TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Bobi Smith @waikikibobi
#reach: 59639   ( 1735th )
#followers: 8621   ( 1274th )
Bilo bi pošteno da svi koji su protiv Rio Tinta traže da se donese zakon kojim će da se trajno zabrani istraživanje i kopanje litijuma u Srbiji. Nemoj da bude ona stara narodna litijum je štetan dok je Vučić na vlasti al mi kad dodjemo na vlast to sve ima da bude korisno.
87ReTweets678Favorites·Details
Ni rumuni neće rumuna za predsednika države izabrali nemca mi se guramo za mariniku kao slamku spasa i izuzetno hrabru ženu. A njena hrabrost leži u činjenici da nema gram srama dok pljuje srpski narod i državu.
24ReTweets213Favorites·Details
Od nevinog ekološkog protesta do orkestrirane hajke na Srpskog Patrijarha. Da vidimo šta će sve da ispadne na kraju od početne borbe za čist vazduh.
21ReTweets115Favorites·Details
Zabrinjavajuća je činjenica a i poražavajuća da današnja omladina ima neuporedivo manje znanja od nas iako im je znanje jedno sto puta više dostupnije nego nama. Imaju i internet a mi smo učili samo iz knjiga.
10ReTweets161Favorites·Details
Bokan koga volim da slušam je ispao retko glup poslednjom izjavom. Mariniki je jedini kvalitet upravo to što je pripadnik rumunskog, našeg bratskog i prijateljskog naroda. Sve ostalo kod nje je katastrofa.
10ReTweets160Favorites·Details
Čuvar večne vatre srpskog dostojanstva. Jednom rečju CAR. https://t.co/jW81HF2jzj
18ReTweets86Favorites·Details
Kad čujem da deo opozicije stavlja mariniku tepić na čelo da ih vodi ne mogu a da ne pitam, zašto ne želite da dodjete na vlast?
11ReTweets122Favorites·Details
Ja bi oterao Rio Tinto uz kampanju bivša lopovska vlast ga je dovela da nas potruje a ja ga isterujem iz Srbije jer volim ovaj narod i zemlju. Čak bi uspeo i suzu da pustim.
7ReTweets100Favorites·Details
Očekivao sam da će se narod digne što je sve poskupelo u tri lepe pičke materine al očigledno smo dostigli tolki standard da nam se jebe za poskupljenja od 50 posto mi se borimo za čist vazduh. Jao Srbijo Norveško medj šljivama.
6ReTweets78Favorites·Details
@homerhsimpson Bolje rešenje od ovog je histerično istrčati na terasu i skočiti sa petog sprata.
1ReTweets91Favorites·Details
Zimske radosti. https://t.co/pSFWLFKTjX
5ReTweets73Favorites·Details
Pošto je Džon Malkovič priznao da je pola hrvat, stavite njega na evro a vratite nam Teslu koji je srbin 1/1.
7ReTweets66Favorites·Details
Nije lepo što fotošopovima zajebavate čovek, iskrenog borca za... za... jebem li ga šta al baš se bori. https://t.co/FHT3qLqhLF
5ReTweets65Favorites·Details
Kad vidim kolka je mržnja dela opozicije prema Srbiji, srpskom narodu i svemu što je srpsko prosto ne mogu da se otmem utisku kako nas nisu pobili sve do jednog kad su bili vlast.
7ReTweets53Favorites·Details
Jebem li ga šta da kažem ekološki aktivisti u svetu se vezuju lancima za drveće spašavaju prašume, idu po svetska mora da sačuvaju delfine, kitove i ostale barske ptice, kod nas izadje na ulicu i sedne na ladan beton u centar grada.
9ReTweets45Favorites·Details
Srbi su narod koji će i život da da za ekologiju. Ništa svetije od te borbe. Ništa ne može da ga zaustavi u toj borbi čak ni stvaranje Velike Albanije u tom trenutku. Odvlačenje pažnje je uvek bio manevar za prevaru. A mi uvek goveda kojima se lako manipuliše.
8ReTweets47Favorites·Details
Kaže Djilas da je juče dao reč gradjanima. Prošle godine je potpisivao ugovor sa narodom. Pa se pitam šta više vredi kod njega, reč, ugovor ili nešto treće?
7ReTweets45Favorites·Details
Da li elita ide ove godine u Zagreb na Advent. Nekako nedostaju mi te slike i foliranje.
5ReTweets46Favorites·Details
Izdaja je stvar vremena. Rišelje.
5ReTweets42Favorites·Details
Mlada partizanka bombe bacala.
Hej nek se čuje čuje hej nek se zna da je mlada partizanka ober nacoš-ka. https://t.co/7tuX96anTu
3ReTweets48Favorites·Details
Најчесто разговара со:
#Name@Nick#дискусии
1draganadraganche682
2Dipl. inž. Vladimir Jankovićing_u_ostavci2
3Dr. Stajastajapougovoru2
4Žaklinajeslabeemocije2
5Propala OnLyFaNs manekenka 7XLpokojnaivana2
6Drakče, Rumenko sa selahomerhsimpson1
7Марко Краљевић 🇷🇸 Bokybokytobl1
8ГђаКаначки🧮bez_i_pobogu1
9Kandidatkinjakandidatkinja1
10mila silatetkinozlato1