TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Покрет Живим за Србију-Др Јована Стојковић @zivimzasrbiju1
#reach: 43863   ( 1426th )
#followers: 4008   ( 3816th )
Између осталог, на ратишту, поред промрзлина ногу, зарадио је и епилепсију. Он се борио за Србију и нас у рату, а и даље води битке у такозваном миру. Помозимо му да и ову битку добије.

Било који износ је добродошао.

https://t.co/QI9zs0nWcy
32ReTweets47Favorites·Details
Синоћ на Хоргошу, чули су се пуцњи из аутоматског оружја. Према писању медија, ради се о обрачуну миграната и њихових кријумчара.

Повереник Покрета Живим за Србију у Суботици, Жељко Частван, биће данас на лицу места и известити нас о ситуацији.

⬇️ https://t.co/HHlSJB7pmO
19ReTweets70Favorites·Details
Писмо убици српских институција

Пише: Небојша Јовић

Александре Вучићу, ,,убицо" свих срБских институција на Космету. Јуче си још један "метак" издаје испалио у леђа косметских Срба. Чиме си своје, издајом већ одавно ,,окрвављене" руке, додатно окрвавио. Сада до рамена.

⬇️ https://t.co/E4kYNmK9Dv
19ReTweets66Favorites·Details
Има ли икога у Србији ко би нáс, косметске Србе, могао заштитити од председниковог ктиторства независног Косова и политике која затире сваки наш траг на Косову и Метохији?

⬇️

https://t.co/AaWLqBGoFV
9ReTweets38Favorites·Details
Јасно је да се у позадини намере Европске комисије да прикрије постојање ГМО у прехрамбеном систему путем дерегулације постојећих прописа крије тежња мултинационалних компанија за даљим јачањем тржишних позиција и присвајањем ресурса. ⬇️

https://t.co/pElVsj7ima
11ReTweets29Favorites·Details
Повереник Покрета Живим за Србију у Суботици, Жељко Частван је са француским новинарима са француске националне телевизије и неколико својих суграђана, био у обиласку места, где се и даље налазе илегални кампови илегалних миграната у околини града Суботице.

⬇️ https://t.co/TUMtfvopoT
10ReTweets30Favorites·Details
Соња Мијић је на овај начин починила кривично дело злоупотребе службеног положаја из члана 359. Кривичног законика РС као и кривично дело повреде равноправности из члана 128. КЗ. ⬇️

https://t.co/TNrVszT8bO
8ReTweets30Favorites·Details
Вучић је пљунуо на документ за који је он лично гласао као премијер владе и у чијој је изради учествовало на стотине професора факултета, запослених на државним институтима и у енергетским предузећима.

https://t.co/SxTzF65PCj
11ReTweets18Favorites·Details
Позивамо Народну скупштину Србије, државно тужилаштво и сву срБску јавност да одмах реагују на континуирану маргинализацију пре свега Скупштине и Владе Србије, као и на чињење (још једног у низу) кривичног и антиуставног дела.

https://t.co/p5HYgod5yL
9ReTweets25Favorites·Details
Недовођење детета и неприпремање детета на виђање са оцем је кривично дело одузимања малолетног лица из члана 191. став 3 Кривичног законика.

https://t.co/zyNFCxKHFs
9ReTweets24Favorites·Details
Фабрика Линг-Лонг проглашена је од Владе Србије и локалне власти у Зрењанину као пројекат од највећег националног значаја.
На читавој локацији проглашена је зона слободног пословања, чиме инвеститор стиче право на пореске и царинске олакшице.
⬇️
https://t.co/hlIFunYM75
8ReTweets26Favorites·Details
1. Предлог албанске стране (Курти) - ,,РКС“ таблице

2. Предлог проалбанске стране
(Вучић) - ,,КС“ таблице

И за једну и за другу опцију морате постати Косовар. Узети њихово држављанство и тиме признати Косово као државу.

https://t.co/rCYbx1XWgi
7ReTweets28Favorites·Details
„Струка“ се користи аргументом ауторитета да као „научна достигнућа“ представи подвођење грађана Србије за праксе које се врше у земљама тзв. „трећег света“.

Интелектуални јаничари можда су опаснији по опстанак српског народа, него гола НАТО чизма.

https://t.co/Jsd98OQMDm
7ReTweets26Favorites·Details
Све је ово лепо, али закаснили сте!

Пуцали су већ више пута и сваки пут смо од надлежних тражили да покрену овакве акције, па чак и пре него што се поново запуца и да сузбију свако криминално кретање илегалних миграција !

⬇️
https://t.co/jCo0aCDEEN https://t.co/LIjdNDiaiQ
6ReTweets27Favorites·Details
Због несавесних и неажурних радова на улицама Новог Сада ових дана прави је колапс, људи касне на посао и по 45 минута јер је гужва због истовременог затварања неколико главних улица, кључних за нормалну циркулацију саобраћаја.

https://t.co/5kBy5RQQNu
8ReTweets18Favorites·Details
Сутра,04.12.2022. око 18 часова, представићемо вам причу и живот једног од наших ратних ветерана, хероја са Кошара из Петровграда (Зрењанина), Ференца Тот.

Представићемо вам наставак његове борбе за голу егзистенцију и у овом такозваном миру. https://t.co/KyermqBIEM
7ReTweets19Favorites·Details
Српски народ, са својом вековима освештаном историјом, одувек је себе доживљавао као заветни народ. ⬇️

https://t.co/BUcXX8JocX
6ReTweets22Favorites·Details
Битке ветерана у такозваном миру

Једини, који желе могу и морају да се одуже онима који су дали и ризиковали своје животе за нас и нашу државу, јесмо ми, обичан народ, јер они који су за то задужени то не раде.

⬇️ https://t.co/HcGMweJ4uO
6ReTweets21Favorites·Details
У једном делу овог снимка можете чути и како један од илегалних миграната тврди да полиција редовно долази да им узима паре, како би им допустили да на том месту бораве у илегалном кампу који су тамо направили.

Погледајте видео:

https://t.co/w6c7jEHyZC
6ReTweets17Favorites·Details
Понашање родитеља који врши родитељско право којим спречава или онемогућава другог родитеља да одржава личне односе са дететом са којим не живи, може представљати грубо занемаривање дужности родитељског права и разлог за његово потпуно лишење.

https://t.co/4ywaJTKNiA
6ReTweets15Favorites·Details
Најчесто разговара со:
#Name@Nick#дискусии