TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Владимир Гајић @vladimirgajic1
#reach: 316054   ( 29th )
#followers: 50268   ( 125th )
Не сме да се заборави да је Вулин поред осталог у предлогу новог Закона о полицији хтео да легализује параполицијске јединице и да им својство службених лица. Ово је јединствен покушај у историји којим је један министар полиције покушао да у полицију уведе криминалце! Вулин!!!
262ReTweets2513Favorites·Details
#ало народе. Па где то има у свету да је могуће, да неко/банке/ корумпирају Врховни суд ??? Јел сад пристојнити ако кажем да су БАНДА? Помињао сам судију Драгишу Слијепчевића и раније. Која смо ми држава…
212ReTweets2018Favorites·Details
Јел стварно председник Вучи мисли да су ови из 4 Одељења сисали весла? Какав бре више полиграф. Што их не ставите под истрагу кад већ све знате? Председник користи КЗШ и своју државну функцију да брани рођеног брата. Јовањица вам је кост у грлу. Не вреди ништа..
172ReTweets2091Favorites·Details
Претпостављам да ће полиција сада када је све “откривено” да врати 4,5 тоне дроге Колувији?
128ReTweets2217Favorites·Details
Ово сви желе да виде, ову слику👏👏👏👏👏 https://t.co/Ljd6TTTWM4
208ReTweets1972Favorites·Details
Кордоном на адвокате… па, бојим се да сте се овде зајебали…
130ReTweets2184Favorites·Details
За шта се припрема режим новим Законом о полицији? Да снима грађане 24/7. Да отера из полиције сваког ко има кичму. Да прети грађанима кривичним прогоном ако забележе кршење закона од стране полиције. Спремају се за одбрану власти свим средствима. Ето шта ради банда!
209ReTweets1818Favorites·Details
Како се трагикомично копрца председник Србије. Не сме ниједан аргумент да истакне. Прави колонијални гувернер. Ето зашто је опозиција добила патку од ЕУ.
130ReTweets1787Favorites·Details
Члан 254 став 2 предлога Закона о полицији даје право министру да уништи каријеру било којем генералу или пуковнику са 25 година стажа пребацујући га на вршење најобичнијих послова и смањујући му драстично плату. Виде ли ово полицијски службеници? Зар ће да прихвате све то ћутке?
165ReTweets1453Favorites·Details
Банке и Рио Тинто претвориће Србију у вечну колонију.
106ReTweets1568Favorites·Details
Председниче, док сте у налету, јел можете да замолите и Јасмину Васовић председницу ВКС да ревидирају овај нови став око обраде кредита у банкама?
89ReTweets1447Favorites·Details
Једам мој пријатељ, адвокат, каже “ па Колувија претворен у сведока” поводом позива унутрашње контроле полиције шефовима одељења за дроге на саслушање. То је прави преокрет у “ Јовањици”. Не би био први пут да настрадају полицајци који раде свој посао. Него шта каже ДЕА зна ли се
94ReTweets1287Favorites·Details
Зато @StrankaNarodna верује да је кључан договор између нас, ССП и ДС. Једна колона. Ако буде иоле услова за изборе. Од ЕУ подршку немамо.
77ReTweets1315Favorites·Details
Каже један паметан млад философ, Србија је ваљда јединствен случај у историји по томе што договара реципроцитет са државом/ Косово/ коју не признаје!
102ReTweets1239Favorites·Details
Министар Вулин није дошао ни на друго рочиште у парници коју је покренуо тужбом против @MiikiAleksic . Тврди да је претрпео велике болове због Алексићевих тврдњи да је умешан у Јовањицу. Чекали смо га на суду данас, али кукавица није дошла. Суд му је дао још једну шансу.
82ReTweets1284Favorites·Details
Да разјаснимо око овог позивања на полиграф. Зову их зато што немају доказе. Ниједан.
77ReTweets1268Favorites·Details
Никада Србија неће бити слободна, демократска и правна држава док се не реши комунистичке Службе. Запамтите то! Никада! https://t.co/Njr8FSQC50
111ReTweets1129Favorites·Details
Каже председник Вучић како је исто интервју Југослава Ћосића и Обрадовића и овај између Ђукановића и Колувије! Исто? Па нисам ја интервјуисао на својој ТВ Обрадовића у својству браниоца, новинара, члана ВСС и члана ДВТ.
68ReTweets1092Favorites·Details
У суштини, 5 октобар је био пузајући државни удар/ адв.Срђа Поповић/. Служба и Војска су напустиле Милошевића. Зато није било мртвих, а Милошевић је признао пораз. Инцидент је био долазак Ђинђића на место премијера Србије. То Служба није хтела да толерише. Зато су га убили.
75ReTweets1059Favorites·Details
Без обзира што су изгледи на неки озбиљнији успех у преговорима готово искључени, треба бити стрпљив до краја, а то је још само неколико недеља. Након тога опозицији остаје да позове народ на отпор. Али не онај са плишаним медама. Па ако смо спремни да ризикујемо све, баш све..
89ReTweets984Favorites·Details
Најчесто разговара со:
#Name@Nick#дискусии
1Narodna strankastrankanarodna4
2Miroslav Aleksicmiikialeksic1
3Vuk Jeremićjeremic_vuk1
4Natasa Miljkovicmiljkovicnatasa1
5Miodrag Bebićmiodrag_bebic1
6Srđan Trivićthetrivke1
7Anti-Komunistička Milicija🏴‍☠️☦️labud691
8Žuta Podmornicazuta_podmornica1
9Gujkangujkan1