TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

svjetlana rasic @svjetlanarasic
#reach: 64330   ( 1429th )
#followers: 2645   ( 5103rd )
Koje ljudsko đubre moraš da budeš, pa da zekonsko rušenje crkve, izgrađene iz najpoganijih pobuda, na privatnom imanju žene kojoj si prethodno pobio familiju a nju proterao, proglasiš "srpskom svetinjom" i najavljuješ "pravedničku" osvetu. Govna neljudska!
46ReTweets797Favorites·Details
Čitava istorija SRB, od Dušana do danas, samo su populistički profitabilne varijacije na temu kako proširiti granice. Nijedan vladar da se "seti" da izgradi, prosveti, unapredi.. ono što je nasledio od prethodnika. Vekovima guraju narod u unapred izgub. bitke, a naroda sve manje.
24ReTweets190Favorites·Details
Glavna mantra nacionalista je kako su svi krivi, pa, valjda, i krivicu treba podeliti na ravne časti, "uravnotežiti", ima samo 1 "falinku" - na drugim stranama ne postoje zločini razmera Srebrenice, Prijedora, Foče, Višegrada, Sarajeva, Vukovara, hladnjača s kosovskim Albancima.
17ReTweets235Favorites·Details
Kako se izvući iz moral. gliba kad patriote koje bi svakoj zemlji činile čast (D.Tucović, Koča P., R.Konstantinović, B.Bogdanović, Srđa Popović..)držiš skrajnute ili ih anatemišeš, a nemaš etič. dilema glede Nikolaja V., M.Nedića, R.Mladića, Amfilohija R. I tako učiš generacije.
21ReTweets144Favorites·Details
Dovoljno je bilo da USA za šefa države dobije jednog neuravnoteženog rasistu i poluobrazovanog prostaka, pa da se domaća stoka razobada i nađe alibi za svoje despotske težnje i jedva sputavanu mržnju prema svemu drugačijem, slabijem, malobrojnijem, nezaštićenijem.
15ReTweets177Favorites·Details
Jedno sećanje na studentske 70-te.. Kafana na Skadarliji, za stolom našminkan momak. Nema podsmešljivih ili pretećih pogleda. Možda gej, možda nije, svejedno. Kakogod, njegova stvar. Ni senzacija, ni sramota. ALI.. biti nacionalista u to vreme bilo je gore nego biti šugav.#SFRJ
13ReTweets169Favorites·Details
Dosad nacionalistička stoka nije dozvoljavala samo Bosni da bude građanska država, imputirajući joj unitarizaciju, a sad je na red došla i CG. U pristojnom svetu nac. država je samo relativan odnos u strukturi etničnih grupa koje je čine, a nikako pravno povlašćen položaj.
9ReTweets172Favorites·Details
Što god mislili o Milu i DPS-u, oni su danas jedina brana protiv totalne destrukcije države. Na drugoj strani je koalicija klasične pete kolone koja otvoreno radi protiv interesa zemlje, a skupšt. većinu joj obezbeđuje nekolicina štakora vođenih najprizemnijim mater. interesima.
13ReTweets134Favorites·Details
Poseban stepen ludila - kad optužiš poslanike susedne, suverene zemlje, za izdaju velikosrpstva. Taman kad se Veliki Brat ponadao da su osveživači, uz njegovu obilatu medijsku i finansijsku pomoć, sveli domicilno crnogorstvo na čist hipsteraj, spotaknuše ga o Rezoluciju. Prc!
6ReTweets152Favorites·Details
Nema Bosni napretka ni za mm uz Dodika, Bakira i Čovića. Žalosno je da njihovi narodi još nisu ukapirali da ova trojka dve decenije sinhrono i smišljeno generiše nacionalizam kako bi se i dalje održala na svojim unosnim funkcijama. Zato ih i nije briga što mladi i pametni odlaze.
6ReTweets151Favorites·Details
Najviša međunar. pravna institucija, nakon 10 g. procesa i 600 svedoka, donese presudu i to nije dovoljno, jer moron ima "svoje mišljenje" iz dupeta, koje smatra podjednako validnim i očekuje da ga poštuješ. Sikter, nacoška bagro!
5ReTweets146Favorites·Details
Kad će jednom da pocrkaju i zašto nikad oni koji te stigmatizuju kao izdajnika roda svog ili, u boljem slučaju, sažaljevaju kao duhovno osakaćenu osobu, ako se osećaš i izjašnjavaš kao ateista, Evropljanin i građanin sveta.
14ReTweets79Favorites·Details
Je l' navijamo večeras za naše CRO susjede? Of course, koga bližeg na EP imamo?! #EP2021
4ReTweets100Favorites·Details
Guraš našu lovu svetim ocima čim se malo uzjogune, održavaš Međeda da mu entitet ne ode u q.., plaćaš 5.kolonu u CG, buseve sa svojim sendvičarima, daješ sumanute subvencije belosvet. investitorima, častiš penzose vitaminima, dižeš spomenike na svu bedu.. jbt, odakle? I dokle?
5ReTweets87Favorites·Details
Nikolaidis:"Sud u Hagu učinio je sve da krivicu individualizuje, dok srpske vlade krivicu neprekidno kolektivizuju i tako svoje građane pretvaraju u živi štit zločinačkog projekta”.https://t.co/9fbKlh89Lx
3ReTweets86Favorites·Details
Koalicija Za budućnost CG:"Odustajanjem premijera Zdravka Krivokapića da potpiše Temeljni ugovor sa SPC, srušeni su osnovni principi naše koalicije". A principi su im, sudeći po dosadašnjem učinku, kako u najkraćem roku raskrčmiti Crnu Goru, njenu prošlost i budućnost.
5ReTweets64Favorites·Details
Ne bilo vam teško, ostavite neku posudicu s vodom za žedne mačiće, kučiće, vrapce..
4ReTweets67Favorites·Details
Jednog dana u biografiji Zagorke Dolovac pisaće: "Bila je nevidljivija od F117".
5ReTweets58Favorites·Details
Razlika, tj provalija između naše i civiliz. država: USA, GB, FR i sl. zemlje štiti svoje GRAĐANE, državljane, ako se bilo gde nađu u neprilici, dok naši pod tim podrazumevaju zaštitu samo 1 nacije. Možete li zamisliti da se AV cima zbog nekog Albanca ili Roma s našim pasošem?
4ReTweets55Favorites·Details
Za one koji još nisu čuli za sjajnog sarajevskog pisca Darija Džamonju, ovde mogu naći sjajan izbor njegovih priča. https://t.co/BgdZedaUwP
1ReTweets64Favorites·Details
Најчесто разговара со:
#Name@Nick#дискусии
1BranislavMiloradovićbanemiloradovic2
2Emir Kulosmankulosmanemir1
3Mirko Slavkovglobemanipulate1
4batta®batta_591
5RajkoSrajkosretenovic1
6Vakilivakiliki1
7Odlikaš iz zadnje klupe 👨‍👧‍👧1stproleterian1
8Darkodarko266661931
9Rebelić 🇨🇲remoozbg1
10DobarLosZaoloszao1