TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Дроздовский @iracionalist
#reach: 2634   ( 7682nd )
#followers: 579   ( 27405th )
Bosnian muslim extremist preparing for jihad, encouraged by yesterday anti-Serbian statement by @ExtSpoxEU who condemned peacfull celebration of Republika Srpska's Day. European Union is using fascist Antiserbian rethoric and thus galvanizing the Muslim radicalism in BiH. https://t.co/x0kZsV14mH
11ReTweets27Favorites·Details
Коме веровати?
Слика горе: Габријел Ескобар "борац против корупције" на Балкану
Слика доле: Габријел Ескобар оптужен за учешће у криминалним активностима у Црној Гори са циљем дугогодишњег везивања Мила Ђукановића за америчке интересе https://t.co/J1A5MoK2fY
7ReTweets23Favorites·Details
Започета кампања за кандидатуру Вукановића за српског члана Председништва. https://t.co/x0kZsV14mH
6ReTweets12Favorites·Details
Прекодринска Наташа Кандић. Опет признаје Шмита Лажног за Високог представника и обрушава се на Српску горе од Суљагића и Бајровића.
https://t.co/NelEv1EDJN
2ReTweets12Favorites·Details
НЕ западним фашистима! https://t.co/WbbqpCw7B7
2ReTweets9Favorites·Details
РИК и даље ништа не саопштава... Сад штелују резултате да би се уклопили у Вучићев диктаторски хир да увек мора бити изнад 60%
1ReTweets4Favorites·Details
Споменко Гостић је са 14 година бранио отаџбину на првој линији фронта и погинуо за њу. Данашње "патриоте" из лењости и опортунизма мрзи да због националног интереса изађу на референдум, изборе, потпишу петицију, а камоли да оду на неки протест.
https://t.co/ozDwDyC6EV
2ReTweets6Favorites·Details
Дневна доза антисрпског екстремизма из Сарајева. https://t.co/mI1JNqAxck
1ReTweets3Favorites·Details
Била је квота 1,01 да ће уместо Цесида и РИК-а резултате да саопшти Велико Вођа, након што их је претходно наштеловао.
1ReTweets3Favorites·Details
Ако је Додик најавио враћање надлежности без плана и намере да иједну заиста врати, без храбрости да учини ризичан потез и да се супротстави до краја Сарајеву и Западу који све време прете, онда је нанео огромну штету РС и извршио полтички харакири.Нек да Бог да то не буде случај https://t.co/vgWb74Nq8F
2ReTweets5Favorites·Details
@VasicRajko @salata12345678 Из Сарајева воле да стално убацују Београд и Загреб у њихове теорије како би они од агресора и хегемона испали жртве.
1ReTweets2Favorites·Details
Док год има подршку народа, већину у Скупштини РС, контролу над одлукама Савета министара БиХ и могућност блокаде свих одлука преко Дома народа, Додик нема разлога и нема право да се покори пред ниједним Западним фашистом.Одговорити им потпуном блокадом БиХ и претњом независности
1ReTweets6Favorites·Details
@OfDejan @praetor_p Не, реалполитик може бити да на пример кажеш да "идеш у ЕУ" и у начелу хоћеш добре односе са Западом. Ово што Вучић ради на Косову и у РС је самодеструктивна политика, издаја националних интереса, зарад подршке САД за његове личне интересе и останак на власти.
1ReTweets1Favorites·Details
Немачки шпијун се све дубље укопава и препоручује за хапшење. https://t.co/JnmrjSe39n
0ReTweets4Favorites·Details
Кад се има у виду историја гласања овог народа од кад су му комунисти 1990. то први пут допустили, победа НЕ била би фасцинантна.
1ReTweets1Favorites·Details
Референдум је показао да је Србији неопходна национална државотворна странка, која ће се истовремено борити против Вучићеве СНС/СКЈ банде и против лажне алтернативе у виду Ђилас-Шолак опозиције.
0ReTweets4Favorites·Details
РИК се и даље не оглашава, иако је добио све резултате до 9. Треба их посетити у седишту да се види шта они тамо раде.
0ReTweets4Favorites·Details
Вучићу је већ постала традиција да лично у "обраћању нацији" саопштава резултате избора први, пре РИК-а и било које друге организације и да том приликом додатно за себе украде 3-4% у односу на коначне резултате РИК-а. То је радио и 2014, 2016. и 2017.
0ReTweets7Favorites·Details
Јелена Тривић, Вукановић, Станивуковић - антисрпска политика у служби Сарајева, упакована у јефтину "антикорупцијску" демагогију.
0ReTweets6Favorites·Details
Антисрби из Београда најсрећнији, и даље шукетају о непостојећој "лажи у апликацији". https://t.co/SdzdiGlczE
0ReTweets3Favorites·Details
Најчесто разговара со:
#Name@Nick#дискусии
1Влахꒌpraetor_p30
2Стоја 26u7mgn8rdpsvmtc4
3Tweets Of Dejan 🇷🇸ofdejan3
4Вукашинvule__m3
5Срђан Мазалицаsrdjanmazalica2
6Братsrbinjelud2
7melos🇷🇸milosheta2
8ЛИЛА РЕВОЛУЦИЈАlinchujme2
9Đuro Palicaurocorkan1
10Dragan Vasic48ed49e3fc134b11