TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Le Comte du Cercle Deux Гроф Круга Двојке @nemanjam0411
#reach: 87046   ( 757th )
#followers: 6767   ( 2078th )
Da živim negde van Srbije, pratio bih šta se ovde dešava i vrištao od smeha kakva je ovo debilna nacija i imbecilna država. Nažalost, živim u Srbiji, pa plačem umesto da se smejem.
30ReTweets575Favorites·Details
Našim simpatičnim patološkim rusofilima mnogo smeta Zelenski. Nije pobegao iz zemlje kao "kralju Petre piši iz Londona", predstavlja simbol otpora diktatorskoj Rusiji i ludom patuljku. Nije našim bolesnicima rusofilima jasno kako neko može da se ne preda kad ga Rus napadne, nije
24ReTweets369Favorites·Details
Srbi su granatirali Sarajevo četiri godine odlukom SB UN. Ne?
33ReTweets310Favorites·Details
Koliko nemaju stida profi patriote kao recimo vanbračna ćerka Đoke Vlaha Sergej Dojčinović koji iz Londona podučava Marka Janketića kako ne treba da otkriva drugima da ovde nije dobro. Pa što si ti onda u Londonu?
10ReTweets311Favorites·Details
Kako bi bilo divno gledati - kad se okupe na sledećem "studentskom" protestu,okruže ih kamioni i samo krenu da ih tovare u iste i deru se " vozimo vas za Prizren"...koliko bi bilo iskakanja iz kamiona, ulitavanja u gaće, plakanja...nestali bi branioci u moru fekalija i suza
10ReTweets310Favorites·Details
Ja biram da verujem da je ovo što je Hil primio tužiteljke samo pokazna vežba Vučku kako će sad konačno Zapad početi da mu objašnjava da MORA vladavina prava, sloboda medija, demokratija,slobodni izbori.
8ReTweets317Favorites·Details
Ne postoji fukara u Srbiji a da nije podržala Milatovića.
14ReTweets227Favorites·Details
Je l' ovog beše hapsili zbog malverzacija u Geneksu? Čim laje o časti, zna se da je šljam i baraba... https://t.co/y9OAhsVrnG
10ReTweets238Favorites·Details
Okot govana koji su učestvovali u kreiranju ovog mračnog sovjetskog kazamata smrdi po Zapadu, volume 373636363 https://t.co/ppzrppO9Nw
8ReTweets229Favorites·Details
Bokani,Zavetnice, Lompari, Ćute, Cece Bojković,Vulini, Boškići, Jeremyji, Gajići, Vučići, Bajatovići, Arno Gujoni, to je Srbija koju želite, to je ta reka fekalija u koju uranjate već 30 godina i nikako da vam se učini da previše jedete govna. Najgluplji narode na svetu.
16ReTweets173Favorites·Details
Kome odgovara da Kosovo ne uđe u Interpol? Samo krimosima, Veselinoviću,Radojčiću...
10ReTweets197Favorites·Details
Moram da priznam da nemam nikakav osećaj kad pobedi ili izgubi Zvezda, čak i ako je poraz ili pobeda protiv Partizana. Ta sportska društva su leglo kriminalaca,ksenofoba huligana,lopova i prevaranta. I ne mogu to da tolerišem,jednostavno me više ne interesuju.
8ReTweets203Favorites·Details
U stvari, Dušan Kovačević Legija je u pravu. Trebalo bi objaviti rat Kosovu, NATO,celoj galaksiji,poslati celu SANU u pogibelj i kad se, za minut-dva, očisti to leglo naših zabluda i nesreća,objaviti kapitulaciju po kojoj ćemo se obavezati da nikad više nemamo SANU.
10ReTweets192Favorites·Details
Vidim svi se čude Katarini Gojković, kako to ona očekuje da Vučić reši sve. Pa ona je podržavala SPS i JUL 90-ih, tako da joj koncept orijentslne despotije gde jedan čovek odlučuje o svemu nije nimalo stran.
6ReTweets187Favorites·Details
Onaj lik što nije skapirao značaj pada Berlinskog zida sad ne kapira da Putin gubi ovaj rat. Lik je stvarno talentovan da ne razume međunarodne odnose.
9ReTweets169Favorites·Details
Još jedan dokaz da smo narod najstariji- kod nas se nalazi direktan potomak vilendorfske Venere iz paleolita! https://t.co/czSTxpdgY3
6ReTweets179Favorites·Details
Pretpostavljam da su Milošević i Šešelj potrpali mrtve Albance u hladnjače uz dozvolu SB UN?
11ReTweets154Favorites·Details
Најчесто разговара со:
#Name@Nick#дискусии
1Станислава Самарџићblackandsmooths8
2SandraKablar1marria257985408
3Arno Gujonarnogujon6
4I Cunt Spellcuntspell6
5техночетникtiskivilenjak5
6Vladimir Terzićadv_terzic4
7mila voli diskontja_sam_nisam4
8Ksenijaxeniaksenija213
9Leo Brennerpaganija13
10Milan Milanmilan925519543