TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Ivana 🇮🇹 VodicKrozRim.info | HikingInItaly.it @izzetta
#reach: 175237   ( 322nd )
#followers: 5344   ( 2282nd )
Već nekoliko godina moja tinejdžerka (14) ima najboljeg druga. Najbolje drugarice menja jednom mesečno, ali njega ne. On je stalno tu negde, iako ne idu više u istu školu. Svakog jutra pređu jedan deo puta do njegove škole zajedno, onda ona produži do svoje. Često zuje oko zgrade
300ReTweets4849Favorites·Details
Pa kad imate poremećen centar za ravnotežu a na krovu ste, i možete da čujete muziku tako što vam odzvanja u ušima, onda je to više od plesanja. 💕
Ona mi je pokazala tu fotografiju gde plešu nasmejani, i ja, evo, ridam krišom već par sati. 😪🥰
41ReTweets3673Favorites·Details
U kom trenutku je tačno došlo do kurcšlusa?! https://t.co/vUIzWEExYh
145ReTweets1824Favorites·Details
Ne razumem jednu stvar: ako je virus stvoren da bi nas uništili, zašto su onda napravljene vakcine da bi nas i one uništile? Ne uspevaju nikako da nas unište, šta?
64ReTweets1540Favorites·Details
Moj jučerašnji ofis - Sant'Angelo, grad bajki. 😍
Meštani ovog sela, koje nema ama baš nikakvu turističku atrakciju, su sami odlučili i finansirali ovu ideju, a to je da oslikaju bajke na sopstvenim kućama.
Celo. Selo. Se. Dogovorilo. I sad turista koliko hoćeš! https://t.co/xq3Zb7j4w4
89ReTweets838Favorites·Details
Ali se ne predaje. Ne druži se mnogo sa dečacima, jer je stalno meta kojekakvih huligana, sad razumete zašto ga moja ćerka prati često kući. On s njom radi latinski, jer je stariji godinu dana pa ga bolje zna.
I danas su plesali na krovu.
Dobro, to si već rekla, šta s tim???
7ReTweets1793Favorites·Details
Danas su plesali zajedno na krovu zgrade.
Dobro, i?
Taj dečko je poseban. Rođen je potpuno gluv, ali nakon brda nekih operacija, sad može da čuje. Nosi slušne aparate u oba uha i ima magnet u glavi koji drži jedan mali uređaj iza uha i samo tako može da čuje.
10ReTweets1771Favorites·Details
ali uvek ona njega otprati kući. On voli da svrati kod nas kući i izglupira se sa mnom, jer zna da volim njegov smisao za humor. Roditeljima uvek slaže gde je, pošto ga stalno proveravaju, ali ako je sa mojom ćerkom, jave mi gde su. Ne smaram ih pozivima, ne ograničavam im vreme.
8ReTweets1693Favorites·Details
Kad sve to skine sa sebe, ne samo što ne čuje, nego i gubi osećaj za ravnotežu. Plus ima francusko "r" i šuška kad priča. Da, ima problema koji mu ne dozvoljavaju da rade što i njegovi vršnjaci (ne može čak ni u moru da se kupa bez slušnog aparata koji ne sme da se pokvasi).
6ReTweets1678Favorites·Details
#GordonRamsay izjavio da je grčka kuhinja bolja od italijanske.
Odgovor Italijana: Gordone, mi ne moramo da se molimo pre jela kao vi u Britaniji. A to dosta govori o vašim jelima. 😆
18ReTweets402Favorites·Details
Od danas u Italiji obavezan #GreenPas na radnom mestu. Koliko će koštati #NoVax-ere odlazak na posao samo sa testovima? Minimum 500 €: testovi na svaka 2 dana, 3 x nedeljno, na 11 nedelja od 15. 10. do 31. 12, kada prestaje obaveza posedovanja GP.
20ReTweets163Favorites·Details
Vidim udarili sa trećim i to random dozama vakcina u Srbiji, pa samo da javim da je u Italiji to malo drugačije: 3. doza se daje ISKLJUČIVO starijim osobama i onima sa slabim imunitetom, pod uslovom da je prošlo bar 6 meseci od 2. doze. Za ostale, trenutno, nije predviđena.
20ReTweets160Favorites·Details
HELP! Tražim besplatan app za vođenje male biblioteke. Idelano bi bilo da knjige mogu da se ubace u katalog skeniranjem i da postoji i neki način evidencije pozajmljivanja (knjige se fizički uzimaju, nisu digitalne). Probala sam #Libib, ali nema ovu drugu funkciju. Cijenim RT.
16ReTweets6Favorites·Details
Putujte, pa makar i do prve bandere. https://t.co/IXu8sFVO9l
11ReTweets140Favorites·Details
Moj današnji ofis - planinski venac Prenestino i svetilište Mentorela. 😍 https://t.co/u7Gd3DUJOW
1ReTweets120Favorites·Details
U međuvremenu u Veneciji.
A Giant Violin Floats Down Venice’s Grand Canal.
This 39-foot-long instrument, built by local artisans and carrying musicians performing a live concert, sets a course for the future.

https://t.co/JW1k6LzZ0s https://t.co/wa6YDxX4Bf
9ReTweets79Favorites·Details
"Žene nisu rehabilitacioni centri za loše vaspitane muškarce. Nije tvoj posao da ga popravljaš, menjaš, budeš mu roditelj ili ga odgajaš. Ti želiš partnera, a ne projekat". https://t.co/cXQkLTqreL
5ReTweets78Favorites·Details
Od 15. 10. u Italiji će #GreenPass biti obavezan i na radnom mestu. Sa uvođenjem GP, broj vakcinisanih je porastao, ali ne dovoljno. Ako se do zime ne postignu željeni rezultati u broju vakcinisanih, Italija će biti 1. zemlja u EU u kojoj će vakcina anti #COVID19 biti obavezna.
9ReTweets52Favorites·Details
Sutra na programu Umbrija, idemo opet na hajking duž reke Nera. Grupa popunjena već danima (a kako i ne bi, POGLEDAJTE ovu LEPOTU!). Pita me jedna učesnica da li mogu da joj ubacim i sestru, ali pošto nema gojzerice, i da joj ih pozajmim (?!). https://t.co/Cc2QtwKaEW
0ReTweets86Favorites·Details
Најчесто разговара со:
#Name@Nick#дискусии
1Alessioalessiomiovici4
2TEČA BAUK by PUBdete_epruvete4
3Snežana Luk☀️vićskljuc3
45Grafagraforiks3
5Coffeemomster04coffeemonster043
63,14petko962gmailco2
7YouTube muzikološkinjasandrakravitz2
8DRagana Coriczenazmaj12
9Legendary Žexzmarijan2
10Brankicabranchica2