TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Темјана 1244-Устав🇷🇸 @temjana
#reach: 13482   ( 4017th )
#followers: 9574   ( 1016th )
Кад би Швајцарци имали краљевску бању, као што ми имамо Бању Ковиљачу направили би рај од ње, и сигурно им ту мигранти не би боравили.
9ReTweets65Favorites·Details
Колико ја схватам ову вашку Маринику шизоје је пустио са ланца да глабамо док они припремају поромену Устава.
11ReTweets50Favorites·Details
Раднице које су малтретирале децу из Блаца још увек раде, да су неки родитељи малтретирали децу били би ухапшени и поднесена кривична пријава.
5ReTweets32Favorites·Details
"KURTIJEV ČOVEK PONOVO PRETI: Ujedinjenje sa Albanijom puškom ili referendumom" - А Курти беше онај терориста кога је ДОС&млитави Коштуница помиловао 2001. Помиловао❗️🤮
6ReTweets29Favorites·Details
"Извршитељ из Ниша Трајковић "зарадио" 2,5 милиона ЕВРА за 16'/17год. ПЉ... https://t.co/zGG1v7Lyir преко корисника @YouTube
5ReTweets12Favorites·Details
Милијана Балетић: МОЈ ДУБОКИ ПРЕЗИР – ГОСПОДО ИЗВРШИОЦИ! https://t.co/Sawjh7faAl @Hronograf
"окупатор је своју коначну победу однео 5. октобра 2000.постављањем на власт свога квислинга Зорана Ђинђића, који им је ухапсио Милошевића и везанога на тацну изручио њиховоме суду у Хаг"
5ReTweets12Favorites·Details
Моја мила мајка да је жива рекла би за редове у вези пара, па многи немају ни за хлеб, лако је теби, ја бих добацила, зато имају за цигаре, и ето нама расправке...Њена добродушност и моја реалност вазда су биле у раскораку.
1ReTweets23Favorites·Details
А кад Фашко мучки и погано вређа све оно што је нама Србима свето не оглашавате се. Јасно, ћутање је знак вашег одобравања за то што пише овај умоболник. https://t.co/XiNPVZIvyu
5ReTweets11Favorites·Details
Мој деда је био сељак, није био имућан, али су увек он и баба имали у сламарици неку пару за дај и не дај боже. Одатле сам ја повукла тј. научила да увек имам паре код себе за исто тако дај и не дај боже, може затребати.
0ReTweets9Favorites·Details
Што се тиче гужви и редова то ми се смучило оно кад је била несташица уља и шећера па ме мајка пошаље у Ћуприју у Маркатор, па гужва у бусу, па гужав редови...од тада органски не подносим гужве, редове и чекање.
0ReTweets4Favorites·Details
Јутрос у Прњавору, Лешници, Лозници, испред банкомата, банки, пошти...паде ми на'м како би се посвађала са мамом да је жива јер, ја не схватам редове ко да им је задње, а она душа драга никада није схватала моју арогантност, тако је звала моја размишљања о људским глупостима. https://t.co/ZgTbZ72wSy
0ReTweets2Favorites·Details
Поприлично си глупача. https://t.co/YVgzquke3H
0ReTweets1Favorites·Details
@ElMosca_ 👈цео живот себи учитељица, не волим никога ко мене не воли и не поштује. Не'м време за разочарење.😆
0ReTweets1Favorites·Details
@mikicar10 И ја себи купујем цигарете и уништавам их од мојих 17.5 год. Али никад ми цигарете нису биле приоритет у животу, оно што имам у новчанику јесте ми јако битно, да имам.
0ReTweets1Favorites·Details
Најчесто разговара со:
#Name@Nick#дискусии
1El_Moscaelmosca_1
2Mali Milemikicar101
3Емотивно недоступнаmaleticjasmina1
4Andreaandrea_ovde1
5💊 Drobilica za kičmu 💊_drobilica_1
6Vladislav Obrenovicaktivnoglup1