TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Sinisa Kovacevic @sinisakovacevi6
#reach: 150050   ( 293rd )
#followers: 147474   ( 42nd )
Juče je prodao 100.000 svojih sunarodnika,Dečane,Gračanicu,mrtve heroje za pare koji će dobiti ako bude dobar i to završi. Dobio mogućnost da nas kinji i tlači još koju godinu.Cena je 30 srebrnjaka.Kako se to zove,dragi jezički čistunci?Preljuba?Ili je i to previše uvredljivo.
154ReTweets1651Favorites·Details
Svaki put kad kad odlučite da ubijete ženu,ljubavnicu,partnerku, pa sebe,samo obrnite redosled,pička vam materina odvratna.Ako ikada,naravno,ne dao Bog,bude revolucije u Srbiji,treba je započeti paljenjem Centara za socijalni rad.Ili bar pretvaranjem u kockarni ce.
85ReTweets1638Favorites·Details
Danas sam napustio sednicu Odbora za kulturu i informisanje.SNS većina odbila je da razgovara o srpskom novinarstvu.Nema mrtvih novinara,nema prognanih,nema prebijenih,sve je kako treba,slobodnim rečima nista ne smeta da stižu do slobodnih ljudi,nema sluganstva i propagnde.Bravo.
91ReTweets1356Favorites·Details
Teško je biti muskarac zarobljen u telu žene. Rešava se operacijom,hormonima i psihoterapijom.
Teško je biti žena zarobljena u telu muškarca. Rešava se operacijom,hormonalnom i psihoterapijom.
Teško je biti adolescent zarobljen u mlohavoj telesini pedesetogodisnjaka.Nerešivo.
66ReTweets1388Favorites·Details
Jasno je da sam priznao da ne priznajem priznanje kojim priznajem sva dosadasnja priznanja,bez obzira sto ne priznajem da sam priznao da priznajem a nikad neću priznati da sam priznao priznavanje priznanja.A potpis bez potpisa nije potpis cak i ako je potpisan mastiljavom olovkom
81ReTweets1115Favorites·Details
Bio jedan u kraju kod nas u Zemunu.Zvali ga Mlohavi.I telo i karakter čvstine ratluka.Posle je svakom davao po hiljadarku da ga zovemo Kameni.Stojimo na ćosku kod Doma vazduhoplovstva,kaže Sava:Evo ide Mlohavi.
De si,Kameni,brate.Kako si Kameni?
Pojma nemam zašto vam ovo pišem.
57ReTweets1202Favorites·Details
Dao je sve za ništa,ali to je ogromno ništa,nije obično ništa,to je jedno neopozivo ništa,jedno lepo ništa,prelepo ništa,najlepše ništa od svih ništa,jedno antologijsko ništa,čarobno ništa,naj ništa od svih ništa,čudo od ništa.Potpuno ništavno ništa. Ništa je za sve dobilo ništa.
98ReTweets1033Favorites·Details
Umro je velikiTanasije Uzunović.Ako je umetnost hram a jeste,on je bio sveštenik.Tvrde vere,predan,odan,darovit,mušičav,davao sve sto je imao.A imao je mnogo.Nek ti Bog otvori rajska vrata i zaleči sve rane ns srcu,brate i prijatelju.https://t.co/Uzb1BO0GC4
41ReTweets1179Favorites·Details
Danas će Sombor opet pronaći svoju dušu.Dolaze mu njegova deca iz Vranja,Leskovca,Banovaca,Surdulice...Mnogi od njih će prvi put videti grad u kome su rođeni,u kome žive.Šta ti je ljubav prema zavičaju.I prema onom koga će danas slušati.Kanuće i poneka suza na somborske trotoare.
66ReTweets1071Favorites·Details
Ko na fotografijama sa skupa u Somboru pronađe dvoje pravih Somboraca dobije stan u Beogradu na vodi,kafić u Subotici,stadion u Loznici,kuglanu u Futogu i Somborsku gradsku kuću...Sve uknjiženo.
p.s.Isto važi i za Sremsku Mitrovicu.
70ReTweets1021Favorites·Details
Za buduće članove Pokreta za državu Srbiju, sve da bude besplatno.Benzin,struja,meso i vino,muzeji i pozorista u vlasništvo.Burek da se umotava u fakultetske diplome,lebac u doktorate.
Što im se dopadne odmah da bude njihovo.Samo da pokažu prstom.Žena,kuća,šuma..Ljubav nema cenu.
83ReTweets950Favorites·Details
Sudeći po fotografiji iz Crne Gore,Nedimović nije bio ministar poljoprivrede,on je bio poljoprivreda.
35ReTweets1014Favorites·Details
Ako nas opet nasanka sa novom strankom,ratosiljanjem škarta iz SNS,skrene nam pažnju sa izdaje,na to ko će iz SNS preći taj olimpijski prag moralne i političke čistote,hoće li Čomić,Čeda i Pešić sa njim a zaboravimo teror i sramotu,kako se obogatio sa fukarom,sam ću kupiti sedlo
60ReTweets755Favorites·Details
Branio bi on Srbiju i tada ali je kačio zavese u novom stanu a i zaglavio mu se poklon u vratima.Simpov kožni trosed.Fotelje su uneli ali tvrdoglavi trosed,ni makac.I danas je tamo pa su mu dali novi stan sa širim vratima.Inače bi on bio na Košarama.Zato gine danas.Da nadoknadi.
41ReTweets794Favorites·Details
Krenuo cirkus,svi su stigli osim brkate i bradate Eržike,zakasnila je,mečke su tu,jedini cirkus sa dresiranim ovcama,žena labudica sa vratom od 4 metra,rogata lavica puma,uhvaćena u Bačkoj, koja za obrok pojede 36 zecova,klovn je zasmejavao narod...Sad kreću dalje,na sever.Srećno
45ReTweets778Favorites·Details
Sabrana Predsednikova obraćanja.Tri hiljade sati uzbudljivog programa,iskrenih emocija,mudrih reči i misli,tačnih političkih predviđanja,skromnosti, samopožrtvovanja,iskrene brige za svoj narod,bez mržnje, prenemaganja,hrabro i sa stavom. Sa vinskim musicama oko usta.Naručite.
41ReTweets592Favorites·Details
@BoskoObradovic Otpustiš deset Srba,zaposliš jeftinije Nepalce i dobijes subvenciju.Onda otpustis sve građane Srbije,dovedes još Nepalaca i bog da te vidi.Znam ko je sledeći dobitnik Nobela za ekonomiju.
24ReTweets612Favorites·Details
Sećam se jednog užasnog mamurluka od pre dvadeset godina.Treznio sam se danima,tri dana u glavi lupaju bubnjevi i puca dinamit. Brate ,kako sam se napio. Ne mogu da se setim zbog čega,sećam se samo da smo pevali i da smo bili jako veseli...Ne mogu da se setim zašto,ubi ne mogu.
31ReTweets560Favorites·Details
Sad mi je laknulo kad je Vidić odustao.
Stadion od hiljadu miliona evra.Hiljadu.Ko da kontroliše gradnju?Neko iskusan,ko zna sa parama.Neko ko zna da raspolaže,da preusmerava.Neko ko će slušati savete onih koji znaju više.Neko naš.Ko neće dozvoliti da nestane ni dinar. Naš dinar.
37ReTweets507Favorites·Details
Novi nacionalni stadion biće svečano otvoren na dan rođenja Isusa Hrista,dvanaestog februara ili na dan Judinog rođenja,petog marta.Ako pobedi Juda,a verovatno hoće,biće organizivan veličanstveni slet a stafetu će predati omladinka iz akademije mladih lidera.Srećan rođendan Judo!
29ReTweets480Favorites·Details
Најчесто разговара со:
#Name@Nick#дискусии
1Jovan Rajicsolly_attwell2
2Vuk Jeremićjeremic_vuk2
3Olja Bećkovićoljautisak2
4Бошко Обрадовићboskoobradovic1
5Владимир М.Гајићvladimirgajic11
6Dejan Vuckovicdejanvuckovic121
7Dobar Loš Vučićasomakumbrother1
8Nemanja Rujevićstrani_placenik1
9Vasabiovasabio41
10ljubica gojgicgojgic1