TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

NORWEGIAN MAN @man_norwegian
#reach: 208379   ( 119th )
#followers: 5239   ( 2604th )
"Zablude ćemo plaćati siromaštvom, trovanjem duha i položajem daleke periferije Evrope."

Ante Marković
poslednji premijer SFRJ https://t.co/LzRlVjDbyq
217ReTweets2077Favorites·Details
Najgore od svega što je Vučić učinio ovom narodu za ovih 10 godina svoje vladavine je to, što je totalno i trajno UNIŠTIO KVALITET OBRAZOVANJA u Srbiji.
64ReTweets1184Favorites·Details
Nikakav novac na svetu,sve milijarde dolara i evra, NE MOGU da mi NADOKNADE IZGUBLJNU MLADOST koju su mi MIlošević-Šešelj-Vučić i UDBA uništili u FAŠIZMU Velike Srbije'90-tih.

Jedino da doživim LUSTRACIJU SNS-SPS-SRS-JUL BAGRE-U ZATVOR bi mogla da mi da kakvu-takvu satisfakciju.
77ReTweets1084Favorites·Details
U SFRJ sam imao lepo i bezbrižno detinjstvo,iako nisam znao koje je nacionalnosti moj školski drug,niti je to ikoga zanimalo. Samo smo se igrali po ceo dan. A ljudi nisu išli u crkve ni džamije,već na koncerete i u kafane na provod.I živelo se lepo u SFRJ BEZ Vere i nacionalizma.
60ReTweets994Favorites·Details
Rusofilija je teško psihičko oboljenje, koje se leči tako, što se pacijent pošalje u Rusiju da živi svoj život tamo.
60ReTweets937Favorites·Details
Album "FILIGRANSKI PLOČNICI" grupe AZRA izdat 1982. za mene je NAJBOLJI ROK ALBUM u bivšoj SFRJ👇👇 https://t.co/vvq6l3ycp7
43ReTweets1008Favorites·Details
Deca onog Baje Malog Knindže što je '90-tih potbunjiv'o i potpaljiv'o Srbe u Hrvatskoj svojim lažno-patriotskim pesmama, nisu izbeglice u Srbiji, već luksuzno žive u USA.
49ReTweets794Favorites·Details
Mislim da nema ništa gore na svetu, nego kad se mlad čovek zaludi verom (bilo kojom) i nacionalizmom.
35ReTweets832Favorites·Details
Kako je to moguće, da u HR, na čijoj teritoriji se vodio RAT koji je trajao 4 GODINE od 1991-1995. koja je sva bila uništena i devastirana, danas je prosečna plata 1000 evra, a u SRB, na čijoj teritoriji se NIJE vodio RAT (osim 2 MESECA bombardovanja) prosečna plata je 500 evra??
41ReTweets633Favorites·Details
Najveća plantaža droge u Evropi, na kojoj bi pozavideli i najveći narko bosovi Kolumbije, nalazi se u Srbiji, na 50 km od Beograda. NE na 50 km od Zagreba, Ljubljane, Podgorice, Sarajeva, Skoplja, već od Beograda.
43ReTweets564Favorites·Details
Putin: "Pravo na priznanje republika u Donbasu kao što je priznato Kosovo."👇👇

Srbende, je l' vidite šta vam Putin kaže, da NATO bombardovanje Srbije 1999. NIJE ratna agresija, već patriotski čin oslobađanja Albanskog naroda od srpskog agresora. I da je KOSOVO zasluženo DRŽAVA.
50ReTweets407Favorites·Details
SRPSKI SVET (SNS-SRS-SPS-JUL) je NAJVEĆE ZLO što se desilo Srbima i što je UNIŠTILO Srbiju.👇

NE: ni Tuđman, ni Alija, ni Gotovina, ni Naser, ni Tači, ni Haradinaj, ni Bakir, ni NATO, već SRPSKI SVET na čelu sa Miloševićem, Dobricom Ćosićem, Šešeljem i Vučićem, pomognuti UDBOM.
37ReTweets500Favorites·Details
Obrtni, okreni, Srbi u celoj svojoj istoriji postojanja, su najlepše živeli onda kad su im državu vodili oni koji nisu Srbi: TITO i ANTE MARKOVIĆ.
30ReTweets625Favorites·Details
Onoj Hrkalovićki samo kad čuješ onaj odvratan muški glas iz nje i vidiš tamu koja izbija iz njenih očiju, u momentu ti je jasno da je ta žena ZLO i u kriminalu do guše. Ne treba ti nijedna sudska presuda da bi to znao. Dovoljno je da imaš malo soli u glavi i životnog iskustva.
28ReTweets640Favorites·Details
Kako to da se niijedan pravoslavni vernik SPC ne zapita:👇

1⃣"Kako mi to Patrijarh Porfirije priča o skromnosti,a on se vozika u audi-ju,a vladike žive u dvorcima?"

2⃣"Kako to Patrijarh priča o poštenju i moralu,a SPC NE plaća porez i odlikuje jednog Palmu, Malog, Gašića?"👇
35ReTweets474Favorites·Details
Trebalo bi u Srbiji IZBACITI Veronauku iz osnovne škole (i kao izborni predmet)i UVESTI DOMAĆINSTVO.👇👇

Tako je bilo '70 i '80-tih u SFRJ,kad sam ja išao u osnovnu školu i imali smo tada NORMALNO i ZDRAVO DRUŠTVO,gde NIJE bilo šikaniranja ni po nacionalnoj i ni verskoj osnovi.
26ReTweets646Favorites·Details
Između HR i SRB ne mora uopšte da stoji tabla koja govori u kojoj si državi. Samo svojim kolima kreni na put i čim se voziš ugodno, po glatkom, ravnom putu-znači da si u HR. A čim kola počnu da ti se tresu od puta punog rupa, k'o da je juče bilo bombardovanje, znači da si u SRB.
24ReTweets526Favorites·Details
Ovo što Vučić radi spskom narodu, evo već 10 godina, liči mi kao kad psihički poremećeni otac podvodi svoju ćerku bogatim ljudima za veliku lovu, a ona je sva oduševljena, jer ju je ubedio da je to za njeno dobro.
27ReTweets343Favorites·Details
Džaba Putinu sva vojska i naoružanje, može i celu Ukrajinu da osvoji, sve mu je to džaba, kad je napravio to da ceo normalan svet, sve zemlje (osim Srbije, Belorusije i Severne Koreje) na Ruse gledaju sa mržnjom i gađenjem, kao na Nemce posle WW2.
20ReTweets497Favorites·Details
Predsednik odbora za pravosuđe i član visokog saveta sudstva republike Srbije Vladimir Đukanović, zvani Đuka🦬 je sa huliganima palio baklje na krovu zgrade u BG skandirajući Đilasu,za vreme policijskog sata u toku epidemije korone. To je sve što treba da znate o radikalnoj SRB.
25ReTweets358Favorites·Details
Најчесто разговара со:
#Name@Nick#дискусии
1Suki Dragan Subotićsuki599592232
2Бошко Обрадовићboskoobradovic1
3[email protected]®️🇷🇸🇪🇺terzicmilorad1
4Ђорђе Вукадиновићdjordjenspm1
5Robijokicrobert1
6Deda_lupussupermariov_sin1
7Aleksandar Šapićacasapic1
8Daniel Smithdaniels183520081
9MinaCminaccccc1
10Nemanja Rujevićstrani_placenik1