TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

МиланГ 🇷🇸 @milangpal
#reach: 0   ( 213470rd )
#followers: 906   ( 20104th )
@majka1956 Да, а пошто је ред дугачак, они изнесу столове напоље и поређају их на платоу испред Скупштине. Лав Пајкић гура колица са лонцем и сипа пасуљ или пире-кромпир, већ шта је на репертоару. Кажу да је веома способан за тај посао и размишљају да га трајно ангажују.
7ReTweets100Favorites·Details
@vesnaveizovic Ми у хомофобној средини имамо лезбејку за премијера и то више година. Наравно, дивна је особа, диван отац и ми је волимо, а волимо и њеног способног брата који вредно ради да прехрани породицу. Шта би било да нисмо хомофобни? Је л’ би цела влада била састављена од хомосексуалаца?
0ReTweets58Favorites·Details
@Petar89434208 @borg__queen Насиљем се ништа не постиже осим успеха.
0ReTweets38Favorites·Details
@zavarivach Од самог почетка је био такав, а ако такав држави одговара, онда та држава нема часне намере према српским националним интересима. Уосталом, ми од 5. октобра 2000. немамо укупно три пристојне особе на неком одговорном положају, а једна од њих је Француз Арно Гујон.
1ReTweets28Favorites·Details
@DrMr__ Прави мушкарац се ионако ретко купа, још кад би знао пошто је сапун, у трамвај не би могло да се уђе од смрада (додуше, једва се улази и овако).
0ReTweets13Favorites·Details
@duh_kuke @AndelaStefanov1 Кад бисмо ушли у ЕУ, такав систем здравственог осигурања би врло брзо био уведен и код нас. Као што људи масовно кажу, код нас је сада хаос који је више незваничан јер лекари често злоупотребљавају свој положај и нема довољно средстава и људства, али у ЕУ би било катастрофа.
0ReTweets8Favorites·Details
@pagan_pagan1 Давали су „знаке подршке” и Украјини, али кад запуца ОЗБИЉНА сила, онда само настављаш да дајеш „знакове подршке” и гледаш да се склониш да те нешто не закачи. Да Американци уђу у рат са Кином због Тајвана не пада им на памет и то је ваљда свакоме јасно. А Кина ће дочекати своје.
0ReTweets4Favorites·Details
@1244Serbian @OrkaArmagedon Јована Стојковић се пре око две године потпуно разишла са Левијатаном и јавно рекла да је то била грешка. Да ради за АВ, била би у Скупштини. Покушавам да будем непристрасан и мислим да је она једна од врло ретких који не раде за СНС. Нема никаквих показатеља за тако нешто.
0ReTweets4Favorites·Details
@mirkotopalovic7 @ZzzHatshepsut „Кристина, јеси на Вајберу?”
0ReTweets4Favorites·Details
@stefidzax Честитам! Сад мало пази на храну, са стране ће ти требати мало препарата гвожђа и таблетице фолне киселине. Наравно, и оно што је дефицитарно у нашем земљишту и намирницама би могло бити корисно – цинк, селен, хром, јод, али у сасвим малим дозама. Провери то мало. Поздрав!
0ReTweets4Favorites·Details
@blagojepantelic Можете ли објаснити која је то антијеванђељска уверења ширио епископ Никанор?
0ReTweets6Favorites·Details
@blagojepantelic Хвала. Да ли као епископ има право да куне у неким ситуацијама или никада нема? Ако има, шта ово проклињање чини непримереним? Даље, епископ је рекао да прижељкује да поседује оружје, али је јасно рекао да га нема. Да га и има, да ли је примена силе исто што и насиље? Хвала.
0ReTweets6Favorites·Details
@Jovana1244 @boki966 Ни плићег мозга ни дубље државе. Но, шта ћемо, код нас су такве комбинације уобичајене.
0ReTweets3Favorites·Details
@Hurem41906203 @Katjakatja97 Ма јес’, „куце, маце, торте...”, а женска изгледа као руски ловац-бомбардер шесте генерације. Пусти је да избацује оно у чему је најјача, немој да опструираш жену.
0ReTweets3Favorites·Details
@Ljiljan65880270 @IvanIsa5591365 @sreca_tudja @StevaDebeliLug @ivanazeljicili1 @SanaGigi Свака част свима који сте у овом хуманом збрињавању учествовали!
0ReTweets3Favorites·Details
@indetitet Ова вест је нејасна и тужна: прво пише да је Црква тражила да се геј-парада „не одржи”, а одмах после „да се одложи” што уопште није исто. Како СПЦ може тражити да се парада Содоме и Гоморе само „одложи”, мора тражити да се ТРАЈНО ЗАБРАНИ. А „објашњење” Вучића је трагикомично.
0ReTweets6Favorites·Details
@KatarinaDmitro3 @Sladjalica Пошто већина људи не зна да та помагала уопште постоје и ко их употребљава, испало је да то неко тражи за дете које нема посебних потреба, а то би њему било непотребно, па онда људи почну да иронишу јер, како они закључују, неко тражи неко „шминкерско” помагало. Ето зашто.
0ReTweets3Favorites·Details
@protivdictature Ми ћемо имати геј-параду и бити светска престоница педерлука којим се западни свет поноси, а наша полиција још увек сматра да је називати некога педером увредљиво? Не разумем. Треба едуковати полицију у том смислу, то је, бре људи, данас комплимент.
0ReTweets6Favorites·Details
@mirazlunedam Мислим да пише и да Золгенсма не може да помогне деци код које постоји агресивнији тип СМА, а то су она код којих је болест откривена током првих неколико месеци живота. Нисам сигуран да су сва деца која су примила тај лек задовољила те критеријуме да су лакши случајеви.
0ReTweets3Favorites·Details
@radmilpet Мало је непотпуна схема: ангажују се и пекторални мишићи и мишићи задње ложе листа што није приказано. Додуше, не ангажују се у највећој мери, нису најбитнији у пливању, али свако је могао да осети док је пливао да се и ти мишићи ангажују.
0ReTweets3Favorites·Details
Најчесто разговара со:
#Name@Nick#дискусии
1Zaratustras Nihimemirazlunedam7
2Dežurno zanovetalo zzzhatshepsut4
3Oljice sinekvrgina_sestra3
4Sladjana u zemlji apsurdasladjalica3
5Helen 🇷🇸🇷🇺🇾🇪trawithelen3
6М. Р._caslav_2
7Munem ružmunemruz2
8Јелекnekajelena2
9zaboravljena istinapetar894342082
10Borg Queenborg__queen2