TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Adis Nadarević @ridjobrki
#reach: 89673   ( 1017th )
#followers: 16354   ( 611st )
Ukoliko postoji nešto pozitivno što bi Ukrajinci mogli izvući iz ove naše potencijalne utakmice sa Rusima, to je zaključak da ni po cijenu da rat traje još sto godina ne pristanu na mir u kojem će im u državi kapu krojiti predstavnici Donjecka i Luhanska.
28ReTweets523Favorites·Details
Jedino što je nejasno u vezi Zorana Milanovića jeste da li uzima nešto što ne bi trebao ili ne uzima nešto što bi trebao. 🤔
27ReTweets445Favorites·Details
Dvadeset pet godina izgradnje tolerancije rezultiralo je time da je u istom danu skandal to što bi neko u dvoranu unio nekadašnju legitimnu državnu zastavu dok je sasvim normalno da član predsjedništva ratnog zločinca presuđenog za etničko čišćenje opisuje kao dobrog patriotu.
23ReTweets249Favorites·Details
Meanwhile in Russia... https://t.co/NlRFyuDO1R
16ReTweets281Favorites·Details
Nego, šta kažu europski desničari na ovaj ogromni broj vojno sposobnih muškaraca koji putuju sa istoka a među njima nema žena i djece? 🤔
11ReTweets266Favorites·Details
U prijavi se vjerovatno navodi kako je u filmu netačno prikazano da su na snajperske položaje dovođeni Talijani dok je uglavnom bilo riječ o Francuzima. https://t.co/iDzsMzBqLe
5ReTweets247Favorites·Details
Realno, ponuda na ovim izborima je isto kao da šećeraša pitaš bil' hurmašicu, tulumbu ili tufahiju. 🙄
3ReTweets247Favorites·Details
Vico Zeljković dok objašnjava reprezentativcima kako im je naručio nove dresove na kojima piše Z, kao "Zmajevi". https://t.co/DWM21AVluZ
8ReTweets223Favorites·Details
Samo taj Otvoreni Balkan dobro zatvoriti i zadihtovati, ubi hladan propuh iz Rusije. https://t.co/KVWP8xdeu7
5ReTweets197Favorites·Details
Opet Karadžić na televiziji. 🤔 https://t.co/PaL6NKzqfj
10ReTweets180Favorites·Details
Izrendao nekih jabuka za kolač da počastim crnogorske navijače, ali kontam shvatiće lijenu pitu kao provokaciju. 🤔
7ReTweets177Favorites·Details
Najveće šanse Putinovog fašizma počivaju na tome što protiv sebe ima najsebičniju i najrazmaženiju generaciju Zapada, onu koja se ne boji gladi i smrzavanja nego da će je podrška nečijoj borbi za opstanak možda dovesti u situaciju da bira da li otkazati Netflix ili HBO.
9ReTweets170Favorites·Details
Bio bi fazon da Shia LaBeouf ima brata koji se zove Sunni LaBeouf. 🤔
6ReTweets169Favorites·Details
Nego, ono nije bilo gušenje medijskih sloboda kad korisnici bhtelecoma godinama nisu mogli gledati N1 dok je United Media uslovljavala kupovinu tog kanala i Nove reketom preko Sportklubova?

#NaRendeKora #SupeNaViljušku #JuheNaVilicu
13ReTweets142Favorites·Details
#SLOBiH #FunFact
Od igrača na terenu jedino Roberson može biti siguran da mu ćaća nije Bosanac.
6ReTweets159Favorites·Details
Juso je preživio tri logora a najbliži rođaci su mu ubijani i bacani u masovne grobnice. Uprkos tome se vratio u Prijedor i bez ičije podrške lično godinama radi sve ovo što drugi obećavaju da bi počeli raditi. Vodi li moj Juso Bošnjake u istrebljenje?
https://t.co/QlvlxcA4os
12ReTweets141Favorites·Details
Hadžikadiću definitivno nedostaje političko iskustvo koje dođe dugogodišnjim obitavanjem u strankama i parlamentima, ali ipak je riječ o čovjeku koji tokom kampanje mentoriše američke doktorante, na jeziku kojeg njegovi protivkandidati ni nakon 30 godini u politici ne govore.
5ReTweets161Favorites·Details
Jedino iznenađujuće u vezi SPC i Šešeljevog odlikovanja jeste što se dešava tek u 2022. godina i što se toliko dugo čekalo.
5ReTweets139Favorites·Details
@MladenDolic Ispostavilo se da je konsocijacija utopistička ideja ukoliko joj ne prethodi denacifikacija. Zato smo u situaciji da o tome pričamo 25 godina poslije rata. I nosi se u pičku materinu više.
8ReTweets125Favorites·Details
Svaki put kad kažete "nećemo sa SDA" pet od deset koalicionih partnera vam štrecne nešto oko srca pa se onda sjete da nisu više SDA.
7ReTweets122Favorites·Details
Најчесто разговара со:
#Name@Nick#дискусии
1Q. 💙💛guest_women5
2Pлameнкo Мurатovић 🇸🇮🇭🇷🇧🇦🇲🇪🇷🇸🇽🇰🇲🇰plamenkom3
3Razmaženi Tersters_lady3
4Melmelisa_bl3
5Zlatan Biser🇺🇦 ❤️🇧🇦zlatanbiser2
6J Lokmić 🇧🇦jlokmic2
7Nermanermav2
8Adnan Ibrahimovićadnansinmensura2
9Adnan Bašićdrbasyc2
10Jasminjasmin313199702