TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Саша Антонијевић @perunovratnik13
#reach: 14059   ( 3210rd )
#followers: 1684   ( 10255th )
Румуне званична наука гледа као потомке Римљана, иако имају преко 30 хиљада речи са србским кореном. "Да" се каже "да", а не "si", преовлађују хапло групе И2 и Р1а као и код Срба, итд ...најновији светски рекорд у пливању слободним стилом на 100м поставио "Румун" Д. Поповићи 😏
29ReTweets204Favorites·Details
Потврду да је увоз сперме из Шпаније плански пројекат добио сам тако што на моју објаву од пре два дана како је то глупост са скривеним мотивима, од јутрос брдо ботова осуло паљбу по мени. Као по команди.
13ReTweets140Favorites·Details
Чему фрка и повици "издаја" око повлачења руске војске источно од Херсона!? Рутинско тактичко повлачење у циљу изласка из зоне могуће поплаве након што Укри сруше брану узводно од Херсона коју већ данима бомбардују. Најбоље да оставе десетине хиљада војника подављене⬇️
5ReTweets68Favorites·Details
Комуналну полицију треба расформирати. Тај посао може ефикасно да обавља десет пута мање комуналних инспектора. Ако се већ толико ложе на униформу и препуни су комплекса, нек се лепо пријаве за службу у војсци као војници по уговору.
6ReTweets35Favorites·Details
Кад већ поменух чудаке са твитера, два пута у задњих десет дана ми улећу у ДМ ликови да ме врбују у "илуминате". Има ли ко сличних искустава?
0ReTweets55Favorites·Details
@samo_mama2 Искрено, мислим да нам са тим увозом само скрећу са битнијих ствари. Који је проценат жена код нас које зачињу трудноћу преко банки сперме? Затим, квалитет гена из банке сперме је, по мом убеђењу, врло упитан. Мушкарац који држи до себе не иде у банке сперме. Као ни жена.
5ReTweets9Favorites·Details
Персона на профилу има пет фотографија женског торзоа без главе. Обучена, али са деколтеом у првом плану и има хиљаду и по пратилаца. Ни једну другу објаву, коментар на туђу објаву...ништа.
0ReTweets23Favorites·Details
@samo_mama2 Који нормалан Србин иде да донира сперму у банку? То раде или перверзњаци, или зависници од којечега у финансијским проблемима. Коме треба њихова сперма? Жена која жели дете, а нема партнера, лако може то постићи и на традиционалан начин без упуштања у везу ⬇️
3ReTweets7Favorites·Details
@LifeOnM35354658 @ostojic6897 О томе прича и Асанж у интервјуу из 2016./17. Као две земље у којима ће међу првима да се имплементира и тестира нови св. поредак наводи Србију и Украјину.
0ReTweets7Favorites·Details
@Lana49657105 @PajicTatjana @majamaric Ужас је што оправдавање тражите за неког ко је заговарао убијање и поробљавање људи. Страшно!!! Ужас!!!
0ReTweets6Favorites·Details
@zavarivach Одмах их блокирам, мада мислим да је по среди покушај преваре. Ништа више од тога.
0ReTweets6Favorites·Details
@Stanoje93985268 Неће да успе јер, Богу хвала, жене које на тај начин остају трудне су статистичка грешка. Знам само за једну жену која је тако зачела. Чак ни њу не знам лично, већ само из приче. А и остатак приче што знам о њој, невезано за начин зачетка детета, је да је све осим нормална.
0ReTweets6Favorites·Details
@samo_mama2 ...али, са коликим -толиким увидом у генетику тог мушкарца. Бар ће знати физичке одлике које може да очекује да дете наследи.
0ReTweets5Favorites·Details
@ebmWHhowoefhi62 То и радим. Десетак блокирао због тог твита у задњих пола сата.
0ReTweets5Favorites·Details
@Fatasorgana Мени редовно. Од оних што су милионери на самрти и мени би да препишу имовину чим им пошаљем пар стотина евра за неке административне ситнице, преко ових што би да постанем илуминат, до разних жена које би да се дописујемо на вотс апу. И пар Палестинаца да помогнем њихову борбу🤣
0ReTweets4Favorites·Details
@ostojic6897 Овде литијум, на истоку у југу злато и бакар. Остаће само пустиња насељена мигрантима који ће да раде за 30 хиљада, јер лењи и безобразни Срби не желе да буду робови у сопственој земљи.
0ReTweets4Favorites·Details
@JelenaStancic Зашто чекати?
0ReTweets4Favorites·Details
@baneser @Mara64839383 “94. O ubistvu:
Ako ubije vlastelin sebra u gradu, ili u župi, ili u katunu, da plati tisuću perpera, akoli sebar vlastelina ubije, da mu se obe ruke otseku i da plati trista perpera..значи властелин само перпера да има и може да убија себре до миле воље.Себар без руку одмах оста
0ReTweets3Favorites·Details
@mita0018 @peravojchan Први међу једнакима...као Октавијан 😁
0ReTweets3Favorites·Details
Најчесто разговара со:
#Name@Nick#дискусии
1BaneKbaneser5
2Maramara648393835
3Јована Стојковићjovana12445
4Душан Остојићostojic68974
5Девојчица из блока♌tamara287940233
6🇷🇸Mrkijednookazmija2
7Milan Atlic, digr,sapatsvemira2
8zagorkatreljara22
9Данко Б. Маринebmwhhowoefhi622
10Tatjana Pajicpajictatjana2