TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Sinisa Kovacevic @sinisakovacevi6
#reach: 225352   ( 127th )
#followers: 103348   ( 53rd )
Ukinuti notare,izvrsitelje,komunalnu miliciju,srušiti kuće na savskom nasipu,demontirati ulične kamere,promeniti trasu metroa,otkriti stvarne vlasnike Beograda na vodi,zahvaliti Nemanji što nam je bio u poseti,napraviti operu,rešiti ekološke probleme,lustracija.Beogradski početak
337ReTweets4150Favorites·Details
Svetom trenutno vladaju ljudi koji zabranjuju Petra Pana i Snežanu i sedam patuljaka,Prohujalo sa vihorom,Čiča Tominu kolibu a favorizuju Pepu Prase.Terajte se,bre,u pičku materinu."Zaustavite Zemlju.Hoću da siđem"
245ReTweets3956Favorites·Details
Ako je istina da je zadrigla i levo orjentisana pedofilska fukara napijala i zlostavljala devojčice,šta mislite o revanšizmu.
177ReTweets3486Favorites·Details
Smrti nema!
Postoji samo nepotrebni strah od nje.
Hristos voskrese sestre i braćo.
73ReTweets3208Favorites·Details
Oni nam jebu maloletnu decu i nešto starije žene,otimaju očevinu,truju i ubijaju,ruše kuće i isteruju iz stanova,kradu pare,ruže gradove,seku šume i drvorede,zapošljavaju svoje mufljuze,ponižavaju,kupuju diplome,ne daju da radimo,dele deo po deo otadžbine.Šta ćemo?Ksanaks,tebra.
213ReTweets2689Favorites·Details
Mislite da jagodinska duhovna vertikala nije snimala događaje u bazenu i sobama. Onako,tek da ima uspomene na prijatelje i druženje sa njima.Mislite da u toj lepoj,produhovljenoj glavi nema mesta za seljačko lukavstvo i političku podlost.Ovo je za njih opasnije od Sline.Videćete.
125ReTweets2493Favorites·Details
Ne spava,nema vikende,deca mu odrastaju bez njega,ne ide na more,ne pije sa ortacima iz kraja,sam u pozorištu,mrze ga bivši prijatelji i venčani kumovi,niko mu se ne raduje,voli ga samo porodica. Može li vlast da bude zamena za sve? Može,kaže on. Može,budžu Marjanovu,kaže život.
112ReTweets2224Favorites·Details
Krš od broda,truo i zarđao,sa rupama od Jovanjice,Krušika,Savamale,Stanike,Belivuka,krpili su tutkalom,pa naišla ledena santa pedofilije.Nestalo voska,sad u rupe guraju prstiće.Fale prsti,rođaci bivše se rupe otvaraju,kao kaverne.Voda ulazi u uši.
Kapetan se uspaničio.Dno se vidi
153ReTweets2036Favorites·Details
Apolitičan ne znači nezainteresovan za politiku.Znači neodgovaran,kratkovid,glup,uplasen,samoživ,spreman na trpljenje i poniženje,jorgandžija i klimoglav.Mene politika ne interesuje,rečenica je koju svaki diktaror obožava.Toliko da je ima istetoviranu na dupetu. Na tuđem dupetu.
188ReTweets1811Favorites·Details
Nema varoši u Srbiji u kojoj lokalni aga nije uveo pravo prve bračne noći i svadbarinu,seču parkova,ruženje fasada i trgova,reket za partiju,zapošljavanje preko posteljine i partije ,sazidao za sebe palatu sa bazenom.Mislite o tome,pre nego što se poserete po Jagodincima.
129ReTweets1880Favorites·Details
Neće biti mira za ubice,lopove,rušitelje,zelenaše,izvršitelje,otimače tuđeg,trovače vode,zemlje i neba,za fabrikante laži,za one koji su nam oterali decu Zato što nismo svi isti i što verujemo u pravdu.Jednom se balega mora počistiti.Ako mi umažemo ruke govnima deca neće morati.
140ReTweets1821Favorites·Details
Dvogodisnja unuka pred spavanje i u snu sisa palac.Baba joj,krišom od majke,zamakala palac u sirće.
Epilog:
Mala i dalje sisa palac ali jede teglu krastavaca na dan.
47ReTweets2613Favorites·Details
Na današnji dan potonuo je Titanik.Smatran je nepotopivim,trebalo je da traje večno.Nije imao dovoljno čamaca za spasavanje,smatralo se da su nepotrebni.U onih nekoliko ukrcali su se bogati.Brod je na dno povukao sirotinju.Dogode se,ponekad,neocekivane stvari.Iznenada.Samo kažem.
85ReTweets1851Favorites·Details
Ustav menjaju Palmini ustavotvorci, dići će ruku Atlaga i Marjan,Kebara,Langura i ostali lavovi sa inicijalima na košulji,Dačićevi i Pastorovi.Kampanju će na tv voditi Žika Seljak,Dea i zadrugari,Sarapa,Marić i parovi i Bujketova medijska pajser brigada. Biće to lutka od ustava.
114ReTweets1727Favorites·Details
Zašto su ala i vrana napale tog poštenog čestitog domaćina,rodoljuba,oca i dedu,ljubitelja muzike,dobrotvora i zadužbinara,kada je on na tim žurkama sedeo kao kod zubara,uvek bio u društvu svoje supruge,svoje dece i unuka i zajedno sa njima,prvi odlazio na spavanje.Zli smo,eto.
82ReTweets1771Favorites·Details
Mogao bih da kažem da je prošlost srpskog predsednika nešto cega treba da se stidi i on i njegova porodica i četvrtina jednog naroda,da je ratni huškač i profiter,da je naučio da rukuje bagerom dok je kopao grobove i našoj i tuđoj deci ali ja to neću reći.Samo ću gledati u pod.
90ReTweets1424Favorites·Details
Dragi prijatelji
Evo je!
Polovinom sledeće nedelje u knjižarama. https://t.co/y9iF08QnlM
87ReTweets1401Favorites·Details
Volim kad dođu ... Al' brate,radujem se i kad odu...Unuke.Komada dva.
34ReTweets2727Favorites·Details
Kazne za sve,bez izuzetka, koji su se ogrešili o građane i zemlju u kojoj su ukinuli pravni poredak a vladali kriminal i primitivna oligarhija ,uz pomoc sile, medija,zločina i plaćenih kolaboracionista,zasnovan na novouspostavljenim moralnim i pravnim normama,zove se revanšizam.
83ReTweets1275Favorites·Details
Zahvaljujući ovim budalama na vlasti,svrstaće nas na kraju među poražene u Drugom ratu. Na suprotnoj ,pobedičkoj,antifasističkoj strani,biće Bugarska,Rumunija,Italija,Hrvatska,Nemačka...Srbija će stajati uz anacionalne naciste i fašiste.Bravo kreteni.Serite po humkama.
76ReTweets1250Favorites·Details
Најчесто разговара со:
#Name@Nick#дискусии
1Danilo Ikodinovićd_ikodinovic1
2Jelena Stamenkoviczorica_jelena1
3sonja verstovšeksonjaverst1