TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Irena Milojević @milojevic_irena
#reach: 12768   ( 4728th )
#followers: 979   ( 16862nd )
Šta ti je život u nesrećnoj Srbiji... Do juče si čitala želje i pozdrave na lokalnoj stanici, "školu" si završila kod keramičara, danas obrazlažeš Zakon o referendumu. U skupštini. Pred dvesta pohlepnih, bahatih i takođe nepismenih pripadnika polusveta.
46ReTweets836Favorites·Details
Bože, hoćemo li stići živi? Da ih smenimo i zatvorimo? SNS polusvet će celu zemlju dići u vazduh, kao da nije dovoljno što je svakodnevno bezakonjem i krađom uništavaju.
16ReTweets298Favorites·Details
@anabrnabic Vi ste potpuno pomahnitali. A kada se uzme u obzir vaša prirodna glupost i neobrazovanost kao osnova, rađa se monstrum. Kao SNS. Kao svako od vas, bitange kursadžijske i lopovske.
5ReTweets185Favorites·Details
Ovo je SNS. Pa izvolite pljuvati opoziciju, naglašavati da neki protest nije politički, nastaviti sa mrtvijem snom kojim moje pleme spava, gledati Vučićeva klepetala i njegove ispade. Aman, normalni ljudi, nas je ipak više.

Posao kupila za 7.000 evra, pa dobila otkaz!!!
6ReTweets95Favorites·Details
@djordjenspm Gospode bože, u šta se pretvorila naša nesrećna zemlja. Sve što je bilo ispod kamenja, izgmizalo je. I dobilo posao kod naprednjaka. Da preti, da sikće, da priča gluposti, jer grama mozga nema.
1ReTweets80Favorites·Details
6ReTweets54Favorites·Details
@TomaMomirovic U trenucima kad najgluplji, najbahatiji, najgadniji, ukratko najniže forme života vladaju Srbijom, drži nas nada da je vaš pad neizbežan, i da će biti spektakularno gadan. Alo, glupane!
1ReTweets57Favorites·Details
@NenaStefanovic @Ilketova_Ivana @AcaSapic Slažem se u potpunosti. Ne smemo ni dinar poveriti članu SNS. Onda vidim sliku deteta, i pošaljem poruku. Na to i računaju. Apelujem da pronađemo način da se za dečicu sakuplja novac što dalje od bilo kog SNS bandita. Molim za RT.
6ReTweets18Favorites·Details
@TomaMomirovic I nađi nekoga da piše umesto tebe, sramotno si nepismen. Znam, znam, nemate pismene. "Neinstitucijalni" ministre, bruko i sramoto.
0ReTweets30Favorites·Details
@BogOtac18 Ukratko, nakaza. A mi snosimo troškove njenog plastificiranja i uhlebljenja u javnom preduzeću. Revanšizam je preslaba reč za ono što su ovi banditi zaslužili.
0ReTweets24Favorites·Details
Molim SNS stado da promeni kanal, ili da pogleda društvene mreže. Tamo će videti izveštaje iz stvarnog sveta, gde slobodni, dostojanstveni i misleći ljudi protestuju protiv SNS ludila i Vučićeve diktature. Nas je ipak više!✊✊✊
1ReTweets13Favorites·Details
@sns_srbija @Vladimir_Orlic Dovoljno je videti na funkcijama poltrone poput vas. Bahate, nestručne i sklone kriminalu. Smrdljivi SNS tragovi zaista se vide na svakom koraku. Urnisali ste zemlju.
0ReTweets13Favorites·Details
Dobar dan samo građanima na ulicama Srbije!✊✊✊ Ima li ko da javi bednim plaćenicima u Areni da im se bliži sudnji dan?
0ReTweets12Favorites·Details
@veljkoveseljko Oni nisu moja braća. Niti će ikada biti. SNS izrodi.
0ReTweets10Favorites·Details
Da se zna i zapamti. https://t.co/K2TzcpCOff
1ReTweets7Favorites·Details
@JelenaLengold Mislim da ipak nije tako loše. Kao pokazna vežba. Građani se ne plaše da pokažu stav, psihopata ne sme da naredi intervenciju. Slažem se da stranke moraju i treba da učestvuju. Nas je ipak više, a Vučićevi plaćenici će se sami pokazati.
0ReTweets4Favorites·Details
@Dejannn3 Ne treba njima materijal. Sami ga izmišljaju, i još većim ludostima nadograđuju.
0ReTweets4Favorites·Details
@BogOtac18 @ZmajNenad Realno, bolje u zatvoru. U društveno korisnom radu, metla, motika i sl.
0ReTweets4Favorites·Details
@Kobac81942880 @maelissae @boki3000 Zbog ovakvih nas Vučić jaše devet godina. Pa rodite bolju opoziciju, napravite stranku sami, i naučite već jednom: nije izbor između dva zla, Vučić je zlo bez konkurencije.
0ReTweets7Favorites·Details
@NastasjaTwinski Volela bih da ga vidim u susretu sa građanima koji nisu sendvičari pilećeg mozga, kao on i njegova bratija. Nezavisno od količine ukradenog novca, i stečene a nezaslužene pozicije, oni su to što jesu - talog i kukavice.
0ReTweets7Favorites·Details
Најчесто разговара со:
#Name@Nick#дискусии
1Pjer Bezuhovpjerbezuhov4
2Prof. dr Odliveni Mozak - Genius 🥇✈️🌍bogotac183
3𝙰𝚗𝚊 𝙼𝚊𝚗𝚓𝚊𝚗𝚊aurablues3
4СНС СРБИЈАsns_srbija2
5Srđan Trivićthetrivke2
6ParisTexasnastasjatwinski2
7Tomislav Momirovictomamomirovic2
8Neda Perićnedaperi42
9Radmilo Marjanski (strani plaćenik)rascha762
10Ana Brnabicanabrnabic1