TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Emotivac_i_pozitivac @vodolija_u_dusi
#reach: 139756   ( 542nd )
#followers: 241   ( 43598th )
Molim za pomoć za što veći rt. Treba mi pomoć u smislu da nadjem advokata koji se bavi problemima sa javnim izvršiteljima. Ljudi su mi poslali rešenje da mi naplaćuju svoje usluge iako sam dokazao da je eps greškom poslao utuženje za stan sa kojim nemam nikakave veze u... https://t.co/ALDYnvh4zV
365ReTweets223Favorites·Details
Vlasničkoj strukturi, za stan koji posedujem plaćen je svaki račun u trenutku kada je stigao u sanduče. Pošto su shvatili grešku rešili su da mi naplate svoje usluge iako nemam veze sa stanom za koji su me teretili. Još jednom ako može što veći rt, možda neko zna kome bih mogao
36ReTweets41Favorites·Details
da se obratim za pravnu pomoć da bih produžene ruke ove kriminalne države mogao da tužim, jer mi se nažalost ovo već jednom dogodilo. Unapred hvala. @SinisaKovacevi6 @JelMilosevic @mkmgandhi @Aya_icelady @MareMilanoIT @malagurski @veceivan @krckoLE @N1infoBG @tvnova_s
18ReTweets32Favorites·Details
@legenda66 @AtilijaDamaskin Ja sam iskreno čuo tek pre godinu dana, kao i da je navučen na heroin. Imao sam lično iskustvo sa njim i iz mog ličnog primera zaista ne mogu ružnu reč da kažem.
1ReTweets2Favorites·Details
@NikolaDemonja Bez ovakvog zakona, ovakva sranja će se stalno ponavljati, svaka druga kazna je preblaga!
0ReTweets4Favorites·Details
@gujkan Čuo sam dosta priča te vrste u skorije vreme po društvenim mrežama, ali ja zaista u to ne mogu da poverujem jer sam kao mali snimio tri epizode kockice sa njim i zaista je bio divan i brižljiv spram dece. To što je otišao u SNS sektu njemu na dušu, ali ne verujem u tu priču.
0ReTweets3Favorites·Details
@balkanicus Imao ja i cela porodica. Šta god da je nije običan virus ili grip. I dalje nemam snage 50% iako sam preležao krajem novembra. Užasna malaksalost, jaki bolovi u leđima, srećom pluća zaobišlo.
0ReTweets3Favorites·Details
@thetrivke Tek u jesen otkriju se boje krošanja,
Sve su slične u leto zelene...
0ReTweets2Favorites·Details
@legenda66 @AtilijaDamaskin Čuo sam dosta priča te vrste u skorije vreme po društvenim mrežama, ali ja zaista h to ne mogu da poverujem jer sam kao mali snimio tri epizode kockice sa njim i zaista je bio divan i brižljiv spram dece. To što je otišao u SNS sektu njemu na dušu, ali ne verujem u tu priču.
0ReTweets2Favorites·Details
@brutalnaplavusa 🤣🤣🤣🤣🤣
0ReTweets1Favorites·Details
@gujkan Baš zato ne verujem u tu priču, jer koliko god da sam bio mali sećam se njegovog sjajnog odnosa spram svih nas. Da li je bilo nekih slučajeva ne znam. Plašim se samo da ga nisu naglazili jer je prešao u SNS, što svakako jeste greh ali ne dovoljan za ovakve optužbe.
0ReTweets1Favorites·Details
@thetrivke Veliki sam fan Junajteda, ali zaista mi je bilo krivo što se sve tako završilo.
0ReTweets1Favorites·Details
Jedno veliko bravo! https://t.co/h7s4D0ZZqx
0ReTweets0Favorites·Details
Најчесто разговара со:
#Name@Nick#дискусии
1Srđan Trivićthetrivke2
2Bukakijelegenda662
3Lara ♔ Asatilijadamaskin2
4Gujkangujkan2
5Sinisa Kovacevicsinisakovacevi61
6Jelena Miloševicjelmilosevic1
7Marko Marjanovićmkmgandhi1
8Ice Lady 🧊aya_icelady1
9Mare POBmaremilanoit1
10Boris Malagurskimalagurski1