TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

2002-12-02 - 2002-12-08

Kako stići do svog ideala

Blic - 02.12.2002

'Ništa ne može da se uradi preko noći, ali svako može da stekne savršeno telo' Trenerski posao ponekad poredim sa vajarstvom. Jer, trener je u stanju da čoveku pomogne da preoblikuje svoje telo, stekne samopouzdanje i time promeni život iz korena - kaže za 'Blic' Dragan Simić, prvi privatni trener ...

Rebrača slaba rampa za Milvoki

Blic - 02.12.2002

MILVOKI - Derbi divizije Central pripao je domaćim košarkašima Milvokija, koji su preslišali Detroit - 109:86. Sem Kasel je zabeležio 24 poena, deset asistencija i šest skokova, a Baksi su posle tri četvrtine vodili sa ubedljivih 87:68. - Kasel je imao veče za tripl-dabl.

Neću da trpim plaćene laži o meni

Blic - 02.12.2002

BEOGRAD - Milovana Đorića fudbalska javnost voli ili ne voli. Kako i sam tvrdi, uopšte u životu, kod njega nema sredine. Tako je bilo za vreme igračke, kasnije i trenerske karijere, tako je i sada, kada obavlja funkciju direktora svih reprezentativnih kategorija pri FSJ.

Success of elections crucial

Blic - 02.12.2002

Belgrade - 'The institution of the President of the Republic is very important for settlement of numerous problems of refugees and displaced people', Serbian Commissioner for refugees Sanda Raskovic-Ivic said yesterday at press conference of DSS election team.

Predstava koja ulazi u istoriju

Blic - 02.12.2002

Mada se ta reč poslednjih godina izlizala, ipak možemo reći da ova predstava ima istorijski značaj', rekao je Ljubivoje Tadić, upravnik Narodnog pozorišta Beograd, najavljujući premijeru predstave 'Faust' za ponedeljak 2. decembra.

Krađe usporile privatizaciju

Blic - 02.12.2002

KRALJEVO - Prošle nedelje u Fabriku vagona pozvani su penzionisani majstori da pomognu u novom poslu. Stotinak njih će ponovo obući radnička odela, a svaki od njih će dobiti i po dva šegrta za obuku, jer fabrici nedostaje 150 dobrih metalaca.

Ivan prvim golom otključao klupu

Blic - 02.12.2002

BEOGRAD - Ono što ne polazi za rukom Draganu Bogavcu, Igoru Bogdanoviću, Draganu Mrđi i Mihailu Pjanoviću, u subotu je uspelo Ivanu Dudiću i Sanibalu Orahovcu. Napadači koji nisu u drugom, već u trećem planu trenera Zorana Filipovića, bili su najzaslužniji što je Crvena zvezda uknjižila tri boda ...

Teroristi menjaju taktiku napada

Blic - 02.12.2002

SINGAPUR (Rojters) - One su male, lako ih je nositi i pogodne su za sakrivanja, a u pravim, ili bolje rečeno pogrešnim rukama lako postaju veoma smrtonosno oružje. Protivavionski projektili poput onih korišćenih u pokušaju obaranja aviona izraelske avio-kompanije u četvrtak prilikom poletanja s ...

Dragin pobednik festivala

Blic - 02.12.2002

U Domu sindikata u Beogradu preksinoć je svečano završen Deveti međunarodni festival autorskog filma 'Pogled u svet'. Od 23. novembra u takmičarskom programu prikazano je 19 filmova. Glavni i prateće programe u Dvorani kulturnog centra, Kinoteci i Art bioskopu pratilo je više od 20.000 gledalaca.

Epidemija side se brzo širi

Blic - 02.12.2002

ŽENEVA/PARIZ (Tanjug-Beta) - Na Međunarodni dan borbe protiv side Međunarodna organizacija 'Lekari bez granica' ocenila je da je borba protiv ove smrtonosne bolesti usporena zato što su lekovi preskupi i zato što se zemlje donatori ne ponašaju dovoljno odgovorno, ulažući premalo novca u ...