TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Miloš Miki Nikolić @mikiliki9
#reach: 72729   ( 954th )
#followers: 2678   ( 6294th )
Danas je njsramotniji dan u životu Dragana Džajića.Istorija ga neće pamtiti po golovima,driblinzima,centaršutevima.Dan kada je Džaja i zvanično dotakao dno. https://t.co/HP94VvTe8S
159ReTweets2706Favorites·Details
Izjaviš da je Srbija užas, da ovde nikad neće biti bolje i da deca treba da idu odavde i dobiješ pretnje smrću.
U stvari dobiješ potvrdu da je sve što si rekao surova istina.
40ReTweets944Favorites·Details
Juče smo ispratili drugarevu ćerku u Holandiju.Devojka,divna,kulturna,obrazovana,nije videla perspektivu https://t.co/IyRu5hUxVV pola aviona za Amsterdam su deca koja odlaze.Roditelji u suzama,horor scene.Drugovi i drugarice nedavači šta će vam Kosovo kad svi pobegoše odavde?
49ReTweets689Favorites·Details
Tačno će Džaji da uvale da potpiše evropski plan za Kosovo i uvede sankcije Rusiji.
44ReTweets594Favorites·Details
Ruski pevač Dimitij Svirgunov koji je kritikovao rat i Putinovu preskupu vilu zajedno sa bratom i još dvojicom prijatelja poginuli tako što su propali kroz led na reci https://t.co/vu8zSfxfAT mora nužno da se ispadne kroz prozor.
35ReTweets380Favorites·Details
Gledajući poslednjih par dana rekao bih da su stvari otišle predaleko.Pretnje Kulačinu i odlazak M.Vidojkovića,targetiranje meni lično krajnje odvratnih likova iz patriJotske opozicije,targetiranje profesora FPN,...Šta je sledeće?Crnokošuljaši?Blizu smo katastrofe,nije zezanje.
10ReTweets198Favorites·Details
I sa ovom sniženom cenom prodavnica ima solidnu zaradu.Marže su u rangu oružane pljačke.Alavost naših trgovaca prevazilazi okvire normalnog. https://t.co/7RoUTFhzYN
8ReTweets124Favorites·Details
Danas je najtužniji dan u istoriji Srbije.Msm da nema potrebe objašnjavati zašto jer je nažalost toliko očigledno. https://t.co/XapHKjiqkl
6ReTweets131Favorites·Details
U Francuskoj starosnu granicu za odlazak u penziju podigli sa 62 god na 64 i Pariz gori.Gđa kaže da je ovo pre svega za njihovu decu jer ako sad ovo prođe ko zna dokle će im deca morati da rade.U Srbiji digli na 65 god a mi glasno i jasno rekli meeee,muuuuu!!!
10ReTweets111Favorites·Details
Dr.Žegarac,direktor Instituta za onkologiju i radiologiju kaže da im je hitno potrebna još jedna nova zgrada jer je navala pacijenata nažalost ogromna.U pitanju su najteži pacijenti.
Da li su nam zaista novi stadioni prioritet?
13ReTweets88Favorites·Details
Ne razumem ovoliku radost u Srbiji zbog poraza Mila.Uveren sam s obzirom da je CG u NATO da se spoljna politika Crne Gore neće menjati.
2ReTweets75Favorites·Details
Birati između Vidića i Nedimovića(šatro Džaja) je stvar lepog vaspitanja. https://t.co/Bl8zrt59QE
5ReTweets56Favorites·Details
Cela Srbija će narednih mesec dana jesti samo Lidlove ćevape,jer smo tako u mogućnosti.Tolet papira imamo na zalihama jos od Covid karantina .... tako da crkni sirotiljo.A sve to dok Evropa gladuje.I ko je onda kralj,kraljina,brat naš?
5ReTweets53Favorites·Details
Država u kojoj likovi poput Peconija,Ace Bosanca i sl su vlasnici nečega što je od opšteg značaja pa onda vrh države raspravlja o njihovoj privatnoj svojini i čarobnim štapićem odlučuje šta će se desiti s njihovom privatnom imovinom je totalna banana.Šizofreno!
5ReTweets47Favorites·Details
Između ostalog opisuje Italiju tridesetih godina prošlog veka.Dolazak fašista na vlast i metode Musolinijeve mašinerije.Sve što se kod nas događa kao da je prepisano iz ovog romana.Moja preporuka za https://t.co/qvGm0dD37R mnoge stvari bićete manje iznenađeni. https://t.co/eKh34ZmY58
5ReTweets33Favorites·Details
@SlavicaPlavsic Ogromni talas primitivizma,agresije i bezobrazluka je potopio Srbiju.Ovo nmž da se dobrim završi.Nije ni u Italiji i Nemačkoj moglo pre jednog veka pa neće moći ni kod nas.Svaki dan je sve gore i gore.
2ReTweets32Favorites·Details
@SrbislavF Ne budite debili kao Srba i sve ok.
0ReTweets27Favorites·Details
@sergdojc Gdin Janketić je govorio istinu i to vrlo jednostavnim jezikom ali neki nisu uspeli da shvate čak ni tako uprošćeno gradivo.Zaista je pogodio u centar mete.Očigledno.
0ReTweets22Favorites·Details
@PjerBezuhov Da li smo sigurni i kompetentni da procenjujemo da je u pitanju nepotizam?Takođe ne mora svako da ode odavde ako mu se ne sviđa.Postoje razni razlozi zbog kojih neko ostaje.Da ne ulazimo u nečiju intimu,msm gluopo je?
0ReTweets15Favorites·Details
Најчесто разговара со:
#Name@Nick#дискусии
1Krikijeva.sanja_sa8
2Ivan Čurić Dr Zebradrzebra16
3Ksenijaxeniaksenija214
4Nana🇷🇸nevernazena4
5Antiprotivanantiprotivan733
6Pjer Bezuhovpjerbezuhov3
7šlager pevač🎙vucko19662
8Ratko Dmitrovićratkodmitrovic2
9GOCA dr ZMIJAgordanajankov202
10Pragista Staripragistastari2