TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

2003-06-23 - 2003-06-29

Privatizovan društveni kapital B92

B92 - 26.06.2003

Beograd -- Na javnoj aukciji, organizovanoj u Centru "Sava", u četvrtak je prodato 30,04 odsto društvenog kapitala RDP Radio B92 d.o.o, po ceni od 3,6 miliona dinara, kompaniji "Media Development Loan Fund Inc" iz Njujorka. Početna cena bila je 1.878.000 dinara, a na aukciji su se takmičili i ...

Mandel: MDLF neće uticati na uređivačku politiku B92

B92
2 povezane vesti »

Advokati Rada Bulatovića žele da Jovanović svedoči

B92 - 26.06.2003

Beograd -- Advokati Rada Bulatovića, pritvorenog savetnika bivšeg predsednika SRJ Vojislava Koštunice, najavili su da će predložiti potpredsednika Vlade Srbije Čedomira Jovanovića za svedoka u postupku koji se vodi protiv njihovog klijenta.

Zahtev za zabranu svedočenja Jovanovića pred Odborima

B92
2 povezane vesti »

Mihajlović: "Sablja" podigla ugled MUP-a Ssrbije u svetu

B92 - 25.06.2003

Kraljevo -- Ministar unutrašnjih poslova Srbije Dušan Mihajlović zahvalio je u sredu pripadnicima Žandarmerije za rezultate postignute u policijskoj akciji "Sablja", koja je, kako je rekao, značajno podigla ugled MUP-a Srbije u svetu, ali i kod građana.

Većina građana zadovoljna akcijom "Sablja"

B92
2 povezane vesti »

Nezaposlenost centralni problem juga Srbije

B92 - 28.06.2003

Bujanovac -- Učesnici Okruglog stola o ekonomskom razvoju juga Srbije, koji je u petak održan u Bujanovcu u organizaciji Koordinacionog centra i misije OEBS-a, složili su se u oceni da je ekonomska situacija na tom području loša i da je nezaposlenost jedan od centralnih problema.

Ekonomski razvoj - faktor stabilnosti na jugu Srbije

B92
2 povezane vesti »

Prica: U Strazburu nije doneta rezolucija o Kosovu

B92 - 25.06.2003

Strazbur -- Šef parlamentarne delegacije Srbije i Crne Gore Radoje Prica demantovao je u sredu u Strazburu da je Parlamentarna skupština Saveta Evrope donela rezoluciju kojom se predlaže autonomni status za Kosovo u okviru granica SCG. "Ta vest nije tačna.

Specijalna autonomija za Kosovo u okviru Srbije i Crne Gore

B92
2 povezane vesti »

Dvostruki ubica želi da se vrati kući

Blic - 24.06.2003

BEOGRAD - Svestan sam šta sam učinio, ali vam neću reći zbog čega sam ubio majku i sestru. Želim samo da se vratim kući - rekao je istražnom sudiji Okružnog suda Miloš Ivković (22), koji je u petak uveče ubio sestru Jelenu (25) i majku Milosavu (47) u porodičnoj kući u selu Popović kod Sopota.

Majku zaklao, sestru ubio čekićem

Blic
2 povezane vesti »

Ministarstvo kulture odbacuje optužbe estradnih umetnika

B92 - 25.06.2003

Beograd -- Ministarstvo kulture i medija Srbije odbacilo je u sredu optužbe Sindikata estradnih umetnika i izvodjača koji su u ponedeljak zatražili smenu ministra Branislava Lečića. U saopštenju se navodi da je Ministarstvo reagovalo na probleme radnika u kulturi inicirajući formiranje Komisije za ...

Zahtev za smenu Branislava Lečića

B92
2 povezane vesti »

Zahtev Amerike neprihvatljiv je moralno i pravno

Blic - 25.06.2003

Ministar za ljudska i manjinska prava SCG Rasim Ljajić izjavio je za 'Blic' da će Savet ministara državne zajednice do kraja naredne nedelje doneti odluku o zahtevu SAD da SCG potpiše sporazum o izuzimanju američkih građana od odgovornosti pred stalnim Međunarodnim krivičnim sudom za ratne zločine.

Montgomeri: Vojna pomoć za SCG zavisi od sporazuma

B92
2 povezane vesti »

Milošević: Pred "Oluju" bio sam na odmoru

B92 - 26.06.2003

Hag -- Bivši jugoslovenski predsednik Slobodan Milošević u četvrtak u Haškom tribunalu unakrsno je ispitao nekadašnjeg ambasadora SAD u Hrvatskoj Pitera Galbrajta, javlja iz Haga izveštač B92 Miodrag Vidić. Najveći deo Miloševićevog ispitivanja Pitera Galbrajta odnosio se na političke prilike koje ...

Galbrajt na suđenju Miloševiću: tokom "Oluje" on je ćutao

B92
2 povezane vesti »

Još jedna Iranka preminula od posledica samospaljivanja

B92 - 24.06.2003

London -- Jedna Iranka, koja se prošle nedelje samospalila ispred ambasade Francuske u Londonu, preminula je u bolnici, saopštila je londonska policija u ponedeljak uveče. Simpatizerka Narodnih mudžahedina Neda Hasani živela je u Kanadi, a tokom posete Velikoj Britaniji uključila se u proteste zbog ...