TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Irena Milojević @milojevic_irena
#reach: 96744   ( 643rd )
#followers: 2662   ( 6318th )
Kako to da su u maloj CG učesnici u političkoj borbi obrazovani i elokventni ljudi, a u našoj zemlji gledamo poluusmeno OnO, keramičare, izbacivače, protuve svih boja, pevaljke, prostitutke, plastične nakaze koje kao da su sišle sa šipke? Srećno CG, a nama neka je bog u pomoći.
62ReTweets587Favorites·Details
Plače mi se kada vidim proteste u Parizu, Londonu, ili u bilo kom gradu u civilizaciji. Ljudi se bore za svoja prava. Ovde bednici ćute zbog sitnog ćara i trpe enormno obogaćenu grupu najgoreg ološa na kugli zemaljskoj. Kako je to moguće? Ovaj grad je nekad bacao svetla daleko...
46ReTweets574Favorites·Details
Vidim na Tviteru da je nepomenik rekao da hoće da okupi intelektualce. Svako ko ima diplomu stečenu regularnim školovanjem i u vreme uobičajeno za studiranje treba da se pljune u ogledalu ako se makar na sekund pridruži pokretu ubica, lopova, lažova i sredovečnih kupaca diploma.
38ReTweets492Favorites·Details
👇☝️😱
Zaboravljamo da je plagijator tukao suprugu, prijavila ga je zbog nasilja u porodici. Onda joj je oduzeo decu i dobila je otkaz. Onda je zaćutala i dogovorila se. SNS, moralne i fizičke nakaze. Od pomahnitalog vođe do poslednje lude koja nema šta da jede, ali voli vođu. https://t.co/V9CenCq8iN
45ReTweets386Favorites·Details
Možda zato što nikada nije završio srednju školu? Možda mu za lepljenje pločica i šverc nije bila neophodna? Molim da se ne uzimaju u obzir kupovine diploma srednje škole i fakulteta u srednjim godinama. To su krivična dela, i mnogo je jadno, gadno i bedno. Jednom rečju, SNS. https://t.co/YFWdlARMPE
55ReTweets321Favorites·Details
Naših 58 miliona evra podeljeno je GONGO i ostalim lažnim organizacijama, čitajte SNS prostitutkama i pevaljkama, SNS banditima koji muču i riču, nepismenima, poluusmenima, poltronima, gadovima. I to je u redu? Opet ćemo ćutati? Opet slati SMS za bolesnu decu?
47ReTweets311Favorites·Details
Poruka besne građanke Srbije, sa punim imenom, zanimanjem i fotografijom.
1. Predsedniku SNSekte:
Nećemo glavu, hoćemo zatvorsku kaznu i oduzimanje imovine stečene izvršenjem krivičnih dela.
2. G-dinu Eskobaru: Kada ćete tačno prestati da žmurite na Vučićevu diktaturu i zlodela?
40ReTweets338Favorites·Details
AV, osoba sa školskim nadimkom "hulja", čovek bez prijatelja, ali zato "kumova" partnera u kriminalu koliko hoćeš. Svi bili gologuzani, svi postali milioneri, a neki i milijarderi. Ali ćutite, primajte sitniš, žrtvujte ćerke i obraz. Jer, jbt, može i gore. Kako??? https://t.co/nvD0Ac1jFk
42ReTweets304Favorites·Details
Ova familija buzdovana Kisić-Kuburović toliko se nakrala državnog novca da je za petama Vučićima i Brnabićima. https://t.co/woqIj5RPMo
51ReTweets231Favorites·Details
Nema većeg jada i bede od proslave rođendana nekakvog voza sa tri vagona, koji je počeo da kasni i otkazuje polaske PRE tog prvog rođendana, u zemlji koja se raspada, u XXI veku, u Evropi. A proslavu predvodi poluusmeni oblik života koji je na sramotu svih nas premijer.
25ReTweets288Favorites·Details
Nije moj predsednik.
Nije moj patrijarh.
Nepomenici uništavaju državu i narod, i svaku pomisao na veru.
Ostali polusvet neću ni komentarisati.
Moralne i fizičke nakaze. https://t.co/kHgCpJMLmY
30ReTweets268Favorites·Details
Molim vas, molim vas, nemojte više deliti slike onog plastificiranog Kvazimoda, članice SNS poslovne pratnje koja se usuđuje da deli lekcije velikom srpskom piscu. Nemojte popularisati ološ. Šta vam je?
14ReTweets284Favorites·Details
Trebalo im je svega 11 godina da dođu do ovog neverovatnog zaključka.🤦😭🤮 https://t.co/IIM5eS5zc1
24ReTweets237Favorites·Details
Samo za poluusmene, nepismene, pohlepne hulje. Jer ko bi pismen, priseban, moralan i obrazovan nešto nazvao narodni pokret za državu? U XXI veku? Narodni pokret hulja i lopova? Za državu koju si ojadio i prodao da ne bi bio uhapšen i sprečio oduzimanje kriminalom stečene imovine?
27ReTweets222Favorites·Details
Kako u Hrvatskoj moderan i lep stadion košta 65 miliona evra, a Vučić i njegova lopovska banda će u Srbiji na nepotrebne stadione u praznim gradovima sa već postojećim praznim stadionima i u glavnom gradu propalog fudbala potrošiti/ukrasti više od milijarde evra?
28ReTweets218Favorites·Details
Blokirala sam/blokiram AV plaćenike svih vrsta. Glupe i/ili potplaćene, obrazovane hulje relativizatore, gamad koja nam izjeda zemlju. Dakle, ne mogu ovo da vide. Moram da ih pitam: kako se gledate u ogledalu, kako vas nije sramota, znate li da ćete odgovarati i nositi žig srama?
18ReTweets227Favorites·Details
Država u kojoj na ulici plastificirana prostitutka građanima deli novac, koji je od tih istih građana ukrao njen makro, jednostavno ne treba postoji. I ne postoji, jer će na kraju u zemlji ostati samo ološ iz prve rečenice. SNS i SPS.
21ReTweets214Favorites·Details
Videla sam na nekom portalu da je firer prvi put za ovoliko godina izgovorio istinu: nikada nismo bili bogatiji. Rečenica se odnosi na njega, njegovu porodicu i njegovu bandu retardiranih. Svi bili goli i bosi, sada su svi milioneri. Zaista nikada nisu bili bogatiji.
18ReTweets224Favorites·Details
Danas će firer prihvatiti šta god narede, da bi sačuvao vlast i izbegao zatvor i oduzimanje imovine. Ko je poludeo, neka ga podrži. Za to vreme, SPS prostitutke dele naš novac na ulici, SNS ruši ostatak BG i kupuje dronove od utajivača poreza. Da li se vidimo u četvrtak?
20ReTweets188Favorites·Details
Vidim da se predsednikova supruga brine jer svake godine "nestane po jedan grad". Preporučujem gospođi da se po tom pitanju obrati suprugu koji je uništio našu državu, umesto što daje patetične izjave o tome, i o tretmanu žena u porodilištu gde je oko nje trčala gomila poltrona.
19ReTweets189Favorites·Details
Најчесто разговара со:
#Name@Nick#дискусии
1sport dr billysportbilly125
2Miloš Krstićmiloskrstic2214
3Vesna🌼🕊🌼vesna_94
4Prof. dr Odliveni Mozak - Genius 🥇✈️bogotac184
5Alana Fordalanafo442441503
6Biljana Stepanovicbiljkast2
7Petar dr profesorpetar12462
8Dragan Vidaković Mrki P.S.Gerilaprotivdictature2
9Nana🇷🇸nevernazena2
10Boža pubboza602