TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Bojana Zec @sapazecice
#reach: 6411   ( 4810rd )
#followers: 2542   ( 6679th )
Ispao mi novčanik dok sam izlazila iz Lilija. Nisam primetila, nestao. Hvala tetama iz Lilija, vraćale snimke. Hvala policiji na Vidikovcu, bili su predusretljivi, pažljivi i spremni da mi pomognu koliko god mogu. Hvala prof. Jasni koja je našla novčanik i zvala banku. Ima nade.
23ReTweets1086Favorites·Details
Zove majky: evo samo da vidimo kako si, ja se mackam boli me rame kiša će prokleta da je, sutra idem do Olgice pa ću i do snajke pravim lenju pitu i tebi ću spakovati oćeš da turim i orase ti voliš, V. ne voli moram da delim sad u dva pleha jbga, kreće mi serija aj ćao.
Ja:
7ReTweets579Favorites·Details
Od kako te nema, malko smo mračniji svi. El genije i jedan beskrajno dobar tip https://t.co/fl8olH1uIB
7ReTweets192Favorites·Details
Na putu dokuće kupila patike, gledala drveće, kupila rotkvice, zaboravila kesu s patikama, zvalo iz mts, trčo piljar da mi da patike, naduvala mts, zvala mts da se izvinim, nije tu-na pauzi, druga oduševljena, javiće se prva, oprala rotkvice, prva me kulira. Proleću je najteže!
1ReTweets171Favorites·Details
Imajte svest o tome šta pišete i kako i koje reči upotrebljavate. Razmislite malo. Ako ne, ili ste glupi ili bezobrazni. Nema treće.
5ReTweets101Favorites·Details
Gde si, pravdo!? Znaš od kada te čekam??
Izvini, bila gužva na šalteru. Menjala sam ime u osveta.
6ReTweets93Favorites·Details
@smrljava "Danas na patologiji imala priliku da vidim kako izgleda zlo lice podmukle bolesti. Fascinantno je kako zlo ima razne oblike, čak i ono koje podseća na ljubav. Želim Vam svima zdravlje. Mi ćemo se boriti sa vama."
Moglo je i tako.
5ReTweets91Favorites·Details
Možda se mi šibamo zbog ćevapa, al imam na lajni par njih izbosne, rokaju se oko nekog pranja urmi, nisam baš shvatila. Ne znam šta da vam kažem, majke mi.
1ReTweets85Favorites·Details
"... I tada sve na ovom svetu krene naopako. Zli zavladaju, a dobri im se pokore, nevaljali i maloumni progovore, a čestiti i mudri umuknu, pravoverni izgube nadu i pravac u životu."
Ivo Andrić.
6ReTweets59Favorites·Details
Moja lenjost i blistavi um pokazani su u ideji "kanta". Mala prodavnica je odmah do. Pozovem devojče odatle, ona izađe do moje zgrade. U kantu turim lovu, spustim kanapom dole. Ona uzme lovu, turi cigare, ja rk gore kantu. Kaže, ne može, naložiće se ljudi. A lepa ideja bila.
0ReTweets90Favorites·Details
Ja od jutros malko pljujem, malko sam smršala. Dakle, pronađena otrovna i utanjena. Stabilno guram, ja da vam kažem.
0ReTweets62Favorites·Details
Nije do ćevapa, ljudi. Nije do ćevapa.
0ReTweets50Favorites·Details
@DrDevla Gospode! Neka su, vala, živi i zdravi, sto godina! Ju, kakva katastrofa!
0ReTweets24Favorites·Details
@XeniaKsenija21 Ništa, da se optuže starije gospođe na klupi ispred ulaza, jery nisu valjano obavile svoj posao.
0ReTweets20Favorites·Details
@petrovdanska Ja bih gledala to! 😂😂👊👏
0ReTweets14Favorites·Details
@fuffenfaffen Naravno. To ti se kaže igračka - plačka.
0ReTweets10Favorites·Details
@radoznalic_a Štednja kao stil života. Opet, kod nas se nije primio takav stav, bar ne naveliko. Ja takve ljude ovde ne poznajem. Ali, bilo gde u inostranstvu... koliko hoćeš. Može milione da ima, zna šta je i kad jeftinije. Još kažu, pa nisam ja pare zaradio sunčajući se. Kulturološki je.
0ReTweets6Favorites·Details
@XeniaKsenija21 Apsolutno. Jbte, mi pričamo kao, neće imati ko da nas leči, ko decu da nam uči, ko da radi... mi, bre, goli život jednog deteta ne možemo da sačuvamo. Odvratan osećaj je u meni već danima.
0ReTweets5Favorites·Details
@apalmapa Hahahhahahahaah, juuuuuu, taman posla, nedobog!!! Nego, reko da ja obavestim lajnu, da znaju ljudi, mi se samo o svom jadu zabavili! Taman posla, nikakve podele kod mene i mojih, sve mi to zajedno operemo, u nekoliko voda!!!
0ReTweets5Favorites·Details
@IVisnja @kravicamuuu Pa, piše sve. Zakonska regulativa mu ne dozvoljava da pokloni mleko. Postoje propisi, u pitanju je hrana za ljudsku upotrebu. Ne sme.
0ReTweets4Favorites·Details
Најчесто разговара со:
#Name@Nick#дискусии
1♥️ Pure love ♥️majkaprelepota13
2Ankicaradoznalic_a13
3Marina NBGtekstoteka11
4ELI - Jasna Meli2540227510
5Vito024vito02419
6Marti Misterijarmartinovic9
7profil bez anfasanekonevazan9
8Doktorka Švrljagovecuupotrebi7
9Knjigoljupkaiz_banata6
10Ksenijaxeniaksenija216