TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

2002-03-11 - 2002-03-17

Perišić u trenerci juče priveden u svoj kabinet

Blic - 16.03.2002

Potpredsednik Vlade Srbije Momčilo Perišic juče je sa vojnim istražnim organima oko 17.20 sati boravio u svom kabinetu u zgradi Vlade Srbije. Perišic je, kako saznajemo, bio opušten u razgovoru sa onima koje je sreo, a bio je obučen u trenerku.

Protest ambasadora SAD

Blic
2 povezane vesti »

Rating of Democratic Party of Serbia is increasing

Blic - 11.03.2002

Belgrade - Yugoslav President Vojislav Kostunica is still the most popular politician in Yugoslavia. The rating of his Democratic Party of Serbia has increased in relation to last week public opinion research of Strategic Marketing ...

Prenosimo iz 'Blic Newsa' deo teksta o muškoj seksualnosti

Blic - 11.03.2002

Iako mnogi naučnici smatraju da je testosteron veoma precenjen hormon, postoje socijalne implikacije vezane za jednu oblast za koju sa sigurnošću znamo da je uslovljena testosteronom – seksualna želja. Oženjeni muškarci obično imaju niži nivo testosterona.

Halimi satisfied

Blic - 11.03.2002

Presevo - President of Presevo municipality Riza Halimi expressed satisfaction at the proposal of Serbian Prime Minister Zoran Djindjic for full integration of Albanian population in the south of Serbia into institutions of the Republic.

Blokirano milion tona kukuruza

Blic - 11.03.2002

BEOGRAD - Propisi o spoljnotrgovinskom poslovanju kojima je predviđeno da se određena roba izvozi u strogo utvrđenim kvotama blokirali su izvoz velikih količina poljoprivrednih proizvoda - upozorava u razgovoru za 'Blic' Milan Prostran, sekretar Udruženja za agrar u PKJ.

'Duvanje' bez diplome

Blic - 11.03.2002

BEOGRAD - Gotovo svaki treći student Beogradskog univerziteta probao je marihuanu, a polovina od ovog broja nastavila je i aktivno da konzumira drogu. Studenti se najčešće drogiraju na žurkama, a narkotike koriste od 17. godine. - To znači da se od 100 studenata 15 i dalje drogira.

Odbrojavanje do napada

Blic - 11.03.2002

BAGDAD/LONDON - Irak je rešio da ide do kraja u kockanju sa strpljenjem SAD, odbijajući povratak u zemlju inspektorima za kontrolu naoružanja UN. Dva dana posle sastanka šefa iračke diplomatije Najija Sabrija i Generalnog sekretara UN Kofija Anana, reagovao je Taha Jasin Ramaran, potpredsednik ...

One third fears from sack

Blic - 11.03.2002

Belgrade - Marten Board International in cooperation with 'Blic' daily conducted research of public opinion in the period March 4-6, 2002 in order to determine opinion of our citizens regarding employment, change of working qualifications and sacking.

Ubio brata uz pomoć oca

Blic - 11.03.2002

KRAGUJEVAC - Posle svađe ispred porodične kuće u Krfskoj ulici 17, koja je izbila u petak uveče, policajac Milan Županjac (43) je uz pomoć svog oca Đorđa (69) ubio svog brata Miloša Županjca (39). Đorđe Županjac ima prostelnu ranu desne šake koju je zadobio kada je posle ubistva čistio pištolj.

Božović: Nema igre mačke i miša

Blic - 11.03.2002

BEOGRAD (Beta) - Predstavnik 'Zajedno za Jugoslaviju' u timu za izradu zakona o saradnji sa Haškim sudom, Vladimir Božović izjavio je da treba napraviti zakon koji će predstavljati punu saradnju sa tim sudom. 'Mi nemamo mogućnosti da se sa međunarodnom zajednicom igramo mačke i miša, i potrebno je ...