TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Стојковић @stojkovich
#reach: 8961   ( 4163rd )
#followers: 460   ( 38178th )
А да нам је Бог дао бар неки знак. Неки знак ⬇️ https://t.co/0UoJo0fRxM
7ReTweets43Favorites·Details
@novi__DANI Феминисткиње никада не хвале Србкиње које су се бориле у четничким одредима, краљевској војсци или Војсци РС. Хвале се Розом Луксембург, Кларом Ајзнер-Цеткин и комунисткињама које ни нису Србкиње.Зашто? Феминизам је анти-србска идеологија.
Женски одред Динарске четничке дивизије. https://t.co/hgULqiEsqZ
7ReTweets28Favorites·Details
Лаку ноћ ! https://t.co/UW6N7Gk06G
6ReTweets26Favorites·Details
"Српски народ су просветили светитељи, а не интелектуалци."
Владика Николај Велимировић
7ReTweets12Favorites·Details
@IvanKosancic Амерички малигни утицај у Србији
0ReTweets9Favorites·Details
Има ли кога из врха СПЦ, Синода, Патријаршије да је чуо са те висине за монаха Антонија и драконске казне за то што се не може потплатити за издају ? Слепи и глуви "Високопреподобни" за своје сународнике а проповедају љубав према инославнима. Е то је комунистичка Лењинова Црква.
1ReTweets4Favorites·Details
@GoranDvd То је тако лукаво подметнуто, подразумева се ако је неко добар човек да је и неравнодушан према туђој патњи. Добри људи су фокусирани на себе, на своју доброту а према заједничкој и туђој невољи су већином равнодушни. Неравнодушни људи спасавају од зла јер делују на позив савести
0ReTweets2Favorites·Details
@grba968 Неко те чуо у вези сервисирања и регистрација... твоје је само да кликнеш "next" и "Аccept"
0ReTweets2Favorites·Details
Земља Недођија означава земљу среће коју су политички агитатори увек обећавали а никад нико видео пре смрти.
0ReTweets2Favorites·Details
@IvanaErato Отац комунистичког аутошовинизма -презирем Србе и желим да нестану. Презир и мржња привилегованих (али привилегија се не одричу) и левих и десних, према обичном српском народу је аутошовинизам и штетнији је од било ког политичког екстремизма. Потиче од Доситеја "невоспитан народ"
0ReTweets2Favorites·Details
@grba968 Мислим да би било шта добио као на срећу мора да учествујеш у некој врсти игре. Добијао сам телефонске позиве на моб пре неколико месеци са потпуно непознатих иностраних бројева, кад сам проверавао на гуглу те бројеве излазило ми да је позив из Аустрије. Наравно нисам се јављао.
0ReTweets1Favorites·Details
@dmsrbija @Jovana1244 Није поента у интерпретатору нити у мелосу већ у слободи да се не сме забрањивати неподобна музика, поготово кафанска у кафани. То су радили Нацисти, Комунисти ево сад и Глобалисти.
0ReTweets1Favorites·Details
@velibor011 Са понеким производима инфлација је преко 300% а будно око економских џелата само мотри шта народ купује да би га опељешили што је могуће више. Једина економска политика која се овде већ деценијама спроводи је одржавање стандарда живота испод афричког ценама евро-економске уније.
0ReTweets1Favorites·Details
@garderpcijosto Директна Божија интервенција, нема друге
0ReTweets1Favorites·Details
@grba968 Иако није био "Јустиновац" Патријарх пок.Иринеј се упокојио 20.11.2020. један дан уочи Аранђеловдана, када се и Владика, неформални Патријарх Артемије, упокојио 21.11.2020. Ко има разума нека разуме.
0ReTweets1Favorites·Details
@JosepBorrellF Nope, not Kosovo and Serbia, but Belgrade and Pristina. NATO go home !
0ReTweets0Favorites·Details
@bborovic3 Те 2008. као испод радара прошла је планетарно велика превара најважније фигуре финансијског система САД под именом Бернард Мадоф. Био је један од најјачих инвестиционих фондова у САД. Уживао је репутацију успешног финансијера и најутицајнијег финансијскога консултанта, брокера⬇️
0ReTweets0Favorites·Details
@bborovic3 и великодушног човекољупца. У 2008. постаје познато да је 16 год уназад његова фирма водила највећу Понци шему превара познату у историји. Осуђен је на 150 год. Снимљен је и филм о тој мултимилијардерској превари а код нас се тада звало "светска ек. криза"
https://t.co/HpXJpla6tw
0ReTweets0Favorites·Details
Спортски поздрав - Јоргованка https://t.co/XECW8LGuxN
0ReTweets0Favorites·Details
Најчесто разговара со:
#Name@Nick#дискусии
1Грбаgrba9683
2borislav borovicbborovic32
3Novi DANInovi__dani1
4Горан Давидовић 🇷🇺gorandvd1
5Ivan Kosancicivankosancic1
6Дејан Марковићdmsrbija1
7Јована Стојковићjovana12441
8Ератоivanaerato1
9Velibor Djurdjevicvelibor0111
10Garderp ćijots'ogarderpcijosto1