruisan Koordinacioni centar

B92 - 19.03.2005

Bujanovac, Preševo, Medveđa -- Formiranjem osam koordinacionih grupa završena je rekonstrukcija Koordinacionog tela za Jug Srbije. Rekonstrukcijom, u radne grupe Koordinacionog tela prvi put su uključeni Albanci i Romi iz Bujanovca, Preševa i Medveđe.

Reforme na jugu

B92

Formiraju se koordinacione grupe

B92
3 povezane vesti »