TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

WizNews @wiznews
#reach: 15833   ( 3658th )
#followers: 3933   ( 3183rd )
Uopšte ne razumem, ko je nama ubacio u glavu da treba da imamo razumevanja za političare i da iznalazimo opravdanja kad ne ispune obećanja? Jel ima neko razumevanja za vas kad vam stigne račun za struju, gas, telefon, internet...?
20ReTweets159Favorites·Details
Juče je uhapšena grupa falsifikatora. Pored ostalog, falsifikovali su i lažne potvrde o PCR testovima i - ovo je posebno zanimljivo - lažne etikete za bočice Pfizer vakcina. U vesti se ne kaže čemu je ovo poslednje služilo.
17ReTweets193Favorites·Details
IN MEMORIAM

Žika Obretković

Ne znam da li iko tačno zna kako i odakle je banuo u Beograd. Žika je pripadao onoj vrsti autsajdera koja je i u civilizovanijim sredinama od naše predmet svakakvih poruga i diskriminacija. A, ipak, Žika je nekako uspeo da stekne poštovanje svih.
13ReTweets192Favorites·Details
Čitam u Rolling Stoneu intervju sa Džegerom, a on kaže da se Francuska od 18. veka ponosila svojim racionalizmom, a sad je najskeptičnija nacija prema vakcinama, što je iracionalno. Džeger to priča, jbt. Zamislite nekog sa naše estrade da ovako nešto govori.
11ReTweets194Favorites·Details
@JovanaXYZ @Lepa1405 @Lele_Mud U Rusiji je prostitucija normalna stvar. U Rusiji je normalno da se žena prostituiše, uz znanje muža, da dopuni kućni budžet. Eto, to je veza.
8ReTweets6Favorites·Details
@boboly1987 Oni su ludi.
0ReTweets16Favorites·Details
@ClandestinaEx @g_vilotije Ja sam prestao da budem naivan '97, kad je tzv. pobeda na lokalnim izborima pretvorena u "opozicija pobedila, al' se Sloba i Mira za sve pitaju" (pisao je detaljno Vidosav Stevanović o tome). Očekivao sam da 5.X bude repriza. I bio je, samo bez Slobe.
1ReTweets4Favorites·Details
@vrbaskibranimir Kakva zemlja takav i vrh.
0ReTweets14Favorites·Details
@LAndjela @Zekaizshumice Svojevremeno je pričao prof. Kangrga o nekom funkcioneru sindikata. Kaže, on zna da je govno i računa da kad je on, koji je govno, tako daleko dogurao kakva li su tek govna oni koji su niže.
0ReTweets10Favorites·Details
@Libkonz Srpsko društvo je gore čak i od onoga što ja mislim o njemu. 😊
0ReTweets10Favorites·Details
@ClandestinaEx @g_vilotije Sad kad mi kažu "ti nećeš da podržiš..." Koga da podržim? Najmanje dva puta su me zajebali (97. i 2000), delom su me zajebali i '91. i '92. Koliko puta treba da dozvolim da me zajebu?
0ReTweets4Favorites·Details
Jel merna stanica Mostar u kvaru, ili šta? Sve druge stanice u gradu su u zelenom. https://t.co/d2UQPV1Luq
0ReTweets4Favorites·Details
@mango_on_diet Tako je moja nastavnica hemije u OŠ pila posle neutralizacije. 😂
0ReTweets4Favorites·Details
@ClandestinaEx @JasnaV11 @Klara06461405 @g_vilotije Isto. Samo što nemam problem kad Vučić sarađuje sa Žeksom i Pinkom, to je uvek bila njegova ekipa. Imam problem kad "naši" sarađuju. Kao što imam problem kad "naši" prave šarlatane i lažne medijske veličine tipa DJV i Sarape. Šta, bili super kad su radili za Đilasa? Pa neće biti.
0ReTweets4Favorites·Details
@VoBodas Matori smo. Mene nervira i kad kažu Koca, pljeka... 🤷
0ReTweets6Favorites·Details
@ClandestinaEx @g_vilotije Mada sam dobrim delom prestao da budem naivan još '91, kad je opozicija raspustila demonstracije i stavila potpise na potpuno lažan izveštaj Anketnog odbora. Razlika je što im od '97. apsolutno ništa ne verujem (do tada sam im verovao ~20%) i mislim da su svi oni udbaši.
0ReTweets3Favorites·Details
@ClandestinaEx @g_vilotije Koštunica je bio pion vojne službe i verovatno je to bio decenijama. Kao što rekoh, svi su oni udbaši.
0ReTweets3Favorites·Details
@ClandestinaEx @g_vilotije Mi nismo znali ko je on zaista dok se nije dočepao vlasti.
0ReTweets3Favorites·Details
@JasnaV11 @ClandestinaEx @Klara06461405 @g_vilotije Nisam samo video, ja sam neke od tih stvari veoma osetio na svojoj koži. Tako da je bilo nemoguće prevideti ih, s obzirom da sam i sam plaćao veoma visok ceh zbog nekih od tih oportunističkih aranžmana.
0ReTweets3Favorites·Details
Најчесто разговара со:
#Name@Nick#дискусии
1Vilotijeg_vilotije15
2Clandestina🎗️(novi nalog)clandestinaex13
3Издислав 積ん読vlak_off8
4Jasna Vjasnav115
5Klaraklara064614055
6Miloš Vučkovićziu_nine4
7Fortunetellersilverb896308254
8Maydaycaraurosa4
9МУРАЛ ЛЕВОМ РУКОМ💉ivangunjic4
10Stanje redovnostanje_redovno2