TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Toni Stanković @tonistankovic
#reach: 822   ( 8978th )
#followers: 970   ( 20212nd )
@novarsonline Može li gluplje - "meč zbog kog Srbija nije spavala"? Debili jedni, većina žitelja ove zemlje i ne zna da se to dešavalo. Konjine.
0ReTweets30Favorites·Details
@jos5_minuta Porediš babe i žabe. Nije štos u mladosti, već u znanju. U Crnoj Gori su kandidati bili ekonomisti, a tvoji predlozi su ljudi koji su potpune ekonomske neznalice.
0ReTweets28Favorites·Details
@XXLTulip Kako ste se vi komunisti usrali za svoju budućnost. Pa vi, udbaši, izmišljate udbaše. Dočekaćemo i mi u Srbiji jednog dana da nam vi komunisti sjašete sa grbače. Sve džumle sa Pinkom i ostalom vašom komunistikom bratijom, koju ste svugde ubacili, osim tamo gde mora da se radi.
2ReTweets19Favorites·Details
@XXLTulip Zašto kažeš građanska, a misliš na komunističku.
0ReTweets23Favorites·Details
Srbija ostade poslednje komunističko uporište. Sad će nam da se u Srbiju sjate i crnogorski komunisti.
1ReTweets19Favorites·Details
@ohthetragedy18 @OnlineDanas @novarsonline Oni su nerentabilni od kada su osnovani. Samo u Srbiji mogu da postoje mediji koji ne prihoduju, a postoje decenijama. Svaka bajka ima kraj, pa čak i komunistička. Dobro je, danas Danas, sutra će i mnogo veće komunističke firme biti sravnjene sa zemljom.
3ReTweets9Favorites·Details
Milo Đukanović i Vojislav Šešelj žive u simbiozi. Oni su potrebni jedan drugom. Treba izaći iz tog začaranog kruga pljačkaške prošlosti i glasati za ljude novog doba.
2ReTweets10Favorites·Details
Vučićevo višegodišnja medijska paljevina dovela je do multiplikacije opasnih ludaka, sa kojima će upravo on morati da ima posla, jer su počeli svima otvoreno da prete. Jeste danas 1. april, ali, čitajući mnoge tvitove, ovde postaje ozbiljno. I vrlo opasno.
2ReTweets10Favorites·Details
@zgubidubi NIje to namenjeno narodu, nego da sami sebe drže u borbenoj gotovosti. Homogenizacija sopstvenog članstva. Treba ignorisati budale.
1ReTweets10Favorites·Details
U medijima širom Srbije i dalje bukti Drugi svetski rat. I Prvi svetski rat. I Balkanski ratovi. I Boj na Kosovu. Pored starih, več su započeli i novi ratovi, koji će se tek, možda desiti. Totalni rat! I totalna mobilizacija.
0ReTweets17Favorites·Details
@username_ns Neće tako biti. Videćemo šta ćeš napisati za 6 meseci.
0ReTweets13Favorites·Details
@XeniaKsenija21 A ove nezalice što pišu da im nije jasno kako predlaže bliske SNS-u, to samo govori da o politici ne znaju ništa. Ovaj je započeo karijeru u SPO-u, a i svi iz SNS korpusa su ta ista nacionalistička bratija. Jedino se svađaju ko će od njih da bude vlast, a isti su u svemu ostalom.
0ReTweets15Favorites·Details
Pre 15-ak godina pisao sam o ovome. Moraju se uravnotežiti nadnice u Evropi i Kini. U Kini da porastu, u Evropi da se smanje. To je zakon prirode i tržišta. Ovo je upravo to. Prolazi vreme kada su činovnici mogli da lepo žive, a da drugi rade za 2 dolara.
https://t.co/WK41wBlOHa
0ReTweets12Favorites·Details
@ranicranic11 MIslte komunističke Srbije?
0ReTweets14Favorites·Details
Maraš večeras u seriji postao političar, po nalogu Službe. Ćuta ubeđen da to njega namerno provociraju.
0ReTweets12Favorites·Details
@SekiRadoncic Koliki je pritisak Koraću?
0ReTweets10Favorites·Details
@Olga65504773 @ranicranic11 Ne izvrćem ja ništa. To kaže politička teorija. Politički slobodna može da bude samo ona osoba koja je i ekonomski slobodna, a da bi neko bio ekonomski slobodan, ne sme da zavisi od države. To je aksiom građanskog društva.
1ReTweets5Favorites·Details
@IvanaParlic Kakva ti je to računica? Zašto te cifre ne primeniš na svoju partiju? Koliko je glasalo za vas po toj metodi? Zar vi stvarno mislite da su glasači toliko imbecilni i da oni koji ne izlaze na izbore, da bi od njih neko za vas glasao? Pa taj što ne izlazi, ima razlog zašto to radi.
0ReTweets8Favorites·Details
Komunisti u Srbiji su svršavali od sreće poslednjih godina gledajući ovu lepu devojčicu, a promakle im činjenice. "javni dug, koji je porastao na više od 70% BDP-a otkad je Marinova postala premijerka"
https://t.co/wBrQ7FOuhR
0ReTweets8Favorites·Details
@XXLTulip Toliko o profesionalizmu vašeg državnog medija koji vi komunisti godinama finansirate parama poreskih obveznika.
0ReTweets10Favorites·Details
Најчесто разговара со:
#Name@Nick#дискусии
1nova.rsnovarsonline28
2Casaubonneshacvetkovic28
3Ksenijaxeniaksenija2125
4Gibanica and 101 othersjos5_minuta25
5ϪνΔរ🥚ᒎ⍺ ᎨɄℜᎨÏᏨandrijadjurdjic15
6Radomir Martin™radomir_martin14
7sladjana vasiljevićsladjanavas13
8dr Svetislav Činčurakvladika_backi13
9Veselko Pešutnsveselko11
10Virgo bez tactavirgointakta11