TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

karapandza 🤗 @karapandza
#reach: 184840   ( 238th )
#followers: 38812   ( 164th )
Voleo bih da saznam koji je idiot od preskupo plaćenog savetnika doveo do toga da se podvodač iz Jagodine ne skida sa TVa i uživo peva “Ne može nam niko ništa”.
86ReTweets1899Favorites·Details
Pre desetak godina organizovao sam jedan od prvih Blockchain predmeta na univerzitetima u Evropi. Predmet je stekao veliku popularnost na EBSu i na NYU. Pre neki dan Silicon Valley Foundation, NYU i Ripple su mi dodelili preko pola miliona dolara za daljie unapređenje predmeta.
46ReTweets2350Favorites·Details
Koliko je to bizarno da neko ko kao “ima apsolutnu podršku naroda” mora u koaliciju sa plagijatorom Šapićem pred izbore u glavnom gradu. Jer među milijardu članova komunističke partije severne koreje nema nikoga pristijnijeg od lika koji je prepisao polovinu tuđe knjige.
69ReTweets1165Favorites·Details
Danas afera sa Gašićm. Da se na to dodaju Krušik, Jovanjica, Savamala, doktorati, 24 stana u bugarskoj, ofšor firme, helikopter, Asomacum, naplatna rampa, lažiranje broja umrlih, bakljade tokom policijskog časa, Oliver Ivanović, koferče, tetka iz kanade, pretnje novinarima ...
73ReTweets778Favorites·Details
Nacionalna frekvencija, nacionalno dobro, u službi odbrane pedofila podvodača i ostalih kriminalaca u službi režima. https://t.co/fhaaVfcyiN
55ReTweets762Favorites·Details
Devedestih su Šešelj i Vjerica Radeta bili odraz primitivizma i odvratnosti izgovorenog za skupštinskom govornicom ili skupštinskim klupama. Danas oni govore isto kao nekad, a ni ne primećuju se od ostalih primitivaca.
43ReTweets721Favorites·Details
Mi imamo najveći porast smrtnosti od drugog svetskog rata. Veći nego u ratovima devedesetih. Ili tokom bombardovanja. I nema sociologa da na tu temu objavi rad. A i dalje ima frikova koji tvrde da virus ne postoji i one koji pozivaju na rat vakcinama i merama.
46ReTweets566Favorites·Details
Jbt. mediji sada spinuju kao neku borbu Šapić vs. Stefnović. Imam bolji predlog. Da u Utisku gostuju Dr Stefanović, Dr Šapić i Dr Mali i da javno pred Oljom brane svoje pamuke.
35ReTweets774Favorites·Details
Ok, slažem se da ekološki problemi nisu nastali, niti se rešavaju preko noći. Nego ne vladate vi jednu noć, već celu deceniju razarate institucije, gradite kult ličnosti, a ekološke probleme ne rešavate već stavljate reke u cevi kumova i prijatelja.
43ReTweets513Favorites·Details
Potres na političkoj sceni Srbije. Jedna od više lažnih opozicionih stranaka se ujedinjuje sa vladajućom strankom.
26ReTweets928Favorites·Details
Ljubavi moje. Pre 9 godina. Kada je bio mali bebac i kada mu je sika bila sve u životu. A danas sa jedanest godina, veliki dečak. Četiri jezika tečno govori, a još dva razume i pomalo nabada i neda mi baš da ga fotografišem. https://t.co/cz6fZjS1qE
6ReTweets1658Favorites·Details
Reče predsednik zemlje u kojoj je predsednik sagradio nelegalnu vikendicu na nasipu, gradonačenik noću uz zaštitu policije rušio tuđu imovinu, a ministar policajcu koji je prihvatio krivicu na sebe legalizovao bespravno izgrađenu zgradu. Kafanu na Pančićvom vrhu da ne pominjemo. https://t.co/geO9eG47Sd
37ReTweets330Favorites·Details
Hoće li biti “Ne dam Palmu!”
18ReTweets805Favorites·Details
🤗🤗🤗Vučićeva Srbija u kojoj se pedofili ne skidaju sa TVa, ministri kupuju stanove “novcem tetke iz kanade”, kradu doktorate i diplome, sa porodicom švercuju oružje, bezbednosne agencije štite proizvodnju narkotika, lažira broj umrlih u epidemiji, … nastavi niz. https://t.co/QbLH317Sf4
34ReTweets323Favorites·Details
Ministar svečano obeležava petogodišnjicu kršenje ustava od strane kompletnih idiota. Banana republika.
19ReTweets617Favorites·Details
Sindikat lekara i @RadePanic13 treba da objave listu lekara koji su preminuli od Kovida. To su heroji našeg vremena koji su dali živote boreći se sa epidemijom, sa histeričnim merama kriznog štaba, sa kolegama poput Nestorovića, sa neodgovornim političarima iz vlasti/opozicije…
25ReTweets436Favorites·Details
Meni je ovo sa Lečićem i Miroslavom (namerno im ne tepam Leka i Mika kao tabloidi) jezivo, odvratno i likovi mi se gade.
14ReTweets780Favorites·Details
Ovo je bio besraman samo-marketing. Ali 💪💪💪 ne dešava se ovo svaki dan.
5ReTweets780Favorites·Details
19ReTweets422Favorites·Details
Nebojš Krstić me je opet blokirao. Mislim da je ovo jedno deseti puta. Uvek je to radio kada u nekoj raspravi nema argumente, pa počne da vređa.
8ReTweets605Favorites·Details
Најчесто разговара со:
#Name@Nick#дискусии
1Utisak nedeljeutisaknedelje1
2Rade Panićradepanic131
3Amerisukrivizasvemilansimi71
4mistična dojka™flynatalija1
53rdRockFromTheSunivanovicgordana1
6Ivan Dilberivanhoe0111