TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

2003-10-06 - 2003-10-12

Satarom ubila svekrvu

Blic - 07.10.2003

Prema rečima Gorana Zeca, istražnog sudije Okružnog suda u Zrenjaninu, Milena je svekrvu izmasakrirala satarom, a potom da bi prikrila ubistvo, pokušala da leš svekrve ubaci u šaht. Neposredno pre ubistva, Milena i Nada su popile kafu i večerale.

Mlekadžija postao glumac

Blic - 07.10.2003

Dejan Lutkić - Kao desetogodišnjak Dejan je prodavao srećke; Jelena Trninić - običan šoping pretvorila u karijeru; Kristina Kovač -sa 12 godina pevala prateće vokale; Snežena Đorđević - Kao tinejdžerka je radila kao fotomodel, to je bila njena prva plata; Dragan Nikolić - Kao srednjoškolac Dragan ...

Zivkovic against illegal work

Blic - 07.10.2003

Serbian Prime Minister Zoran Zivkovic announced legallization of works in grey economy within the private sector. This legallization will be regulated by the law, which Serbian Government intends to forward to the Parliament until the end of the year.

Kristalne kugle opet u modi

Blic - 07.10.2003

Prema nedavnoj anketi sprovedenoj u Velikoj Britaniji, 36 odsto žena veruje da proročice imaju talenat da vide budućnost. Preko 15.000 ljudi je 2002. došlo na britanski Festival uma i tela na kome je demonstrirano gledanje u dlan i tarot karte.

Prijavljen Bjeković

Blic - 07.10.2003

Partizan je u Smederevu izgubio bodove, prvo mesto na tabeli i Ilića i Ćirkovića za narednu utakmicu zbog dobijenih crvenih kartona, ali problemi za crno-bele mogu da se nastave kada u Zajednicu prvoligaša stigne dopunski izveštaj delegata o zbivanjima ispred službenih prostorija Sartida po ...

Trajković: Neprimetno sa standarda na status Kosova

B92 - 07.10.2003

Novi Sad -- Predsednik Srpskog pokreta otpora i skupštinskog Odbora za Kosovo i Metohiju Momčilo Trajković izjavio je da u pregovorima Prištine i Beograd, zakazanih za 14. oktobar u Beču, ne može mimoići razgovor o elementima statusa Kosmeta.

U Češkoj sve veća razlika među bogatima i siromašnima

B92 - 07.10.2003

Prag -- U Češkoj se stalno povećavaju razlike između bogatih i siromašnih i danas više od dve trećine zaposlenih ima platu nižu od prosečne, dok najviše plate, preko milion kruna, ima samo oko sto vrhunskih menadžera, pokazuju najnoviji podaci Nacionalnog zavoda za statistiku.

Iran neće prekinuti program obogaćivanja urana

B92 - 07.10.2003

Teheran -- Iran neće prekinuti program obogaćivanja urana, uprkos pritiscima nekih zemalja koje strahuju da navodno prozivodi nuklearno naoružanje, izjavio je u utorak iranski ministar inostranih poslova Kamal Harazi. "Nikome nećemo dozvoliti da nas liši legitimnog prava da koristimo nuklearnu ...

"Indipendent": Putin zažmurio na Irak, Buš zaboravio Čečeniju

B92 - 07.10.2003

London -- Namešteni izbori u Čečeniji neće doprineti zaustavljanju čečenske agonije, ocenjuje britanski "Indipendent". "Zapad bi trebalo da pokaže da je nezadovoljan i da zatraži od Ujedinjenih nacija usvajanje rezolucije koja bi sve strane u čečenskom sukobu pozvala na postizanje političkog ...

Beljanski: Tužilaštvo nije više samostalno

B92 - 07.10.2003

Novi Sad -- Većina onih koji su stekli bogatstvo kolaborirajući s bivšim režimom uspela je da se dodvori nekim od članova vladajuće koalicije i da stekne zaštitu od oporezivanja ekstraprofita i od krivičnog progona, izjavio je novosadski advokat Slobodan Beljanski.