TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Др Владимир Орлић @vladimir_orlic
#reach: 133793   ( 369th )
#followers: 19235   ( 519th )
Ових дана објављена процена да ће незапосленост у Украјини током ове и овакве 2023. бити око 26%: приближно толико је Еуростат забележио у - Србији 2012.

Чисто као показатељ: где је било тржиште рада у нашој земљи пре 10 година. И колики смо пут прешли од тада, до данашњих 8,9%.
1215ReTweets1487Favorites·Details
За разлику од Јеремића, Тадића, Поноша и антидржавне снајпер-коалиције, што очајнички навијају да Србија изгуби: Вучић ништа није ни слагао, ни сакрио, ни државу и њене позиције ослабио. Напротив. Зато он успешно води земљу у тешко време, а они дунстерски - своје твитер налоге.
1077ReTweets1426Favorites·Details
Након ДСС-овог одлучног "Не дамо!.. француски пасош": Двери убеђују ЕП да "нису против ЕУ", Заветници изучавају "упоредна искуства европских држава", Јеремић би "место у Европи". Изненађење? Не, чак је доследност: оних што су КиМ у Брисел и пребацили, а за домаћу јавност - глуме. https://t.co/YvdCgWmtzl
831ReTweets1428Favorites·Details
Њима је тема КиМ судбинско питање, да.. Седница им је - неопходна. И све те "резолуције" које они напишу, баш као и све "важно" што имају да кажу. Ма, нико други до речи неће доћи од њих - само кад је тема КиМ. Знамо..

Глуматање и представа. Које смо - већ гледали. И видели све. https://t.co/fT7b75a2sP https://t.co/UU2vmz37kp
856ReTweets1127Favorites·Details
Преваранти и фолиранти: не "враћа" се француски пасош било коме у Србији, већ оном ко је тај пасош издао. Јавите се (својој) држави Француској.

Одевени у великосрпски дукс "Timberland" (ћирилицом, дабоме), који сте носили док сте пили "Jana" (ћирилични?) ледени чај са екипом.. https://t.co/V2nb7uB0GX
410ReTweets1081Favorites·Details
Скуп на ком говори Александар Вучић - најмасовнији у историји Сремске Митровице, више од 10.000 људи из тог места и околине.

У исто време, комплетна антидржавна коалиција у Београду, са активистима из целе земље - сви стану на исто парче тротоара.

Ако им нешто није било јасно.. https://t.co/qJut7l3T9f
361ReTweets857Favorites·Details
Хоће Понош да скупља потписе за странку? Само нека се похвали: како је лого за њу украо од - Кола српских сестара из Суботице и.. има да се одушеве сви, потписи ће само да лете.

Једном преваранти и смутљивци, то и остају - довека. Промене назива, партија и пасоша ту - не помажу. https://t.co/sAQQAS69vS
327ReTweets945Favorites·Details
Чиме правдати сав бесмисао и срам да се на 24.3. обрачунава са - сопственом државом? Кажу: "Ми блокирамо оне који нам уништавају животе!" А ти страшни зликовци су.. они који користе градски превоз? Уз такву "памет" не чуди: што су на овај дан док су били власт искључиво - ћутали. https://t.co/FM3ErthciE
391ReTweets661Favorites·Details
Док је за Србију данас дан сећања на злочиначку агресију и пијетета за наше страдале, шачици хистеричних рушитеља државе само је повод за политичко оргијање: блокадом сопственог народа и урлицима против Вучића, још загрљени са Виолиним сведоцима..

Срамније и бесмисленије - нема. https://t.co/Nennb0LKzZ
370ReTweets702Favorites·Details
Колико мучно, сад је већ и - смешно. Уз стварне имаоце страних пасоша, сад "не да" и лажни Влах - ког су сами једном избацили, оптужили да их рекетира? "То је све што треба да знате о њему" - рече М.Ј. тад.
И знамо. О свима тамо. Зато их на скупу буде: да сви стану у један кадар. https://t.co/ua5Oc6TBeC https://t.co/AkVnZ8EjOo
347ReTweets731Favorites·Details
Данас су "одбранили" Косово тиме што су 20 мин. спречавали обичан народ да прође улицом. У петак ће, још генијалније, да га "бране" тако што ће сат времена сметати људима да уђу у општину.

Зато их и нема - ни за цео пешачки у Таковској.
"Кажи шта имаш, па да се разилазимо кући." https://t.co/gqbf8kz0Yx
299ReTweets892Favorites·Details
Још на тему "одбране": у истом кошу са "Хвала, Вуче" Јеремићем и СЕОС "еколозима" - онима који су у Јадар доводили Виолу фон Крамон, па потезали секире на људе што су лобисткињу независног "Косова" дочекали са песмом "Косово је срце Србије!"

Лаж и бесмисао сада већ - шизофрени. https://t.co/pdxZyfuta3
107ReTweets776Favorites·Details
Најавили "скуп сећања на мартовски погром и пале хероје": 8 говорника и водитељ, више од сат приче, 3-4 пута поменут погром, хероји исто. Али зато: Вучића помињали 40ак пута.

После се чуде зашто дође да их слуша вишеструко мање људи него њега? Неће народ да губи време на лажове.
85ReTweets703Favorites·Details
Најчесто разговара со:
#Name@Nick#дискусии