TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Toni Stanković @tonistankovic
#reach: 48383   ( 2062nd )
#followers: 805   ( 20306th )
A da je mural Ratka Mladića nacrtan na nekoj stranoj fabrici, Vučić bi se odmah dohvatio sunđera i kofe vode da ih briše.
11ReTweets147Favorites·Details
@marijavuchic @SKuhinja Osim toga, poptpuno je normalno da im poslodavac uzme pasoše, to je kao radna knjižica u inostranstvu i nema te sile koja može da im ne da pasoš, ako ih traže nazad. To je priča za naivne.
12ReTweets0Favorites·Details
Solidarnost sa vijetnamskim radnicima? Stravićno je izgoreo mozak od komunizma i bezobrazluka ljudima na ovim prostorima. I još, kao, sad mi u Srbiji treba nečijim radnicima da obezbeđujemo obrok. Kakav je ovo nivo primitivne propagande, pa ovo ni Đilasov SSP ne bi smislio. https://t.co/h6bXJyUPHg
12ReTweets10Favorites·Details
@henry_miller69 Država je prestala kada je Neda Arnerić glasala iz Bodruma, a prepošteni Pajtić branio. Dugi niz godina mislio sam da to nije istina, jer mi je bilo nezamislivo da to neko može da učini, pogotovu Evropljani još iz kolevke. Ali, njima ništa sveto nije, osim sopstvenog džepa.
3ReTweets20Favorites·Details
@henry_miller69 Najlepše je što laska sebi "mi pravimo", pa vi niste sposobni ni kućicu za ptice da napravite, samo da trošite tuđe.
2ReTweets3Favorites·Details
Ovoga bi balvan opozicionari streljali za primer. Usudio se da im takne poslodavca, najlepšeg na svetu. https://t.co/l12MsynPbh
1ReTweets8Favorites·Details
@neshacvetkovic Ali, šta mi pravnici i ekonomisti znamo, glumci sa kursom pretvorenim u fakultet znaju sve o svemu, a režiseri, scenaristi i ostali na budžetu, oni su u ravni sa gospodom bogom, toliko znanje poseduju.
0ReTweets11Favorites·Details
@ArsenijeTosic @username_ns Meni je najmanji problem što srbuju, pošto je i njihovo srbovanje lažno, kao što je lažno i njihovo novinarstvo, njihovi stavovi, priče. Ali, ljubav za državnim kazanom nije lažna, ona je iskrena, nepatvorena i konstantna.
1ReTweets2Favorites·Details
Drugi put za redom, rešim da gledam Vučićevo obraćanje i posle desetak minuta - zaspim. Večeras sam čuo da je od malena u duši član mladih gorana i sledeće što sam video bilo je kraj superfinala Slagalice. Zato ne razumem fascinaciju ljudi koji povazdan samo o njemu pričaju.
1ReTweets2Favorites·Details
Od kursadžija gori su samo novinari kursadžije. Kursadžije se emitovale na jednoj televiziji, a novinari kursadžije se svakodnevno emituju na svim medijima.
1ReTweets5Favorites·Details
@JovicaZivanovic Morao je da se oglasi. Sve je ovo isto on radio, potpuno iste metode, potpuno iste priče o zagađenju Mokre gore za rudnik nikla pre 15-20 godina. Pa je vlast odustala od istraživanja. A sad on gazduje tom "prirodom"... Koju smo mi, kao srednjoškolci, pošumljavali...
0ReTweets4Favorites·Details
Marić i Dačić večeras u Ćirilici, kao dva prodavca usisivača u šoping emisiji. I publika je ista. Lupe nešto, a publika tašuna. Samo da se na kraju emisije pojave telefoni na ekranu, ko odmah poruči usisivač, dobiće gratis dva para papuča sa lažnim zečijim repom.
0ReTweets4Favorites·Details
Banditske hijene na državnom kazanu objave nečiju fotografiju i onda se utrkuju ko će sočnije da izvređa osobu sa fotografije. I za sebe tvrde da su lepša i pametnija, evropska Srbija, a svaki od njih bi za to u Evropi platio kaznu barem 10.000 evra, a za ponovljeno delo - zatvor
0ReTweets4Favorites·Details
@ArsenijeTosic A šta si očekivao od glumaca? Šestomesečni kurs pretvorili su u fakultet, u kome nemaju nijedan ozbiljan predmet, matematiku i da ne pominjem, odmah ih uvale na budžet, ni o čemu ništa ozbiljno u životu nisu razmišljali, i onda ih ture pred kameru i pitaju nepoznate stvari..
0ReTweets4Favorites·Details
@ArsenijeTosic Srbija je poljoprivredna zemlja... I pozorišna... https://t.co/mTLbJFF4yg
0ReTweets4Favorites·Details
@tanevskudusica Ne znaju ti ekolozi da to postoji. Oni misle da struja dolazi iz utičnice.
0ReTweets4Favorites·Details
@SlobPrvano A u čemu ste jedinstveni, ako se može znati, da vidimo mi, glasači, da li da podržimo to jedinstvo ili da budemo protiv.
0ReTweets4Favorites·Details
Evropa kasni za Srbijom 70 godina. Nama komunizam uveli još 1945, u prošlom veku.
0ReTweets4Favorites·Details
@MilanSt45254979 @bakunjin1 @neshacvetkovic Najgore je što sam se ja ceo život sa takvima družio. Ti što kukaju na mrske kapitaliste su, po pravilu, najgori egoisti na svetu, vole samo sebe, a ukrali bi, što kaže narod, jaje sa groba, i ta palamuđevina im služi samo da prikriju sopstveni karakter. Stoprocentna hipokrizija.
0ReTweets4Favorites·Details
@NATO_Pesadinac @bratpo Kakve teme za hladno decembarsko jutro... Umesto da pričaju o odličnom novom albumu Stinga, mi i dalje raspravljamo elementarne stvari od pre 70 godina.
0ReTweets7Favorites·Details
Најчесто разговара со:
#Name@Nick#дискусии
1Бојан Савићkarlosboki33
2Glavni arhivator Đorđe Čvarkovcvarkovor21
3Casaubonneshacvetkovic17
4Jimmy Doyle 827arsenijetosic16
5KRIKkrikrs15
6Milanlosovac15
7Небойша Крстичhenry_miller6913
8MarkoStamenicmstamena10
9Reyrey8324316810
10Crni Čombecombecrni7