TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

2002-01-14 - 2002-01-20

Komisije češljaju 'Enron'

Blic - 17.01.2002

VAŠINGTON - Istraga Kongresa SAD o poslovanju kompanije 'Enron' je nastavljena. Advokat jednog revizora izjavio je da je 'njegov klijent učestvovao u užurbanom uništavanju kompromitujućih dokumenata', ali da je dan po otpuštanju iz firme sarađivao sa istražiteljima.

Na tragu veze Buš -'Enron'

Blic
2 povezane vesti »

U BEOGRADU UHAPSEN BIVSI MINISTAR POLICIJE BIH

B92 - 20.01.2002

Beograd -- Jos nema reakcija zvanicnika Bosne i Hercegovine na hapsenje bivseg ministra policije Alije Delimustafica. On je, kako javlja BBC, pravosudnim organima Kantona Sarajevo nedostupan od proleca prosle godine, kada je u zalbenom potupku odlukom Vrhovnog suda BiH pusten na slobodu.

U BEOGRADU UHAPSEN BIVSI MINISTAR POLICIJE BIH

B92
2 povezane vesti »

Saradnja dve mafije

Blic - 19.01.2002

BANJALUKA - Sudija Osnovnog suda u Prijedoru Milomir Papović objasnio je tokom prekjučerašnjeg razgovora s predstavnicima UN da je inicirao oslobađanje deset osoba uhapšenih zbog sumnje da su učestvovali u incidentu u prijedorskoj 'Staroj kuglani' zbog nedostatka dokaza, odnosno nekompletnih ...

Prijave za 11 nasilnika

Blic
2 povezane vesti »

UHAPSEN CLAN GLAVNOG STABA KOSOVSKOG ZASTITNOG KORPUSA

B92 - 19.01.2002

Prizren -- Kfor i policija UNMIK-a uhapsili su u Prizrenu pripadnika Glavnog staba Kosovskog zastitnog korpusa Aljusa Salju, pod sumnjom da je ucestvovao u akcijama protiv medjunarodnih snaga na jugu Kosova i druge kriminalne radnje, saopsteno je u subotu u komandi Kfora u Pristini.

POLICIJA UNMIK-A RANILA PRIPADNIKA KZK

B92
2 povezane vesti »

EPS POZIVA GRADJANE NA STEDNJU

B92 - 15.01.2002

Beograd -- Direktor Elektroprivrede Srbije Ljubomir Geric ponovo je pozvao gradjane da stede struju. On je u izjavi za B92 rekao da je elektroenergetska situacija veoma teska i upozorio da postoji mogucnost za uvodjenje havarijskih redukcija.

DIREKTOR EPS-A POZIVA NA STEDNJU STRUJE

B92
2 povezane vesti »

Podravka jedan od zainteresovanih

Blic - 18.01.2002

GORNJI MILANOVAC - Povodom informacije u hrvatskim medijima da je 'Podravka' iz Hrvatske kupila PIK 'Takovo', Darko Rašič, generalni direktor ovog kombinata je održao konferenciju za štampu i demantovao informacije da je 'Podravka' kupila milanovački kombinat.

'Podravka' kupila PIK 'Takovo'?

Blic
2 povezane vesti »

Život uči da je uspeh prokletstvo

Blic - 19.01.2002

Jesenas je 'Sinema dizajn' dobila priznanje od producenata Srbije da je najbolja producentska kuća u Republici. Pomenimo da je za deset godina postojanja napravila deset filmova, jednu TV seriju i osvajala nagrade na domaćim i stranim festivalima.

Romantične priče su oslonac života

Blic
2 povezane vesti »

Rebrača približava Evropu NBA ligi

Blic - 19.01.2002

DETROIT - Kako se bliži predstojeći 'Ol-star vikend” u Filadelfiji (9. februar) komentatori NBA utakmica gledaocima u SAD drže ubrzani kurs u pravilnom izgovaranju imena i prezimena Željka Rebrače, jednog od 19 učesnika ovogodišnjeg egzibicionog susreta 'rukija”.

Rebrača obnovio povredu leđa

Blic
2 povezane vesti »

KNEZEVIC: NEKI UDZBENICI IMAJU MATERIJALNE GRESKE

B92 - 19.01.2002

Kragujevac -- Republicki ministar prosvete Gaso Knezevic najavio je korenite reforme skolsva, koje ce se "odvijati kroz njegovu depolitizaciju, decentralizaciju i demokratizaciju". On se u subotu u Kragujevcu sastao s direktorima osnovnih i srednjih skola, predstavnicima Sumadijskog okruga i ...

REFORME OBRAZOVNOG SISTEMA SRBIJE

B92
2 povezane vesti »

Podneo sam ostavku

Blic - 17.01.2002

BEOGRAD - Savezni ministar odbrane Slobodan Krapović potvrdio je juče za 'Blic' da je podneo ostavku iz, kako je rekao, zdravstvenih razloga i dodao da veruje da će njegova ostavka vrlo brzo biti usvojena. On je odbacio spekulacije da ostavka posledica smene crnogorskih kadrova u Vojsci Jugoslaviji ...

OSTAVKA DVA SAVEZNA MINISTRA

B92
2 povezane vesti »