TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Nemanja Rujević @strani_placenik
#reach: 179949   ( 193rd )
#followers: 52882   ( 140rd )
Snimak penzionera kako se otimaju za ćevape naprosto ne sme da se objavi i tačka. Čemu to sramoćenje već poniženih ljudi? Da se priča o fenomenu, razlozima, da, ali da kao snimak "govori za sebe", ne. To su najniži bulevarski porivi medija.
34ReTweets799Favorites·Details
Dragan J. Vučićević se pita gde su novinarska udruženja da ga brane od "robije". Kakva genijalna zamena teza, kao vapaj hirurga iz Žute kuće koji traži solidarnost lekarske zajednice. https://t.co/tLumtfrBeT
38ReTweets696Favorites·Details
Siniša Mali zna da je besramno prepisao. Zna da svi znamo da je besramno prepisao. Zna da i njegov bos i svi beskičmenjaci sa FON-a koji ga brane znaju da je besramno prepisao.

Pa opet nas plagira u zdrav mozak. I to traje devet godina. Bar je uporan.
https://t.co/thEgkK4wgd
41ReTweets637Favorites·Details
Pažnja, SPEKTAKL - Radišić očito tvituje o DJV-u, ali Vesna sama očito prepoznaje Mila i tera Radišića u kurac hahaha https://t.co/gQ32Dr386m
25ReTweets672Favorites·Details
Uvodnik "Peščanika" ni tri nedelje pred ubistvo Đinđića. O tadašnjoj štampi da i ne govorimo. Ali nema veze, da se sad lepo spremimo za prisvajanje pokojnika koje sledi ovih dana. https://t.co/BNrEmzYHFK
56ReTweets449Favorites·Details
R. Amadeus je izgleda morao vaspitno, ali aseksualno da šljepne po dupetu jer je bio ljut što je dobrovoljno uzeo učešća u emisiji čiji koncept smatra odvratnim, a producentkinju glupom, kakav tok misli, kakvo neizvinjenje, mogao si druže da odeš ako ti je tobožnji genij uvređen
16ReTweets591Favorites·Details
Mediji pišu da je producentkinja "iznela optužbe za seksualno uznemiravanje" protiv Ramba Amadeusa, i čitalac traži u tekstu te "optužbe", a tamo ne stoji ni njen opis šta to smatra seks. uznemiravanjem nego tek tvrdnja da je seks. uznemiravanja bilo i da je nazvao "glupačom"...
31ReTweets510Favorites·Details
Čudna selekcija vesti danas, hiljadu tekstova o moljakanju glumaca da im Vučić reši problem (rešića Ana!), a skoro ništa osim osnovne vesti o tome da je čovek skoro ubijen, a deca povređena u prepadu "navijača" na blokove.
25ReTweets523Favorites·Details
Od hajlajta bih izdvojio Smajlijevu trojku i nerezonski a pogođeni fejdavej, @Djusa33 barabu koji je izvukao tri bacanja na foru, sumanutu energiju u hali, aplauze Hezonji, i saznanje da postoje Grobari Bugarska koji dolaze sa par kombija na svaku tekmu
7ReTweets571Favorites·Details
Imao bih neverovatno poštovanje za DJV-a ako bi ostao pri nameri da ide u zatvor i štrajkuje glađu. Ali pod uslovom da istraje do kraja.
18ReTweets502Favorites·Details
Vidojković se u Danasu izvinjava Crnoj Gori jer nije bio prepoznao da je Milatović Amfilohijevo kukavičje jaje, a oči mu je otvorio tekst Dinka Gruhonjića. Kakav spektakl.
19ReTweets457Favorites·Details
Glumci pozivaju Vučića da mahne štapićem i reši im problem. Idu na jedini šalter koji radi. A onda će da se pitaju ccc gde ide ova zemlja.

https://t.co/1Grl7o9yzK
23ReTweets439Favorites·Details
Pakao zamišljam ovako: neko me veže kao u Paklenoj pomorandži i ceo dan mi pušta reklamu u kojoj polupani Dule Savić voda Batistutu po turcizmima, Kalemegdan, sarma, kafana, a ovaj samo viče "snam, snam", Batigol sve "sna", i onda Aca Lukas u kladži kaže "praiiračinaprmest".
13ReTweets439Favorites·Details
Ako dobro razumem Milove nježnike, koga god u Crnoj Gori podrže "Srbi" (a zna se da su oni kolektivni organizam), taj postaje "prosrpski" kandidat i Amfilohijevo čedo, takoreći izdajnik, možda je najbolje da se "Srbima" oduzme pravo glasa kad ne umeju sa time.
28ReTweets379Favorites·Details
Izraelski "Tim Horhe", grupa tipova koji za masne pare manipulišu izbore širom sveta, šire fejk njuz i hakuju političare, srpskom režimu uvalila mačora: falsifikovane papire o tobožnjim Đilasovim računima na Mauricijusu. To je mogao neki srednjoškolac iz BG da im odradi za džabe.
22ReTweets390Favorites·Details
Potvrđuje se da Vučić pravi nekakav "Narodni front", novu političku organizaciju. U septembru sam naveo pet razloga zbog kojih se to radi, a čini mi se da su se do danas oni samo pojačali: https://t.co/WEAtzDECzG
29ReTweets345Favorites·Details
Mene od jutros samo brine da li su Milovim nježnicima što su iz BG i NS otišli da mu daju podršku obezbeđene povratne karte ili će morati da žickaju po Podgorici da bi pobegli iz srpskog svijeta u Srbiju.
16ReTweets330Favorites·Details
Sva predgrađa su samo deo Danteovog pakla, tamo ih čeka brkati Papapetru.

Ostoja je preko Bodiroge nacrtao rezultate ostalih utakmica u ovom kolu.

Što reče Galić, Partizan je sigurno u plej-ofu, ostali neka se poređaju kako im je volja.
10ReTweets333Favorites·Details
Porazan i sramotan niz poteza FPN koji se prvo izvinjavao budalama koje misle da fakultet može da "prizna" Kosovo, a onda otkazao gostoprimstvo susretu profesora iz BG i PR, umesto da stane bezrezervno iza svojih mladih nastavnika kojima se crtaju mete.
17ReTweets287Favorites·Details
Sad ozbiljno, šta je ideja? Da izbije građanski rat jer se izgubila utakmica posle plus 20? Jer je jedan faul dosuđen bezveze? To je prelomilo? Jer je Lesor na kraju ispao iz zgloba, kao da se to nikad nikom nije desilo? Hajde da se svi pokolju sad lepo dok Čović ne bude srećan.
11ReTweets304Favorites·Details
Најчесто разговара со:
#Name@Nick#дискусии
1Vesna Pesicvestoma_tomy3
2koza na štiklamacelava_ti_mama3
3Dramoserzoranzobanjac2
4Vremenedeljnikvreme1
5DW Српски/Srpskidw_srpski1
6Danilo Andjusicdjusa331
7Igor Mitrovicigormitrovic1001
8Dragan Šormazdragansormaz1
9Šutanovac Dragansutanovacdragan1
10Milan Strongmanmilan_strongman1