TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Др Владимир Орлић @vladimir_orlic
#reach: 48836   ( 1789th )
#followers: 11910   ( 759th )
Ђиласова фирма "захваљује" медијима: жути тајкун их лично засипа тужбама, фирма прети затварањем и трајном забраном рада људима, а посебно "почаствовани" су већ били и премлаћени. За остале - моторна тестера.

Јер без тога нема бољег живота - Ђиласу, Мариники и осталима у фирми. https://t.co/1RsouFeXSC
660ReTweets914Favorites·Details
Дакле, @DirektnoRS: кад сејете претње и позиве на обрачун уличара који Беливука и екипу називају "наша браћа" - преносите поруке Беливука. Његов сте мегафон. И мета вашег прљавог посла је Данило Вучић, јасно.

А да сте Ђиласов медиј кажу и у ПСГ. Ено их код Ђиласа - они то знају.
547ReTweets803Favorites·Details
Бивши режим, данас: "Ђилас није хтео да нас буде укупно двоје, зато ћемо сами. Прво нас 4-ро, а касније и више.. Ђиласове претње улицом без смисла, те "лидере" је режим поткупио."

Србија, данас: кренуо Фрушкогорски коридор, стиже још новца пензионерима.

Свако своје приоритете.. https://t.co/IaxrwROtts
537ReTweets760Favorites·Details
Дан за бављење финансијама. На једној страни: Србија уз ребаланс добија трећи пакет државних мера, повећала је запосленост, обезбедила раст и нове инвестиције.
На другој: неко одлетео до Швајцарске, да обиђе фирму и милионске рачуне. Ту су завршили и раст, и инвестиције ономад.. https://t.co/nWXvPbpUtc
533ReTweets761Favorites·Details
Након што су признали превару од "бојкота" огласивши лица са листе "1 од 5" за своје, Ђилас и клан признали и превару из Параћина. И сад.. крив је споменик Стефану Лазаревићу? Шаљу ново писмо ЕУ, опет прете улицом? Да, то ће да помогне.. Заборавиће сви лагање.. Као и Маурицијус.
512ReTweets792Favorites·Details
Да "зла власт" наводно не дозвољава штампање неких новина зато што иза њих стоји Јунајтед медија, пише - на стр. 13 у Данасоиду, чији је власник управо Јунајтед медија, а који се штампа у ГПК "Штампарија Борба" а.д. И то пише на стр. 31. Толико о томе. Јавити Шолаку и Ђиласу.
514ReTweets768Favorites·Details
Ђилас и екипа тражили да им ЕП обезбеди: националну фреквенцију, места у РЕМ, паралелне редакције у РТС и РТВ, поверенике у јавним предузећима.. и баклаве? Рок до 1. октобра. У супротном: прогласиће бојкот, па пола њих има на изборе да изађе јавно, а пола тајно - као прошли пут?
475ReTweets811Favorites·Details
Eто, људи "гарантују".. да ће "о трошку Града.. плаћати.. Град Београд". А већ је платио Ђиласов дуг од преко 2 милиона евра пензионерима, 3 милиона евра трудницама, 6 милиона динара породиљама, деци 11 милиона преко ЦСР, родитељима - на милијарде. Значи: опет исто, то је "план"? https://t.co/TYb2djrCuK
478ReTweets716Favorites·Details
Тако изгледа: кад се правиш наиван, убеђен да лов у мутном тако боље пролази.

А све за шта оптужују Палму, додуше без доказа, односи се баш на време кад се Тадић са њим дружио, кад му је Тадић певао на увце, јер је Тадићу то помагало да влада Србијом. И, сад - "неки други филм"? https://t.co/AAVHK0Dfle
475ReTweets675Favorites·Details
Усвојене нове мере подршке грађанима: између осталог, пензионерима збирно 2020. и 2021. скоро 300 евра од државе.

За пар месеци стиже и 5. врста вакцине у Србију.

Шта сте ви радили у међувремену? Променили име фирми у Швајцарској? Отворили још рачуна, корисник Ђилас? Твитовали?
458ReTweets675Favorites·Details
"Крчимо пут правди?" Звучи као.. Инсистираће и да се испита она пријава за насиље у породици из 2014.?

Шта, ипак неће?..

Очекивано. Јер нема ту ни "п" од правде, заправо. Она важи за све. И за послодавце.. За њу треба храбрости, а не маркетинга. https://t.co/6bWMccC8w0
400ReTweets576Favorites·Details
Остаци ДС, у неком парку данас: "Увек смо били са грађанима, показали да нисмо нека отуђена елита.."

На њиховој конвенцији 2008. са бине се заорио узвик "Добро вече, грађани првог реда!" - а Тадић, Ђилас, Јеремић и остатак екипе у френетичном аплаузу.
385ReTweets603Favorites·Details
Најчесто разговара со:
#Name@Nick#дискусии