TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

2002-03-11 - 2002-03-17

Bin Laden više nije važan za Ameriku

Blic - 15.03.2002

VAŠINGTON - Džordž Buš, predsednik SAD izjavio je da njegova administracija 'ima otvorene sve opcije' u vezi izveštaja iz Pentagona o potencijalnim metama američkog nuklearnog oružja, 'kako bi sprečila svaki napad na Ameriku, pa čak i od zemalja poput Iraka i Irana, koji nemaju nuklearno ...

Amerika preti svetu nuklearnim štapom

Blic

Nuklearna pretnja SAD

Blic
3 povezane vesti »

Intensified American campaign for finding Karadzic's

Blic - 14.03.2002

Srbinje - Several SFOR helicopters were yesterday flying low above Srbinje throwing papers that called for arrest of Radovan Karadzic, former leader of Bosnian Serbs. In that way SFOR is supporting American campaign for finding Karadzic's ...

Helikopteri nadletali Srbinje i bacali letke

Blic

NOVA AKCIJA SFOR U SRBINJU

B92
3 povezane vesti »

Izraelska vojska se povlači iz Ramale

Blic - 16.03.2002

JERUSALIM - Američki izaslanik za Bliski istok Entoni Zini započeo je svoju treću misiju u pokušaju da privoli Palestince i Jevreje na prekid 18 meseci dugog nasilja u kome je poginulo skoro 2.000 ljudi. Zini je zabeležio i prvi uspeh u nameri da obnovi pregovore između dve strane, naime, on je ...

Šaron rešio da pusti Arafata da se kreće

Blic

Ekspanzija nasilja na Bliskom istoku

Blic
3 povezane vesti »

MAROVIC I KROFORD O ODNOSIMA CRNE GORE I SRBIJE

B92 - 15.03.2002

Podgorica -- Predsednik Odbora za medjunarodne odnose Skupstine Crne Gore Svetozar Marovic razgovarao je u Podgorici sa ambasadorom Velike Britanije u SRJ Carlsom Krofordom o sporazumu o preuredjenju odnosa Srbije i Crne Gore.

MAROVIC: SPORAZUM U INTERESU GRADJANA CRNE GORE

B92

MAROVIC: CRNA GORA NIKADA NIJE BILA BLIZE EVROPI

B92
3 povezane vesti »

Zoran Anđelković: Izbore nećemo tražiti motkama

Blic - 16.03.2002

Potpisivanje sporazuma o novoj zajednici Srbije i Crne Gore je spasilo režim Mila Đukanovića. Da je Đukanović organizovao referendum građani bi se odlučili za Jugoslaviju. Princip da ovakva zajednica važi tri godine predstavlja odlaganje procesa potpunog raspada Srbije i Crne Gore koji je smislio ...

Serija demonstracija SPS

Blic

PROTEST SPS-A ISPRED ZGRADE RTS-A

B92
3 povezane vesti »

SVILANOVIC: POSTIGNUTI SPORAZUM – MAKSIMUM MOGUCEG

B92 - 16.03.2002

Herceg Novi -- Savezni ministar inostranih poslova Goran Svilanovic ocenio je da sporazum o zajednici Srbije i Crne Gore predstavlja maksimum moguceg, ali i svedoci o spremnosti obe strane na kompromisno resenje. Sporazum je "prelazno resenje i sansa da se nastavi sa reformama i da se do 2004.

SVILANOVIC: OCEKUJEM OBOSTRANO RAZUMEVANJE

B92

SVILANOVIC: KREDIT OD 50 MILIONA DOLARA POMOCI SRJ

B92
3 povezane vesti »

Upozoravali smo Miloševića

Blic - 16.03.2002

HAG (Beta) - Svedočenjem britanskog političara i novopostavljenog visokog predstavnika međunarodne zajednice u BiH Pedija Ešdauna, juče je nastavljeno suđenje Slobodanu Miloševiću u Hagu. Ešdaun je juče izjavio da je septembra 1998.

Izbeglice na meti artiljerije

Blic
2 povezane vesti »

RUCNA BOMBA BACENA NA KUCU ALBANCA U BUJANOVCU

B92 - 13.03.2002

Bujanovac -- U dvoriste Hajredina Salihija u Bujanovcu nepoznata lica bacila su u utorak rucnu bombu. Policija ocenjuje da je u pitanju teroristicki napad posto je Salihijev sin pripadnik multietnicke policije na jugu Srbije.

BOMBA ISPRED KUCE HAJREDINA SALIHIJA

B92
2 povezane vesti »

Ojdanić sprema dokumentaciju

Blic - 14.03.2002

BEOGRAD - Dragoljub Ojdanić, bivši jugoslovenski ministar odbrane, izjavio je za 'Frankfurtske vesti' da ga niko od predstavnika vlasti u Srbiji nije posetio, niti mu postavljao bilo kakve uslove za dobrovoljnu predaju Tribunalu.

OJDANIC: NIKO OD PREDSTAVNIKA VLASTI ME NIJE POSETIO

B92
2 povezane vesti »

NOVA VLADA VOJVODINE BEZ CLANOVA IZ DSS

B92 - 12.03.2002

Novi Sad -- Poslanici Skupstine Vojvodine su u utorak izabrali novu Vladu u kojoj nema predstavnika Demokratske stranke Srbije. Kako javlja dopisnik Radija B92 Dragan Gmizic, niova Vlada ima 16 ministarstava i 5 potpredsednickih mesta.

NOVA VOJVODJANSKA VLADA BEZ DSS-A

B92
2 povezane vesti »