TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

ParisTexas @nastasjatwinski
#reach: 160662   ( 371st )
#followers: 8601   ( 1421st )
Levo - Glavna pošta, desno - Beograd na vodi, a u sredini - deponija. Inače, celim potezom od Gazele do Kalemegdana se širi nepodnošljiv smrad. Elitnoj estradno-političko-mafijaškoj ekipi koja tu živi, to uopšte ne smeta. https://t.co/CMQCgfefSb
101ReTweets830Favorites·Details
Kakav je ovo teror sa avionima? Samo mentalno bolesna osoba može da šalje avione da lete u niskom letu nad centrom grada..Deca su istraumirana, kriju se pod krevetom. Toliko nisko leti da imaš utisak da će da se zakuca u neku zgradu, a buka je nepodnošljiva!
79ReTweets807Favorites·Details
Jedno od najvećih čuda u istoriji ljudske civilizacije je da je čak 90% Srba preživelo 10 godina vladavine najnesposobnije grupe ljudi, koja se ikad dočepala vlasti u bilo kojoj zemlji.
42ReTweets632Favorites·Details
Ko kaže da je većina u Srbiji religiozna? 95% tih, što se smatraju religioznima, gleda Jovanu Jeremić i Pink na kom se redovno dešavaju milion puta gore stvari od "gologuzih pedera" i ne zna ni svih 10 božjih zapovesti, a kamoli da ih se drže.
33ReTweets575Favorites·Details
560.000 ljudi u Beogradu nema kanalizaciju. Evropski Mumbai.
34ReTweets461Favorites·Details
Nema mleka. Ne mogu da verujem da ovo pišem.
Da u 21. veku imamo vlast, koja zahvaljujući svojoj nestručnosti i nesposobnosti ne može da obezbedi ljudima osnovne životne namirnice.
Kako je moguće da tako lako prelazimo preko ovoga? Deca ne mogu bez mleka.
30ReTweets318Favorites·Details
Koliko će Euro prajdova i litija da prođe dok nekome ne padne na pamet da se pobuni što živi u najsjebanijoj zemlji u Evropi?
26ReTweets390Favorites·Details
U nekom drugom boljem svetu ovo bi bila glavna gradska atrakcija. Kod nas je mesto gde se skupljaju psi lutalice.
Arhitektonsko remek delo - Brankov most ❤️ https://t.co/TEngeppjS6
13ReTweets313Favorites·Details
Ne postavljaj puno pitanja, ne buni se, vlast je vlast, poštuj slepo pravila, ne menjaj ništa, ćuti i trpi. Mi u 21. veku živimo u bizarnom hibridu feudalnog društva i komunizma, uplašeni od neizvesnosti koju sloboda može da donese. Servilnost je ingravirana u naš genetski kod.
10ReTweets193Favorites·Details
Sad je već izvesno da će pasti na ulici. Ali ne onako kako smo se nadali već od alkohola.
8ReTweets155Favorites·Details
Život u Srbiji je postao košmar iz koga je nemoguće se probuditi. Kako prihvatiti činjenicu da čovek već večeras može da naleti na Belivukovog koljača na ulici, restoranu, radnji, pumpi..?
7ReTweets151Favorites·Details
Spali smo na to da ćemo ostatak života da protraćimo kao psi kojima Vučić baca koske, oko kojih se glođemo, da li smo za prajd ili litije, a on oba organizuje.
A sve to dok ostatak sveta krupnim koracima gazi napred, tehnologija, nauka, kultura, sve nam pobeže za 500 godina, ⬇️
11ReTweets124Favorites·Details
Kada bi u Srbiji postojale političke stranke koje su iskreno protiv Vučića, on bi pao sa vlasti za 6 meseci. Ne bi mu pomogli ni zarobljeni mediji niti izborna krađa. Prava opozicija se ne bi sklanjala sa ulica mesecima i narod bi stao uz nju.
5ReTweets80Favorites·Details
Od gomile bezveznjakovića je napravio milionere, Srbiju je doveo u bezizlaznu pat poziciju jer se neraskidivo vezao i za jednu i za drugu stranu, sebe i porodicu je obezbedio za sledećih 10 generacija. Vreme je da ode i pusti nas da pokušamo da spasimo što se spasti može.
5ReTweets74Favorites·Details
Da li je još neko primetio najezdu novopečenih naprednjaka? Uglavnom su fakultetski obrazovani, zauvek razuvereni opozicijom prešli su na drugu stranu. Obično rade po državnim firmama i odjednom imaju izgovor za svaku režimsku aferu.
Hoće i oni malo da zgrabe parče kolača.
5ReTweets68Favorites·Details
Prvi postulat Vučićeve vladavine:
-Ako svaki dan držiš narod u strahu od neposrednog krvavog ratnog sukoba u kome će izginuti dve trećine muške populacije, tom istom narodu neće smetati ni nestašice niti totalna kulturna i ekonomska devastacaja.
5ReTweets49Favorites·Details
"Uvek sam živeo u svojim snovima i samo s vremena na vreme posećivao stvarnost."

Ingmar Bergman ♥️ https://t.co/eAg9op8j7a
7ReTweets41Favorites·Details
Ako imate malu firmu u Engleskoj, jedina dva nameta koja imate od strane države je porez na prihod i da plaćate malo više od fizičkih lica komunalije. I to je to.
U Srbiji za privatnike vladaju socijalisticki zakoni iz Jugoslavije. Kada bi se to, zajedno sa liberalizacijom ⬇️
6ReTweets39Favorites·Details
Radi se o povratniku iz inostranstva, koji hoće da pomogne.
Prvi put čujem za stranku koja neće nove članove. Neverovatno.
1ReTweets23Favorites·Details
Најчесто разговара со:
#Name@Nick#дискусии
1Zg075zg07512
2Vasabiovasabio42
3DeVoDedejanvojnovicbg2
4Homo Navijacgejhuligan1
5Rebelić 🇨🇲remoozbg1
6Vdvdaekv1
7Natašafinaaliljuta1
8Zeljko Coliczeljkocolic111
9Danasonlinedanas1