TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Sinisa Kovacevic @sinisakovacevi6
#reach: 233942   ( 106th )
#followers: 138454   ( 43rd )
Kad on nesto kaže to je zakovano.Jel dao Gazivode,nije,jel gotova pruga do Pešte,jeste,jel metro piči,naravno piči,jel rekao ko je rušio u Savamali,jeste,znamo li čiji je Beograd na vodi,znamo,jel rekao da parade neće biti,jel bilo parade,naravno da nije. Reč mu je kamen.Čelik.
233ReTweets2425Favorites·Details
Na sahrani kraljice Elizabete zbog intenziteta tuge i snažnog bola zbog ličnog gubitka,kraljevska porodica odlučila je da Predsednik Srbije bude u prvom redu,iza sanduka,između prinčeva Viljema i Harija,koji ce ga za svaki slučaj drzati pod ruku.Ako posrne.Njemu je ipak najteže.
96ReTweets2153Favorites·Details
Olivera Kovacevic kaze,RTS će biti slobodan kad to građani budu izglasali.
Koliko taj organizam nista ne zna o svom poslu i moralu.
Znači li to da smo sad glasali za neslobodu?
Ne zna organizam da je obaveza RTS da oslobađa i peva o slobodi i da je širi kao sto ona širi glupost.
105ReTweets1530Favorites·Details
Korupcija mora biti tretirana kao veleizdaja.I ne može da zastari.Ako se ikad otkrije neka dedina svinjarija,sve stečeno tim prljavim novcem mora biti oduzeto.Korupcionaši moraju dugogodisnje robije sluziti sa ubicama i silovateljima.Jedino tako,rođaci. To je izdaja otadžbine.
131ReTweets1546Favorites·Details
Bio u Novom Sadu. Bože,šta su barabe i divljaci napravili od one dobrote i lepote od grada.Od periferije do centra.Nema onih plemenitih,duhovitih,pitomih ljudi.Druže se tajno po Fruškoj i u onih nekoliko preostalih avlija.Govore tiho,da ih ljute gazde solitera i džipova ne čuju.
92ReTweets1516Favorites·Details
Zasto je Hil zakazao sastanak u osam ujutru. Pa da mu AV donese burek,novine i vruću veknu.Nema to veze sa prajdom.
94ReTweets1390Favorites·Details
Oni su podlaci,neobrazovane hulje sa kupljenim diplomama,mračnom prošloscu uličara i robijaša,džeparoša,dilera i otimača dečijih patika ali su im se jahte jako dopale,sviđa im se svedski sto i to da celu tortu stave pred sebe.Svesni da se za sve ovo dobija-robija.Svetski ljudi.
89ReTweets1117Favorites·Details
Gledam nesrećnog Antonijevića u Utisku. To tužno koprcanje. Sačuvati privid dostojanstva a ne uvrediti novog gazdu. Čime kupuje sve te borce i borkinje za demokratiju i ljudska prava? Ucena ili je u pitanju moć,novac ili je toliko zlatoust.I pitam se kad cu ja doći na red,jebote.
61ReTweets1151Favorites·Details
AV:Meni ne naređuje nijedan ambasador.
Naravno,rođeni.Pošalju aber po šoferu sta i kako da se radi.Šetaj,lutko.
62ReTweets1135Favorites·Details
Potrošio ih je, karijeriste,preletače,lopine,burazere,kupce diploma,odradili prljave poslove,pravi novu stranku,na čijem će čelu,naravno,biti on.Ono sto ostane u SNS,nosiće bukagije,znaju svi,biće žrtveni jarci.Ko bude davao ausvajse ko iz SNS moze u novu stranku biće bogat čovek
82ReTweets855Favorites·Details
Ubedi te hvalisavi narcis da ti ne treba ono sto nemaš i ti srećan. Nećes slobodu i ljubav,ubedio te je da ti ne trebaju.Gledaš strogog lažova i ne vidiš kako se ljigav savija pred svojim gazdom.Tapši,srećni,zahvalni robe,njegovo zlo ti puni drobinu,zahvaljujuci njemu sit si.
53ReTweets790Favorites·Details
Ubijao sam,dilovao i silovao,pucao nasumice i nišaneći,pljačkao i ponižavao,podnosio sa lakoćom krv i krike iz cvrste vere da radim pravu stvar.
Sad sam čist i govoriću o tome iskreno i sa kajanjem.
Bravo care.
Ali ipak nemoj.Pusti da govore ili mrtvi ili oni koji nisu pucali.
48ReTweets874Favorites·Details
Ostaviti decu,posle poraza kome je najviše kumovao on,da se sami vraćaju kući,nesrećni i razočarani,može samo čovek lišen svakog pedagoškog i emocionalnog talenta.Ima u srpskom jeziku reči koje to dobro opisuju.Uzgred,hoće li sad Pesić da vrati 500.000 evra i Teodosića.Samo pitam
50ReTweets774Favorites·Details
Šteta sto je Vučic onomad onako brzopleto dao reč da se neće kandidovati za predsednika Srbije.A njegova reč je reč.Šteta.Mogu da zamislim kakav bi to prezident bio.Energičan,čestit,slobodouman,ustavobranitelj,demokrata,okružen sposobnim,obrazovanim,poštenim saradnicima.Jebiga.
41ReTweets719Favorites·Details
On nikada nije odgledao pozorisnu predstavu,nije bio na koncertu klasicne i rok muzike,jedina knjiga koju je citao je Družina Pere Kvržice,do pola,ne ide u bioskop.Kako to dokazati?Lako.Gledajte ga. Plaši se mraka,razume se u svetsku politiku,štedi pare da kupi doktorat,vlast je
37ReTweets762Favorites·Details
Tihana je Iskrina mama.Iskra ima dve godine a njena majka ide na dijalize svaki drugi dan.Jedini nacin da Iskra odraste uz majku je transplatacija bubrega.Pomozimo im obema. https://t.co/8axVkxGkvJ https://t.co/hbIdKxuyGo
90ReTweets96Favorites·Details
Pomislili ste da će jedan dan biti bez stranke.Bez moći,bez guščijeg hora bukača, galamdžija,profesionalnih udvorica i izvođača prljavih političkih radova.
Svašta.
SNS je sad prljav čak i za njegov ukus.Nova stranka sa starim ljudima i par novih,jakih i starim medijima.Ispočetka.
31ReTweets480Favorites·Details
Prošli tvit je govorio o devastaciji Novog Sada. O barabama i divljacima koji su upropastili lepi grad.Svejedno da li su sa Salajke,Šavnika ili Šipova.Isti su.Primitivni i pohlepni. Ni slovom ni rečju nisam pomenuo ni starosedeoce ni dođoše.Nije dobra tolika mrznja braćo sa brda.
22ReTweets591Favorites·Details
Još uvek najprodavaniji roman.Treće izdanje od danas u knjizarama.Hvala. https://t.co/BRKAqA5DAZ
20ReTweets490Favorites·Details
Beč,22.9.2022.
Građani Srbije nek se strpe. Još malo. https://t.co/cKF7iS0PqU
17ReTweets300Favorites·Details
Најчесто разговара со:
#Name@Nick#дискусии
1Bojan Pajtićpajticbojan1