TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

#reach: 1261   ( 7785th )
#followers: 308   ( 42965th )
7ReTweets145Favorites·Details
U bALTERNATIVNOJ Srbiji se zmije hvataju u mišolovku, dogodine stoluje u Prizrenu, BDP ima strelovit rast, hleb je 3 dinara, nejač se privija uz skute popovima na veronauci, svi pišu ćirilicom i nose šajkače & opanke i letuju u srpskoj Boki. https://t.co/yUT833vrpV
0ReTweets10Favorites·Details
@ex_zorz Čovek u 80 sekundi 13 puta kaže JA. Ogroman potencijal čuči u njemu.
0ReTweets7Favorites·Details
@bane97789 @LudwigFG Aj se okanete sa onim: braća, bratski narod, mirni, vredni, pošteni, radišni itd. a povrh svega, ne priznaju Kosovo.
0ReTweets3Favorites·Details
@gjesic @zvezdozborac Da ne pričamo o tome da imaju i ekonomska dvorišta. Bilmezi neće da se greju ekološki, spavajući sa stokom u istoj prostoriji.
0ReTweets5Favorites·Details
@yoshiminumber5 ...mudrost u rukama...
...opozicionog sveta...
...napasti punom snagom...
...kvalitetna opoziciona slika...

boktemazoovojegenijalno
0ReTweets2Favorites·Details
@bane97789 @LudwigFG Reče svojevremeno galerista u Kovačici: "Mi smo bratski samo zato što se ne graničimo sa Srbijom". A ostalima koji nisu imali tu "sreću" može u najboljem slučaju noću da se telefonira da se sele a u najgorem da im se premeštaju ostaci u tercijarne grobnice.
0ReTweets1Favorites·Details
@yoshiminumber5 mućka mu se jupol u šupljini
0ReTweets1Favorites·Details
@bane97789 @LudwigFG Usrećio se i "bratski rumunski narod". https://t.co/B5Y7kmQwMn
0ReTweets0Favorites·Details
@bane97789 @LudwigFG Neki Jevreji su se dvadesetih prošlog veka isto tako smejali grafitima pa su se kasnije iznenadili na "tuširanju". Sa druge strane, vreme bi bilo da se odraste i prestane sa raznim imaginarijumuma o "bratskim narodima".
0ReTweets0Favorites·Details
@bane97789 @LudwigFG Galerista kaže da mora da ste dobro zadžonjali na časovima istorije kada vam ona počinje sa drugim ratom. U prilog tome da se negde mora početi, može i ovde...https://t.co/xxxroDiBZQ
0ReTweets0Favorites·Details
@bane97789 @LudwigFG Jel to u onom Sarajevu gde smo izgrađivali bratske odnose tako što smo ubili trudnu ženu?
0ReTweets0Favorites·Details
@bane97789 @LudwigFG Mislio sam na prestolonaslednika i njegovu trudnu ženu. Ali bi delom da se vratimo na inicijalni tvit, pa da me prosvetlite sa odgovorom na pitanje: Koji su razlozi nepriznavanja Kosova od strane Slovačke? Da nije podrška sužnjima, "napaćenoj nebeskoj braći"?
0ReTweets0Favorites·Details
@bane97789 @LudwigFG Naravno da nije bila trudna. U državi u kojoj se oblikuje paralelna istorija bilo bi nezgodno da jeste. Za našu javnost Orson Vels odbija da glumi u filmu Fadila Hadžića upravo zato što se u njemu ubija žena koja nije noseća.
0ReTweets0Favorites·Details
Најчесто разговара со:
#Name@Nick#дискусии
1Branislav Trifunovicbane977898
2Ludwig Van Mladen (mađarski carinik)ludwigfg8
3Yoshimi Battles the Dark Agesyoshiminumber52
4ex Đoex_zorz1
5UžičkaRepublikagjesic1
6хермія ☿zvezdozborac1