TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Nikola Kolja Krstić @kolja_krstic
#reach: 2202   ( 6837th )
#followers: 2227   ( 7787th )
Vladavina zakona razlikuje uspešne od neuspešnih država. Obišli smo upravo granicu između USA i Meksika sa zvaničnicima iz San Dijega. 4 puta veće zagađenje u Tihuani, koja je odmah preko granice. Razlog: spaljuju otpad, fabrike nemaju filtere, stariji automobili, energenti... https://t.co/aYfUklQyUV
5ReTweets14Favorites·Details
@_andjelkovic Odmah nakon incidenta je Pokret Tvrđava podneo prijavu Ministartvu i Republičkoj eko. inspekciji, sa meštanima. Takođe smo objasnili u svim medijima šta se desilo. A biće i nova krivična prijava. Ima ko da uspravi glavu. Ali bih voleo da Narodna kritikuje više kineske trovačnice.
1ReTweets3Favorites·Details
@FIGHT_4_RIGHT_S Poenta je izabrati nekoga ko će biti smenjiv. Princip smenjivosti je prva pretpostavka slobode. Ako toga nema, kao što ga nema u Srbiji, onda nema ni izbora.
1ReTweets3Favorites·Details
Ista ekipa koja kuka za Milom će sutra kukati i za Vučićem.
0ReTweets2Favorites·Details
Banka @UniCredit_RS mi je uzrok stresa već dve godine, i proklinjem dan kada sam došao na užasnu ideju da račun otvorimo kod njih. Radi o neprofesionalnoj i bahatoj kompaniji, koja ne poštuje klijente, zadržava im novac, itd. Nijedna banka nije idealna, ali ovi su šampioni.
0ReTweets2Favorites·Details
Hapsi.
0ReTweets1Favorites·Details
@_andjelkovic Nema insinuacija. Da bismo mogli da vršimo pritisak da ovo ne bi radili, moramo svi zajedno da stiskamo. Ovo je konstruktivna želja, jer sam glasao za pokojnu Ujedinjenu opoziciju, nije mi cilj da prozivam.
0ReTweets0Favorites·Details
Најчесто разговара со:
#Name@Nick#дискусии
1Aleksandar 🇷🇸_andjelkovic2
2Advokat Čedomir Stojković 🇷🇸🇺🇦fight_4_right_s1
3UniCredit Bankunicredit_rs1