TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Nesa KOJIC @nesakojic
#reach: 583   ( 9600rd )
#followers: 686   ( 27322nd )
@SavoManojlovic U prevodu ZSO je imaginarni rezervat za preostale Srbe na KiM.
2ReTweets42Favorites·Details
U Švedskoj je eskalirao nacional-socojalizam, zbog velikog priliva migranata, nerešenih problema i loše inkluzije. Mnogi Šveđani osećaju nepravdu i smatraju da žive lošije nego što zaslužuju zbog velikog broja stranaca, koji obaraju cenu rada. Oni ne razmišljaju o produktivnosti.
1ReTweets9Favorites·Details
Sadašnja vlada Švedske je na istorijskom maksimumi gubitka poverenja od konstituisanja. Nijedna vlada nije zabeležila toliki pad povrenje za prvih 100 dana vlasti.
Ja ne stižem da primetim, ali se govori o porastu kriminaliteta.
Problemi ostaju, jer je lako ljudima manipulisati.
1ReTweets5Favorites·Details
@Jelena_sns @avucic Nije potpisao, iz prostog razloga jer se nije tražio potpis. Tražilo se samo klimanje glavom. Vučića je Šešelj davnih dana vaspitao kako se klima glavom.
Karma je kurva, rekoše. On koji je celog života prozivao za izdaju, postade najveći izdajnik. Počivaj u miru Vuče Brankoviću.
1ReTweets4Favorites·Details
@belcho1311 Velika je ovo stvar za Crnu Goru, koja će se nadam se preliti i na druge zemlje u okruženju. Novi ljudi u politici, demokrate i patriote, ona tanka linija kojom je pokušao hodati Zoran Đinđić.
0ReTweets8Favorites·Details
Oni razmišljaju koliko bi više novca zarađivali kada ne bi bilo stranaca. Koliko bi se manje trošilo za zdravstvo, obrazovanje, socijalna davanja i sl.
Njihova opcija je dobila 20,54% i druga je u parlamentu. Sada su vladajuća stranka sa najviše mandata u koaliciji desnice.
1ReTweets2Favorites·Details
@RadojevGoran Ko je poslednji put pomenuo 619M i zašto nije? Odgovor se krije u stavu o sporazumu, onog ko se izdaje za lidera najveće opozicione stranke. Po nalogu mentora s' kojima ima dogovor, Đilas nas je vozao od 1od5M, bojkota, preko dijaloga, bojkota referenduma i izbora.
0ReTweets4Favorites·Details
@SweAmbBelgrade Sram vas bilo Anika! Vi dobro znate da je u Srbiji suspendovana demokratija. Da li bi mogli zamisliti da neko ko pobedi na nepoštenim izborima, bez dijaloga pregovara u ime Švedske? Ovo je vrhunac licemerja.
0ReTweets3Favorites·Details
@lyooba Krivo je nasleđe komunizma. To vaspitavanje kako treba fizički istrebiti neprijatelja a neprijatelj je svuda oko nas i bidan je, on ne spava. Izmenjen je kolektivni mentalitet jednog naroda.
0ReTweets2Favorites·Details
@mantanja Ovaj ima svog Mandića. E taj naš Mandić(Dragan) je rekao ko će biti predsednički kandidat.
0ReTweets2Favorites·Details
@ZoranLutovac Neka mu Borko i Pavle daju podršku, oni su ipak privesci onog koji spušta tenzije.
0ReTweets2Favorites·Details
@SnezanaLeskovac @RadojevGoran Tog Vučića znamo kao najveću cavu i kukavicu od davnijeh dana. Plakao je poslanicima Demokratske stranke kako ga maltretira Šešelj. On je samo gorima od njega nekakav lider. Takvih ima 700 000 u Srbiji.
0ReTweets1Favorites·Details
@RadojevGoran Žao mi je što jesam.
0ReTweets1Favorites·Details
Vuk Branković nije više sinonim. https://t.co/WrTawMUJnk
0ReTweets1Favorites·Details
@nanajesuper @pokretslobodnih Da li je to Pavle dobio batine samo na beogradskim izborima, dok je ostatak izbornog procesa bio fer i sadašnja vlast dobila legitimitet da pregovara?
0ReTweets1Favorites·Details
@PavleGrbovic @nanajesuper @pokretslobodnih Da pojasnim:
1) Da li su za tebe republički izbori bisli slobodni, fer i demokratski?
2) Da li su za tebe predsednički izbori bili slobodni, fer i demokratski?
0ReTweets1Favorites·Details
@PavleGrbovic @nanajesuper @pokretslobodnih Posle ovoga svaka sledeća vlast će biti evroskeptičnija. Ovo otimanje teritorije, to je presedan nakon II svetskog rata u Evropi. Nepravda će biti u glavama 80% birača, pogodnih za manipulaciju. Izgovor će biti da je vlast bila ucenjena i pristala na sporazum.
0ReTweets1Favorites·Details
@nanajesuper @Bjanka37457343 @pokretslobodnih Treba da tražimo taj demokratski minimum. Najzad to je u interesu svih građana koji žive na KiM, Albanaca i nealbanaca. Nema članstva u UN, samim tim i u mnogim drugim organizacijama bez standarda. Insistiranjem na standardima mi se ne inatimo ni prema kome. To je principijelnost
0ReTweets1Favorites·Details
Izgleda da je profesor Miodrag Zec bio u pravu kada je rekao da mi u Evropu, ako stignemo, dolazimo na parastos.
Ophrvena je EU svojim problemima, pukotine će tek da se javljaju. Za sada je ekonomija na konopcima, dobro je dok se još pridržava. Bilans je poražavajući.
0ReTweets1Favorites·Details
@MilosKatalina Očekujem pobedu Jakova Milatovića u II krugu.
0ReTweets1Favorites·Details
Најчесто разговара со:
#Name@Nick#дискусии
1Super Nana Sonja Despotovićnanajesuper13
2Slobodni građanipokretslobodnih13
3Pavle Grbovicpavlegrbovic5
4Bjankabjanka374573435
5Goran Radojevradojevgoran3
6Stevanović Vladimirvladimirstev2
7Slobodan Georgievslobageorgiev1
8Savo Manojlovicsavomanojlovic1
9Jelena Obradovićjelena_sns1
10Александар Вучићavucic1