TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Србислав Филиповић @srbislavf
#reach: 86946   ( 1147th )
#followers: 6583   ( 1834th )
Svi smo mi Vučić! Svaka pretnja Vučiću je i pretnja svakom normalnom čoveku u Srbiji! https://t.co/ictmPgSGJq
41ReTweets41Favorites·Details
Mora da se javno saopšti svako ime osoba koje su planirale ubistvo predsednika Vučića. I ne samo da se kažu imena, već i da se taj ološ pohapsi ili bar oni do kojih naši organi mogu da dođu. Ako se to ne desi, onda to nikako ne valja. Ne sme se biti naivan. Situacija je ozbiljna
0ReTweets7Favorites·Details
Pre skoro dvadeset godina sam vozom iz Beograda do Sremske Mitrovice pet sati vodio ćerku od drugarice kod bake. Danas kad naši vozovi idu 200 na sat sam neverovatno ponosan na našu državu i sve što smo uradili. Moramo biti svesni da toga ne bi bilo bez Vučića!
Živela Srbija!
0ReTweets7Favorites·Details
@Magarac8 Jel ste tako i za nesrećnog Zorana govorili 2003.godine!?
1ReTweets0Favorites·Details
@Dragce42127980 Mnogo više nas košta trabunjanje takvih likova kao što si ti. Svaka glupost koju vi napišete preskupo košta, jer uživate da ružite sliku o sopstvenoj državi. To samo bednici rade.
1ReTweets0Favorites·Details
Ne zanimaju Đilasa izbori zbog Srbije i njene modernizacije, zbog fabrika, puteva, pruga i naroda. Njega izbori zanimaju samo zbog državne kase i otimačine narodnih para. Zato u njegovo vreme nismo imali ništa, osim jada, tuge i bede, a prazni džepovi su se podrazumevali.
0ReTweets3Favorites·Details
Најчесто разговара со:
#Name@Nick#дискусии
1DrMagaracmagarac81
2KRALJ TVITERA I CELOGA BALKANAdragce421279801