TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

2001-09-10 - 2001-09-16

Uvoz sumnjivih namirnica

Blic - 12.09.2001

BEOGRAD (Beta) - Predsednik Odbora za poljoprivredu G17 plus i bivši jugoslovenski ministar za poljoprivredu Saša Vitošević optužio je juče Demokratsku stranku Srbije i jugoslovenskog predsednika Vojislava Koštunicu da su na saveznom nivou omogućili najgoru reinkarnaciju Socijalističke partije ...

Pastelno i prepoznatljivo

Blic - 12.09.2001

Jedna od najvećih polugodišnjih svetskih modnih smotri, Njujorška nedelja mode, počela je prošlog vikenda bez velikih uzbuđenja (8 do 14. septembar). Pošto priredbu sponozoriše 'Mercedes benc' uključeno je mnogo mladih dizajnera koji se prvi put pojavljuju pred publikom, koju čin, kako javljaju ...

Possible import of cheap meat

Blic - 12.09.2001

Belgrade - Until the end of September Serbian Government will supply the market with cheap meat from reserves. The meat will be distributed to all cities in Serbia. 'These are initial quantities. In case of need the State will import meat from abroad', Slobodan Milosavljevic, Serbian Minister of ...

Vanredno u Evropi

Blic - 12.09.2001

JERUSALIM, BERLIN, KOPENHAGEN, RIM, ATINA (Beta) - Izrael je juče, posle atentata u Njujorku i Vašingtonu, evakuisao svoje diplomatske predstavnike iz SAD u strahu da bi mogli biti meta napada počinilaca spektakularnih atentata, objavila je izraelska državna televizija.

Šta će vam 'sponzor'

Blic - 12.09.2001

Udaja za multimilionera možda je popravila finansijsku situaciju prsate 'Plejboj' zečice Ane Nikol Smit, na slici, ali život na račun muškarca ženi nikada ne donosi sreću - kaže Kendis Bašnel, autorka knjige 'Seks i siti' (Sex and the City).

Malo plata iznad proseka

Blic - 12.09.2001

BEOGRAD - Istraživanja rađena u poslednje vreme ukazuju na veliko nezadovoljstvo građana svojim standardom i da je samo dve petine spremno da sačeka još dve-tri godine na boljitak. Ostali, prema tvrdnji istraživača sa Fakulteta političkih nauka u Beogradu, ne mogu da čekaju ni do kraja ove godine.

Na biro prešlo 1.530 radnika

Blic - 12.09.2001

KRAGUJEVAC - Iz Društva 'Zastava za zapošljavanje i obrazovanje', koje je nakon dekompovanja Grupe 'Zastava' najveći kolektiv u Kragujevcu, do juče je na Biro rada prešlo 1.530 prekobrojnih radnika, rečeno je 'Blicu' u Informativnoj službi Grupe 'Zastava'.

Jedini lovac bez puške

Blic - 12.09.2001

Kada bi se delili činovi za lov, ribolov, opklade i nadmudrivanja, postao bih general, manje od tog sigurno ne bih, garantujem životom i krsnom slavom - kaže Milovan - Mićo Vujanović iz Laminaca u Livče polju. - Tome dodaj još jedno, nek ljudi znaju... ono o tuđim ženama.

Amerika u plamenu

Blic - 12.09.2001

NJUJORK (CNN - Reuters) - U utorak ujutru, neposredno pošto su radnici došli na posao, dva aviona su udarila u kule-bliznakinje Svetskog trgovinskog centra u Njujorku, jedan od simbola tog grada. Strahuje se da su u tom napadu bez presedana život izgubile na stotine, pa možda čak i hiljade ljudi.

Plavi spremni za polufinale

Blic - 12.09.2001

OPOLE - Na Evropskom prvenstvu je nakon tri odigrana kola juče bio dan pauze. Tri reprezentacije koje su do sada imale stoprocentan učinak su i najveći favoriti za raspodelu medalja: Jugoslavija, Italija i Rusija. Najdominantniju igru u dosadašnjem toku EP pokazala je četa trenera Anastazija koja ...